OKO Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Ja też nie wiem czy będę na spocie :gwizdanie: yyyyyy i ja się zaczynam powoli zastanawiać czy pożyczać dziś na spota samochód
Pucek Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ja będe, może autem bracika czyżby Twoja fura się malowała :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Mnie nie będzie. Teraz dopiero wróciłem, zanim ugotuje obiad, zjem, posprzątam ........ :gwizdanie: Także zostaje i meczyk oglądam
krolu Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ja będe, może autem bracika czyżby Twoja fura się malowała :gwizdanie: albo brat dostaje kezorowóz z keżor coś nowego z quattro :kox: :gwizdanie:
PiterA4 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 a mnie nie bedzie niestety choc jechalem obok zlociku ale niestety robota
diman Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 no i mnie tez zabraklo ale to i moze dobrze bo za czesto sie widujemy cos ostatnio widze was czesciej niz kaśke
akjam Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Hm... Kiepsko dziś chyba z listą obecności? Ja w pracy dla odmiany we wtorek na noc.
akjam Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ja musze zostac dłużej w robocie, curwa Ja też bo do samego rana!
stanley Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ja musze zostac dłużej w robocie, curwa Ja też bo do samego rana! ja startowałem o 12 a jutro na rano
Rekomendowane odpowiedzi