A-rek Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 kilka osób widziało auto bracika no zdradz jaka to marka
Grisza79 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 BRY Zapaliła mi sie kontrolka od zużycia klocków hamulcowych, czy orientuje sie ktoś ile moge na tych klockach jeszcze zrobić KM ? Jest to nagląca sprawa ? bo nie wiem czy już zamawiać klocki A tak przy okazji. jakiej firmy wybrać ? ATE, TRW, FERODO ? Czytałem na forum na temat klocków i są podzielone opinie odnośnie, które lepsze :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 BRY Zapaliła mi sie kontrolka od zużycia klocków hamulcowych, czy orientuje sie ktoś ile moge na tych klockach jeszcze zrobić KM ? Jest to nagląca sprawa ? bo nie wiem czy już zamawiać klocki A tak przy okazji. jakiej firmy wybrać ? ATE, TRW, FERODO ? Czytałem na forum na temat klocków i są podzielone opinie odnośnie, które lepsze :gwizdanie: moim zdaniem wszystkie firmy są ok ( chyba, że trafi Ci się partia z Chin czy coś podobnego) Myślę, że dużo zalezy od stylu jazdy Ja mam u siebie TRW ( jeszcze zamontowane przez gebelsa) i od zeszłego lipca mam na nich zrobione 45tkm, jeszcze ich sporo zostało Co do terminu wymiany, myślę, że kilkaset km spokojnie jeszcze zrobisz
krolu Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 BRY Zapaliła mi sie kontrolka od zużycia klocków hamulcowych, czy orientuje sie ktoś ile moge na tych klockach jeszcze zrobić KM ? Jest to nagląca sprawa ? bo nie wiem czy już zamawiać klocki A tak przy okazji. jakiej firmy wybrać ? ATE, TRW, FERODO ? Czytałem na forum na temat klocków i są podzielone opinie odnośnie, które lepsze :gwizdanie: co do klocków to ja mam ATE i nie narzekam a miron FERODO...
keżor Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 no zdradz jaka to marka dla ludu , zresztą idzie sie domyślić po poście Bakusia co z dzisiejszym meczykiem u Seskich ? kto by jechał ? co do klocków to podobno ATE bardzo pylą
OKO Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 ja od zapalenia się kontroli zrobiłem grubo ponad 2k km. oczywiście bez przypierdzielania i hamowania jak szalony a teraz mam TRW i jest
Grisza79 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Stanley no to moge jeszcze jeździć :> szkoda tylko że mnie ta kontrolka od hamulców drażni, miga i miga .... :gwizdanie: Krolu poszedł PW do Mirona Keżor chodzi mi głównie żeby klocki nie piszczały jak się nagrzeją.... te co mam to po dłuższej jeździe przy hamowaniu występują piski Także..... OKO nie kurw..... Cię ta kontrolka ?
OKO Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Kontrolka grała mi na nerwach ale jak było przyjemnie gdy zgasła nie ten sam samochód .
keżor Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 co z dzisiejszym meczykiem u Seskich ? kto by jechał ?
Kędzior Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 co z dzisiejszym meczykiem u Seskich ? kto by jechał ? weź na tvp1 klan :polew: Maciek się wkurwił :polew: ja mam dzisiaj kursik na moto więc niewiem o której się wyrobie
keżor Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 mecz jest o 20.30 narazie z tego co widze to będe ja , Sescy , Monika i Ania może jakiś mężczyzna by chciał mecz obejrzeć ?
Seski Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 mecz jest o 20.30 narazie z tego co widze to będe ja , Sescy , Monika i Ania może jakiś mężczyzna by chciał mecz obejrzeć ? keżor co ty mówisz obrócimy wszystkie dziewczyny sami nie potrzebni są nam faceci
Grisza79 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 http://cgi.ebay.de/audi-a4-pro-street-breitbau-b5-2-8-sf1-umbau-b7-/150445111143?cmd=ViewItem&pt=Automobile&hash=item23073a3767 Prawie jak B7
Seski Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 http://cgi.ebay.de/audi-a4-pro-street-breitbau-b5-2-8-sf1-umbau-b7-/150445111143?cmd=ViewItem&pt=Automobile&hash=item23073a3767 Prawie jak B7 "prawie czyni dużą różnicę..."
stanley Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 http://cgi.ebay.de/audi-a4-pro-street-breitbau-b5-2-8-sf1-umbau-b7-/150445111143?cmd=ViewItem&pt=Automobile&hash=item23073a3767 Prawie jak B7 mają ludzie neje*bane w głowach :gwizdanie:
gregory Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 kilka osób widziało auto bracika Skądś to znam :gwizdanie: Na dobranoc troche dobrego videoklipu... http://video.google.com/videoplay?docid=316423898499557518# Imprezowy koleś s-pontoniarz Przed imprezą to ostatecznie bym może coś zapalił dla zaburzenia rutyny, ale do nosa bym absolutnie nic nie wziął BRY Zapaliła mi sie kontrolka od zużycia klocków hamulcowych, czy orientuje sie ktoś ile moge na tych klockach jeszcze zrobić KM ? Jest to nagląca sprawa ? bo nie wiem czy już zamawiać klocki A tak przy okazji. jakiej firmy wybrać ? ATE, TRW, FERODO ? Czytałem na forum na temat klocków i są podzielone opinie odnośnie, które lepsze :gwizdanie: W momencie zapalenia kontrolki powinieneś już pod sklepem z częściami stać A tak na serio to nie wiem 500km.... ? ATE, Ferodo to dobre firmy [br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 18:09_________________________________________________ http://cgi.ebay.de/audi-a4-pro-street-breitbau-b5-2-8-sf1-umbau-b7-/150445111143?cmd=ViewItem&pt=Automobile&hash=item23073a3767 Prawie jak B7 mają ludzie neje*bane w głowach :gwizdanie: Ja pie**ole ale ulep. Dobrze, że ja nie mam takich fascynacji w głowie, a inne
A-rek Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 dla ludu , zresztą idzie sie domyślić po poście Bakusia widac jestem ciezko kapliwy ale skoro to taka tajemnica to nie wnikam :gwizdanie: Grisza ja jezdze na Bosch'ach i nie piszcza i w miare malo pylą
Kędzior Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 http://cgi.ebay.de/audi-a4-pro-street-breitbau-b5-2-8-sf1-umbau-b7-/150445111143?cmd=ViewItem&pt=Automobile&hash=item23073a3767 Prawie jak B7 niezła :polew:
Rekomendowane odpowiedzi