gregory Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Widzę, że imprezka się udała. Tylko, że mnie nie było Cóż życie, każdy kiedyś jest zmuszony opuścić jakąś imprezę ;( autko odstawione do mechaniora i wolne do środy L4 mam spalony cały łeb jak Ty kombinujesz niekombinuje to i tak mi chciala dać na tydzień L4 ale się niezgodziłem, powiedziałem jej że max na 2 dni a ona mi na 3 wypisała,a najlepsze to to że mam brać polopiryne także mam ogień normalnie Kędzior, za to jak skóra zejdzie, potem te poparzenia zejdą i pojawi się mahoniowa opalenizna to wszystkie d*py będą twoje
Kędzior Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Kędzior, za to jak skóra zejdzie, potem te poparzenia zejdą i pojawi się mahoniowa opalenizna to wszystkie d*py będą twoje myślisz?? to idę się jeszcze po opalać :polew: Kędzior, a co Ci się robiło żeś poszedł do lekarza? troche napuchłem na twarzy, ostry ból głowy,gorączka
Pucek Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Kędzior, za to jak skóra zejdzie, potem te poparzenia zejdą i pojawi się mahoniowa opalenizna to wszystkie d*py będą twoje myślisz?? to idę się jeszcze po opalać :polew: Kędzior, a co Ci się robiło żeś poszedł do lekarza? troche napuchłem na twarzy, ostry ból głowy,gorączka pipa :> moja blada twarz bardzo ściemniała, tak w sam raz, plecy trochę gorzej ale nic nie piecze, boję się tylko tego mycia po robocie, jak ktoś mi zapoda z nowej szorstkiej gąbki
gregory Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 troche napuchłem na twarzy, ostry ból głowy,gorączka To trza się szmarować, Moniki nie było??
Pucek Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 troche napuchłem na twarzy, ostry ból głowy,gorączka To trza się szmarować, Moniki nie było?? była :gwizdanie: nawet Ewelina była, a potrafi dobrze smarować
gregory Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 moja blada twarz bardzo ściemniała, tak w sam raz, plecy trochę gorzej ale nic nie piecze, boję się tylko tego mycia po robocie, jak ktoś mi zapoda z nowej szorstkiej gąbki To wy se plecy na wzajem myjecie To jak ktoś ci zapoda z nowej gąbki i cię zaboli to nawet nie będziesz mógł pisknąć bo wyjdziesz na ciotę [br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 18:10_________________________________________________ troche napuchłem na twarzy, ostry ból głowy,gorączka To trza się szmarować, Moniki nie było?? była :gwizdanie: nawet Ewelina była, a potrafi dobrze smarować No wygląda na taką co potrafi się dobrze zająć... olejkiem do opalania Szybko piszcie coś, niech wskoczy następna strona, może Kędzior tego nie doczyta :polew:
Pucek Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Gregory, a jak Ty se brudne plecy myjesz? jak bym na łaźni wyskoczył z szczotką do pleców to było by dopiero lachanie :>
Seski Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 dobra ja spadam wy sobie gadajcie... mam zbyt wolnego neta i nie nadąża to do zobaczenia
Pucek Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 dobra ja spadam wy sobie gadajcie... mam zbyt wolnego neta i nie nadąża to do zobaczenia narazie, aaaa i szykujcie miejscówkę
Kędzior Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Szybko piszcie coś, niech wskoczy następna strona, może Kędzior tego nie doczyta :polew: pipa :> ty za to robiłeś jako znak kontrolny jak ktoś z nas niewiedział gdzie jest tu szukał od razu bladego :polew: Ps. oddawaj kotleta :polew:
gregory Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Gregory, a jak Ty se brudne plecy myjesz? Pucek tylko nie gadaj, że masz takiego bicola, że nie umiesz się złapać rękami za placami
Pucek Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Gregory, a jak Ty se brudne plecy myjesz? Pucek tylko nie gadaj, że masz takiego bicola, że nie umiesz się złapać rękami za placami nie daję rady Kędzior, był moment na pogorii że chciałem Ci go zwrócić a właśnie, będąc dzisiaj w sklepie zauważyłem tą mega zajebistą cytrynówkę... lubelską, 19,90 zł były też wiśniowe i jeszcze jakieś :gwizdanie:
gregory Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 a właśnie, będąc dzisiaj w sklepie zauważyłem tą mega zajebistą cytrynówkę... lubelską, 19,90 zł były też wiśniowe i jeszcze jakieś :gwizdanie: Wiśniowa brzmi kusząco, zawsze lubiłem wisieńkę
Kędzior Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Kędzior, był moment na pogorii że chciałem Ci go zwrócić a właśnie, będąc dzisiaj w sklepie zauważyłem tą mega zajebistą cytrynówkę... lubelską, 19,90 zł były też wiśniowe i jeszcze jakieś :gwizdanie: wiśniowa też jest pyszna, elegancko grzeje w zimne dni :gwizdanie: hehe ja też miałem pare razy taki moment...
stanley Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 siema z popołudnia, ale jestem wyje*bany
Pucek Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 siema z popołudnia, ale jestem wyje*bany w Rybniku tak się pracuje
stanley Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 siema z popołudnia, ale jestem wyje*bany w Rybniku tak się pracuje non stop wydawać polecenia, masakra :gwizdanie: już mi się to dziś znudziło
Rekomendowane odpowiedzi