krolu Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 próbowałem pić browarek i mi nie wychodzi... a co do przyniesienia to nie bardo mogę się ruszyć z domu... przynajmniej narazie... mięczak [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 18:36_________________________________________________ My gadamy o tym co dla nas osiągalne jest wy wolicie 20V my Double D
gregory Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 My gadamy o tym co dla nas osiągalne jest wy wolicie 20V my Double D Zajedź kiedyś na spota z taką Double D to udowodnisz, że nie bujasz w obłokach chłopcze
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 wy wolicie 20V my Double D co cipka to cipka :polew:
gregory Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Poza tym to kto powiedział, że ja nie lubię Double D :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 My gadamy przynajmniej o tym co dla nas osiągalne jest i to mnie trochę martwi ;( [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 18:39_________________________________________________ Poza tym to kto powiedział, że ja nie lubię Double D :gwizdanie: Miszka coś wspominał że mu gadałeś że nieprzepadasz... :polew: :polew:
Seski Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 o i wreszcie coś się dzieje! jutro macie ze mną siedzieć od 10:00 do 18:00 bo nie będę miał co robić ok wpadniemy z kędziorem na ... (tą miejscowość gdzie mieszkasz) :naughty:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 18:25_________________________________________________ i to jędrne D :slina: super niunia i z charakterku też ostra :drool: :drool: :drool: :ad: :ad: dobule D :ad: krolu prawe D zamało dorezałeś pomogę ci...
akjam Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 o i wreszcie coś się dzieje! jutro macie ze mną siedzieć od 10:00 do 18:00 bo nie będę miał co robić ok wpadniemy z kędziorem na ... (tą miejscowość gdzie mieszkasz) :naughty:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 18:25_________________________________________________ i to jędrne D :slina: super niunia i z charakterku też ostra :drool: :drool: :drool: :ad: :ad: dobule D :ad: krolu prawe D zamało dorezałeś pomogę ci... Ale rezacz... :polew:
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 o i wreszcie coś się dzieje! jutro macie ze mną siedzieć od 10:00 do 18:00 bo nie będę miał co robić ok wpadniemy z kędziorem na ... (tą miejscowość gdzie mieszkasz) :naughty:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 18:25_________________________________________________ i to jędrne D :slina: super niunia i z charakterku też ostra :drool: :drool: :drool: :ad: :ad: dobule D :ad: krolu prawe D zamało dorezałeś pomogę ci... jak Magda to zobaczy to ci zaraz poreza ... :polew: :polew:
krolu Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 o i wreszcie coś się dzieje! jutro macie ze mną siedzieć od 10:00 do 18:00 bo nie będę miał co robić ok wpadniemy z kędziorem na ... (tą miejscowość gdzie mieszkasz) :naughty:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 18:25_________________________________________________ i to jędrne D :slina: super niunia i z charakterku też ostra :drool: :drool: :drool: :ad: :ad: dobule D :ad: krolu prawe D zamało dorezałeś pomogę ci... jak Magda to zobaczy to ci zaraz poreza ... :polew: :polew: dlatego ja się hamuję, bo mnie może ania sprzedać :naughty:
akjam Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 psyt żuberek wspieram przyrodę Ja może też zrobię jakiś PSSYT... Mam gdzieś zimnego LECHa... :gwizdanie:
gregory Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Miszka coś wspominał że mu gadałeś że nieprzepadasz... Tak jakby Miszki zdanie w sprawach damsko męskich było dla WAS obiektywne Poza tym skądś ty takie coś wygrzebał
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Poza tym skądś ty takie coś wygrzebał żubra wygrzebałem z lodówki
gregory Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Poza tym skądś ty takie coś wygrzebał żubra wygrzebałem z lodówki A ja się dzisiaj zastanawiałem stojąc w sklepie przy kasie z 6 bułkami, czy jeszcze coś miałem kupić qr**! Niestety jest jedynie zimna woda mineralna dziś :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Poza tym skądś ty takie coś wygrzebał żubra wygrzebałem z lodówki A ja się dzisiaj zastanawiałem stojąc w sklepie przy kasie z 6 bułkami, czy jeszcze coś miałem kupić q***wa! Niestety jest jedynie zimna woda mineralna dziś :gwizdanie: :zemdlal:
Seski Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 krolu mieszkam w Będziniu... możesz jutro wpaść a ty tam uważaj na małego konfidenta, bo pewnie tylko udaje że siedzi tyłem a przed sobą ma lusterko i czyta co piszesz albo siedzi i sprawdza na bierząco na forum a co do to D jak dla mnie to troche za duże bo po 24 roku to tylko coraz to bardziej niebezpiecznie zbliża się do ziemi leee
gregory Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Poza tym skądś ty takie coś wygrzebał żubra wygrzebałem z lodówki A ja się dzisiaj zastanawiałem stojąc w sklepie przy kasie z 6 bułkami, czy jeszcze coś miałem kupić q***wa! Niestety jest jedynie zimna woda mineralna dziś :gwizdanie: :zemdlal: Jutro wracam na weekend do domu przecież to se odbije [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 18:59_________________________________________________ krolu mieszkam w Będziniu... możesz jutro wpaść To ty w Będzinie mieszkasz, to mam do ciebie rzut beretem, na imprezę też bym miał blisko(przynajmniej raz) jeśli bym tam był
krolu Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 krolu mieszkam w Będziniu... możesz jutro wpaść a ty tam uważaj na małego konfidenta, bo pewnie tylko udaje że siedzi tyłem a przed sobą ma lusterko i czyta co piszesz albo siedzi i sprawdza na bierząco na forum a co do to D jak dla mnie to troche za duże bo po 24 roku to tylko coraz to bardziej niebezpiecznie zbliża się do ziemi leee ania ma swoje konto i może wejść w każdej chwili a jeśli chodzi o rozmiar to nie wiem... najlepsze są te co idealnie pasują do ręki :naughty:
Seski Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Poza tym skądś ty takie coś wygrzebał żubra wygrzebałem z lodówki A ja się dzisiaj zastanawiałem stojąc w sklepie przy kasie z 6 bułkami, czy jeszcze coś miałem kupić q***wa! Niestety jest jedynie zimna woda mineralna dziś :gwizdanie: :zemdlal: Jutro wracam na weekend do domu przecież to se odbije [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 18:59_________________________________________________ krolu mieszkam w Będziniu... możesz jutro wpaść To ty w Będzinie mieszkasz, to mam do ciebie rzut beretem, na imprezę też bym miał blisko(przynajmniej raz) jeśli bym tam był no widzisz to możesz jutro na powrocie podskoczyć i żałuj że cię w zeszły weekend nie było [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 19:10_________________________________________________ krolu mieszkam w Będziniu... możesz jutro wpaść a ty tam uważaj na małego konfidenta, bo pewnie tylko udaje że siedzi tyłem a przed sobą ma lusterko i czyta co piszesz albo siedzi i sprawdza na bierząco na forum a co do to D jak dla mnie to troche za duże bo po 24 roku to tylko coraz to bardziej niebezpiecznie zbliża się do ziemi leee ania ma swoje konto i może wejść w każdej chwili a jeśli chodzi o rozmiar to nie wiem... najlepsze są te co idealnie pasują do ręki :naughty: Panie Modzie to wiesz co trzeba zrobić
Rekomendowane odpowiedzi