krolu Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 wybiera sie ktos jutro na spota do Kato b6tką z czarnymi matowymi listwami na drzwiach i czarnymi matowymi polowkami zderzakow ? wpadaj i nie gadaj, na forum od dawna, a na spocie w życiu nie był :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 wybiera sie ktos jutro na spota do Kato b6tką z czarnymi matowymi listwami na drzwiach i czarnymi matowymi polowkami zderzakow ? wpadaj i nie gadaj, na forum od dawna, a na spocie w życiu nie był :gwizdanie: :gwizdanie: No może jakieś piwko jutro ze sobą weźmie... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 wybiera sie ktos jutro na spota do Kato b6tką z czarnymi matowymi listwami na drzwiach i czarnymi matowymi polowkami zderzakow ? wpadaj i nie gadaj, na forum od dawna, a na spocie w życiu nie był :gwizdanie: :gwizdanie: No może jakieś piwko jutro ze sobą weźmie... :gwizdanie: ok przekonałeś mnie będę na spocie
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ok przekonałeś mnie będę na spocie super... :polew:
stanley Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 jeszcze zimnego lecha i spać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 jeszcze zimnego lecha i spać :gwizdanie: :slina: nie rób smaka
akjam Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 każdy gada o czym innym Ale dojebane dziś spodenki se kupiłem... :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ok przekonałeś mnie będę na spocie super... :polew: co się odzywasz... kiedy ostatnio na spocie byłeś??
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ok przekonałeś mnie będę na spocie super... :polew: co się odzywasz... kiedy ostatnio na spocie byłeś?? w każdą sobote oraz niedziele :tongue4: :polew:
krolu Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ok przekonałeś mnie będę na spocie super... :polew: co się odzywasz... kiedy ostatnio na spocie byłeś?? w każdą sobote oraz niedziele :tongue4: :polew: :polew: idę spać bo jestem zły cały dzień dziś...
akjam Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ok przekonałeś mnie będę na spocie super... :polew: co się odzywasz... kiedy ostatnio na spocie byłeś?? w każdą sobote oraz niedziele :tongue4: :polew: :polew: idę spać bo jestem zły cały dzień dziś... Nie podupiłeś... ? :polew: :polew:
krolu Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 idę spać bo jestem zły cały dzień dziś... Nie podupiłeś... ? :polew: :polew: :disgust:
stanley Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 idę spać bo jestem zły cały dzień dziś... Nie podupiłeś... ? :polew: :polew: :disgust: czyli, że nie ? hehe
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 idę spać bo jestem zły cały dzień dziś... nie popuściła? :polew:
krolu Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 idę spać bo jestem zły cały dzień dziś... nie popuściła? :polew: zmieńcie temat :gwizdanie: miałem sobie na działce siedzieć a na jakims forum alkoholików jestem :disgust:
Grisza79 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Moja poprzednia fura.... Aż mi łezka poleciała
akjam Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 idę spać bo jestem zły cały dzień dziś... nie popuściła? :polew: zmieńcie temat :gwizdanie: miałem sobie na działce siedzieć a na jakims forum alkoholików jestem :disgust: P.S. Nie podupił. :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Moja poprzednia fura.... Aż mi łezka poleciała :slina: jak się jeździło?? co tam pod machą miałeś?
Rekomendowane odpowiedzi