Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 jaki spam 5 stron z rana rozkręcili się...chłopcy
Kanar Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 szukam mechanika który mi zmieni łożysko :gwizdanie: a po za tym to wczoraj przebyłem 25h podróż powrotną z Bułgarii.. i jeszcze dochodze do siebie
Seski Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 szukam mechanika który mi zmieni łożysko :gwizdanie: a po za tym to wczoraj przebyłem 25h podróż powrotną z Bułgarii.. i jeszcze dochodze do siebie uwierz mi że taka podróż to przyjemność w porównaniu do narkozy
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 szukam mechanika który mi zmieni łożysko :gwizdanie: a po za tym to wczoraj przebyłem 25h podróż powrotną z Bułgarii.. i jeszcze dochodze do siebie myślałem żeś na stałe osiadł w tej Bułgarii [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 11:12_________________________________________________ szukam mechanika który mi zmieni łożysko :gwizdanie: a po za tym to wczoraj przebyłem 25h podróż powrotną z Bułgarii.. i jeszcze dochodze do siebie uwierz mi że taka podróż to przyjemność w porównaniu do narkozy Ty się już nad sobą tak nie użalaj bo Ci skopiemy dupsko na spocie i wtedy będziesz wiedział co to ból
Kanar Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 narkozy?? przecież tam nic nie czujesz chyba nie?? w ogóle to nie w temacie jestem więc prosze o skrót ważniejszych informacji.. Gdybym do Bułgarii jechał Audikiem to bym tam za burżuja uchodził.. bieda tam taka że aż piszczy momentami.. no ale wieczorem można pooglądać Maserati Quatroporte, Astona Martina DB9, Nissana Skyline GTR itp zabawki z kobietami za kierownicą
Seski Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 narkozy?? przecież tam nic nie czujesz chyba nie?? w ogóle to nie w temacie jestem więc prosze o skrót ważniejszych informacji.. Gdybym do Bułgarii jechał Audikiem to bym tam za burżuja uchodził.. bieda tam taka że aż piszczy momentami.. no ale wieczorem można pooglądać Maserati Quatroporte, Astona Martina DB9, Nissana Skyline GTR itp zabawki z kobietami za kierownicą [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 11:18_________________________________________________ szukam mechanika który mi zmieni łożysko :gwizdanie: a po za tym to wczoraj przebyłem 25h podróż powrotną z Bułgarii.. i jeszcze dochodze do siebie myślałem żeś na stałe osiadł w tej Bułgarii [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 11:12_________________________________________________ szukam mechanika który mi zmieni łożysko :gwizdanie: a po za tym to wczoraj przebyłem 25h podróż powrotną z Bułgarii.. i jeszcze dochodze do siebie uwierz mi że taka podróż to przyjemność w porównaniu do narkozy Ty się już nad sobą tak nie użalaj bo Ci skopiemy dupsko na spocie i wtedy będziesz wiedział co to ból ej jeden tydzień na spocie nie byłem i tak się za wami stęskniłem że masakra normalnie w weekend to mi się płakać chciało
krolu Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ej jeden tydzień na spocie nie byłem i tak się za wami stęskniłem że masakra normalnie w weekend to mi się płakać chciało jeszcze ci przejdzie..
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ej jeden tydzień na spocie nie byłem i tak się za wami stęskniłem że masakra normalnie w weekend to mi się płakać chciało jeszcze ci przejdzie.. aż się zrzygasz
Seski Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ej jeden tydzień na spocie nie byłem i tak się za wami stęskniłem że masakra normalnie w weekend to mi się płakać chciało jeszcze ci przejdzie.. aż się zrzygasz że co mi chcecie powiedzieć? że impreza i chlanie się szykuje? (nie u mnie, jeszcze mam jedną sąsiadkę obrażoną )
krolu Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ej jeden tydzień na spocie nie byłem i tak się za wami stęskniłem że masakra normalnie w weekend to mi się płakać chciało jeszcze ci przejdzie.. aż się zrzygasz że co mi chcecie powiedzieć? że impreza i chlanie się szykuje? (nie u mnie, jeszcze mam jedną sąsiadkę obrażoną ) jak to nie u ciebie... :shocked: :shocked: to niby gdzie?
krolu Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 krolu jak to gdzie?! u ciebie na boisku luz wpadajcie :kox: oby deszczu nie było a na stole do ping ponga nie raz się piło... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 http://www.random-good-stuff.com/2009/05/26/top-10-caught-wanking-videos/
Rekomendowane odpowiedzi