Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 tjaaaaaa, diete macie a brzuchy ćwiczycie na mcdonaldzie no dlatego czas wprowadzić dietę no Maxitową najlepiej eee tam... wystarczy 3 razy dziennie i znika problem diety No ale w waszym przypadku to raczej nie możliwe, także pozostała dieta już wiem dlaczego jestem taki chudy... [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 13:31_________________________________________________choć teraz to ostatnio mi brzuch rośnie tak od seksu ale trochę innego od tego chyba masa nie spada :gwizdanie: :gwizdanie: tylko przedramię rośnie a ja mam oba takie same zmieniasz rękę co dwa dni :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 tjaaaaaa, diete macie a brzuchy ćwiczycie na mcdonaldzie no dlatego czas wprowadzić dietę no Maxitową najlepiej eee tam... wystarczy 3 razy dziennie i znika problem diety No ale w waszym przypadku to raczej nie możliwe, także pozostała dieta powiedział co wiedział i spier***ił...bał się riposty onanista jeden Prawda w oczy kole zmieniasz rękę co dwa dni :gwizdanie: Nie co 2 dni tylko co 30 ruchów i zmiana ręki
krolu Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 zmieniasz rękę co dwa dni :gwizdanie: skąd znasz takie techniki? :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 zmieniasz rękę co dwa dni :gwizdanie: skąd znasz takie techniki? :gwizdanie: :gwizdanie: z doświadczenie z czasów młodości...teraz już mi to nie potrzebne ale rozumiem Ciebie doskonale
krolu Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 zmieniasz rękę co dwa dni :gwizdanie: skąd znasz takie techniki? :gwizdanie: :gwizdanie: z doświadczenie z czasów młodości...teraz już mi to nie potrzebne ale rozumiem Ciebie doskonale woooooooooooo bo ty jestes o tyle odemnie starszy, że szok
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 zmieniasz rękę co dwa dni :gwizdanie: skąd znasz takie techniki? :gwizdanie: :gwizdanie: z doświadczenie z czasów młodości...teraz już mi to nie potrzebne ale rozumiem Ciebie doskonale woooooooooooo bo ty jestes o tyle odemnie starszy, że szok nie chodzi o wiek ja juz tego nie robię a Ty wciąż [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 14:13_________________________________________________ a wy tylko o jednym co tam Kędzior
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 co tam Kędzior a jakiś taki jestem... bez klimatu
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 co tam Kędzior a jakiś taki jestem... bez klimatu no właśnie widzę bajerki nie podkręcasz [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 14:17_________________________________________________ :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 co tam Kędzior a jakiś taki jestem... bez klimatu no właśnie widzę bajerki nie podkręcasz [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 14:17_________________________________________________ :polew: nom
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 co tam Kędzior a jakiś taki jestem... bez klimatu no właśnie widzę bajerki nie podkręcasz [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 14:17_________________________________________________ :polew: nom to juh pogadane [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 14:20_________________________________________________na spocie będziesz czy znów to pier**lisz
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 postaram się przybyć bo mnie dawno nie było ale zależy od tego w jakim nastroju bede
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 postaram się przybyć bo mnie dawno nie było ale zależy od tego w jakim nastroju bede aaaa już wszystko jasne masz ciote
Grisza79 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 postaram się przybyć bo mnie dawno nie było ale zależy od tego w jakim nastroju bede aaaa już wszystko jasne masz ciote Miszka co się dziwisz.... jak chłopak już pości od kilku tygodni, to później sie ma humor jaki ma jak będziesz jechał na spota Miszka to mu weź po drodze jakąś niunie, z tego miejsca co wczoraj pisałeś :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 postaram się przybyć bo mnie dawno nie było ale zależy od tego w jakim nastroju bede aaaa już wszystko jasne masz ciote Miszka co się dziwisz.... jak chłopak już pości od kilku tygodni, to później sie ma humor jaki ma jak będziesz jechał na spota Miszka to mu weź po drodze jakąś niunie, z tego miejsca co wczoraj pisałeś :gwizdanie: no właśnie one chyba tylko do południe stoją :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 postaram się przybyć bo mnie dawno nie było ale zależy od tego w jakim nastroju bede aaaa już wszystko jasne masz ciote Miszka co się dziwisz.... jak chłopak już pości od kilku tygodni, to później sie ma humor jaki ma jak będziesz jechał na spota Miszka to mu weź po drodze jakąś niunie, z tego miejsca co wczoraj pisałeś :gwizdanie: no właśnie one chyba tylko do południe stoją :gwizdanie: kto jedzie rano na dziwki ? chyba piekarze :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 postaram się przybyć bo mnie dawno nie było ale zależy od tego w jakim nastroju bede aaaa już wszystko jasne masz ciote Miszka co się dziwisz.... jak chłopak już pości od kilku tygodni, to później sie ma humor jaki ma jak będziesz jechał na spota Miszka to mu weź po drodze jakąś niunie, z tego miejsca co wczoraj pisałeś :gwizdanie: no właśnie one chyba tylko do południe stoją :gwizdanie: kto jedzie rano na dziwki ? chyba piekarze :gwizdanie: jak kto zdziwił byś się zawsze jak tamtędy jadę (czy to 9 czy 13 zawsze mają ruch [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 14:36_________________________________________________ale drętwe towarzystwo dziś mamy
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 od paru dni (soboty) nie piłem alko to chyba dlatego
Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 od paru dni (soboty) nie piłem alko to chyba dlatego objawy abstynencyjne [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 14:54_________________________________________________ siema nudziarze
Rekomendowane odpowiedzi