Miszka82 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 spdam zaraz do dom chwalisz się czy żalisz
OKO Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 postaram się przybyć bo mnie dawno nie było ale zależy od tego w jakim nastroju bede aaaa już wszystko jasne masz ciote Miszka co się dziwisz.... jak chłopak już pości od kilku tygodni, to później sie ma humor jaki ma jak będziesz jechał na spota Miszka to mu weź po drodze jakąś niunie, z tego miejsca co wczoraj pisałeś :gwizdanie: no właśnie one chyba tylko do południe stoją :gwizdanie: kto jedzie rano na dziwki ? chyba piekarze :gwizdanie: piekarze, miszka i cierpiący na bezsenność spdam zaraz do dom jedz bo jak spadniesz to możesz się poobijać
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 spdam zaraz do dom do domu i do drugiej roboty??
OKO Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ale dziś na forum poszalałem :gwizdanie: mykam nacht hauze :decayed:
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ale dziś na forum poszalałem :gwizdanie: mykam nacht hauze :decayed: ke italiano? leszcze! Dziwkarze i alkoholicy!!! zapomniałeś jeszcze o paru grupach którzy tutaj występują
akjam Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ale dziś na forum poszalałem :gwizdanie: mykam nacht hauze :decayed: ke italiano? leszcze! Dziwkarze i alkoholicy!!! zapomniałeś jeszcze o paru grupach którzy tutaj występują Hm... Geje, dietetycy, rezacze... Coś jeszcze? Kędzior jak z humorkiem? Zimny browarek może pomoże... Dziś chyba Nas trochę będzie to może gryyylll??? :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 leszcze! Dziwkarze i alkoholicy!!! zapomniałeś jeszcze o paru grupach którzy tutaj występują No właśnie... brakuje mojej grupy
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Coś jeszcze? Kędzior jak z humorkiem? Zimny browarek może pomoże... Dziś chyba Nas trochę będzie to może gryyylll??? :gwizdanie: koksy i pare innych :polew: nie no staram się niepic i w miare zdrowo jeść
akjam Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Coś jeszcze? Kędzior jak z humorkiem? Zimny browarek może pomoże... Dziś chyba Nas trochę będzie to może gryyylll??? :gwizdanie: koksy i pare innych :polew: nie no staram się niepic i w miare zdrowo jeść I bardzo dobrze! Jakmogłem zapomnieć o koksach!? Grisza? Co tam waryocie?
Grisza79 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Akjam Mykam na trening a tak mi się chce że niech mnie....... Trzeba dbac o forme
akjam Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Akjam Mykam na trening a tak mi się chce że niech mnie....... Trzeba dbac o forme Na spociku będziesz?
Grisza79 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Akjam Mykam na trening a tak mi się chce że niech mnie....... Trzeba dbac o forme Na spociku będziesz? Raczej tak ! see ya
krolu Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Miszka coś dla ciebie: końcówka miażdży :polew:
keżor Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 kto jedzie rano na dziwki ? chyba piekarze :gwizdanie: gazecierze nie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 kto jedzie rano na dziwki ? chyba piekarze :gwizdanie: gazecierze nie :gwizdanie: i mleczarze
Rekomendowane odpowiedzi