Kędzior Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 kędzior mechanik mi powiedział, że po wymianie rozrządu, oleju i filtrów jest szansa, że moje autko zbliży się do serii :polew: :polew: myślisz że jest szansa?? zalałeś go jakimś turbo olejem i założyłeś turbo paski?
Miszka82 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 kędzior mechanik mi powiedział, że po wymianie rozrządu, oleju i filtrów jest szansa, że moje autko zbliży się do serii :polew: :polew: myślisz że jest szansa?? zalałeś go jakimś turbo olejem i założyłeś turbo paski? nie chcę zapeszać :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Wróciłem z nęncenia... Jutro na rybki, już się doczekać nie moge
Kędzior Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Wróciłem z nęncenia... Jutro na rybki, już się doczekać nie moge jesteś rybakiem?? ja też kiedyś z kumplem byłem pare razy na rybach :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Wróciłem z nęncenia... Jutro na rybki, już się doczekać nie moge jesteś rybakiem?? ja też kiedyś z kumplem byłem pare razy na rybach :gwizdanie: Wędkarzem, już 10 lat Jutro nad zapore goczałkowicką się wybieram pod wieczór na nocke
Kędzior Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Wróciłem z nęncenia... Jutro na rybki, już się doczekać nie moge jesteś rybakiem?? ja też kiedyś z kumplem byłem pare razy na rybach :gwizdanie: Wędkarzem, już 10 lat Jutro nad zapore goczałkowicką się wybieram pod wieczór na nocke chyba tam byłem ale nie pamiętam dokładnie bo to dawno
Grisza79 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 rybakiem :polew: kędzior przehuju Tyś to jest kanalia Miszka h*j przez ch :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 rybakiem :polew: kędzior przehuju Tyś to jest kanalia Miszka h*j przez ch :gwizdanie: jeden ©h*j [br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 17:32_________________________________________________ale że kanalia :blink:
Miszka82 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 żyjesz człowieku szczena Ci nie odpadła
Seski Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 żyjesz człowieku szczena Ci nie odpadła no na razie się jeszcze trzyma jako tako a jak tam u ciebie? zapracowany?
A-rek Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Krolu , na ch***j dajesz sie kumplom bawić swoim kluczykiem ? cale szczescie ze tylko kluczykiem, a nie czym innym :gwizdanie: siema witam was z magro widze ze lajtowo w tym Magro
stanley Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Krolu , na ch***j dajesz sie kumplom bawić swoim kluczykiem ? cale szczescie ze tylko kluczykiem, a nie czym innym :gwizdanie: siema witam was z magro widze ze lajtowo w tym Magro gadamy o d*pach
A-rek Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 gadamy o d*pach nie musisz gadac, wystarczy ze oderwiesz oczy od kompa i sie rozejrzysz siedzisz w czesci Audi czy VW :?:
Kędzior Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 rybakiem :polew: kędzior przehuju łowi ryby to rybak:P jeszcze tylko kuter mu załatwimy i jak tralala będzie siema witam was z magro załatw żebyś siedział w Sosnowcu :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 rybakiem :polew: kędzior przehuju łowi ryby to rybak:P jeszcze tylko kuter mu załatwimy i jak tralala będzie siema witam was z magro załatw żebyś siedział w Sosnowcu :gwizdanie: załatw jazdę testową
A-rek Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 załatw jazdę testową przeciez to nie problem samemu sobie zalatwic no chyba ze chcesz ta nowa A8 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi