keżor Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 Ja bym chciał trafić taki tyłeczek piłką, to bym go przepraszał i całował z godzinę(co najmniej) YouTube - Broadcast Yourself. brianna
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Ja bym chciał trafić taki tyłeczek piłką, to bym go przepraszał i całował z godzinę(co najmniej) YouTube - Broadcast Yourself. brianna ta nie pierwszy raz u nas gościła ale tylko pozornie, wstydniś z niego jak nie wiem dokładnie w dodatku jestem romantyczny i jeszcze jakieś tam bzdety :decayed:
keżor Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 ale tylko pozornie, wstydniś z niego jak nie wiem dokładnie w dodatku jestem romantyczny i jeszcze jakieś tam bzdety :decayed: mówi sie: romantyczny i w ogóle
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 ale tylko pozornie, wstydniś z niego jak nie wiem dokładnie w dodatku jestem romantyczny i jeszcze jakieś tam bzdety :decayed: mówi sie: romantyczny i w ogóle przecież napisałem tylko troszku inaczej :gwizdanie: :gwizdanie:na potwierdzenie moich słów :slina: ahhhhh
keżor Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 mam nadzieje , że dziś w Toksie poleci Yolka
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 mam nadzieje , że dziś w Toksie poleci Yolka i przeżyj to sam
keżor Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 w nawiasy IMG wsadzaj link do fotki a nie do stronki na której jest foto a kto to w ogole ? [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 14:14_________________________________________________ mam nadzieje , że dziś w Toksie poleci Yolka i przeżyj to sam nie jolka jolka , pamięęęęętaaaaaszzzzz , tylko bardziej FA FA L'AMERICANOO
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 w nawiasy IMG wsadzaj link do fotki a nie do stronki na której jest foto a kto to w ogole ? [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 14:14_________________________________________________ mam nadzieje , że dziś w Toksie poleci Yolka i przeżyj to sam nie jolka jolka , pamięęęęętaaaaaszzzzz , tylko bardziej FA FA L'AMERICANOO aha myślałem że udajemy romantyków :gwizdanie: Yolanda be cool nom poprawiłem już fotki
Grisza79 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 wróciełem z nocki, z ryb..... jestem wyjebany jak koń po westernie
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 wróciełem z nocki, z ryb..... jestem wyjebany jak koń po westernie złowiłeś jakiegoś wieloryba??
keżor Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 wróciełem z nocki, z ryb..... jestem wyjebany jak koń po westernie złowiłeś jakiegoś wieloryba?? chciałeś spytać chyba o Walenie
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 wróciełem z nocki, z ryb..... jestem wyjebany jak koń po westernie złowiłeś jakiegoś wieloryba?? chciałeś spytać chyba o Walenie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 15:29_________________________________________________jak by ktoś chciał zrobić remont to polecam ...
stanley Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 a tutaj dalej to samo :gwizdanie: ale nisko siedzi ta su*ka ( mam na myśli ta B6 )
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 ale nisko siedzi ta su*ka ( mam na myśli ta B6 ) czyli wrażenia na tobie nie zrobiła
krolu Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 ale nisko siedzi ta su*ka ( mam na myśli ta B6 ) czyli wrażenia na tobie nie zrobiła ciekawe w której jest wygodniej :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 eee jedzie ktoś do Tokarni?? bo się wybieramy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 eee jedzie ktoś do Tokarni?? bo się wybieramy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja może tam dotrę jak nie przypierdolę wcześniej gwoździa, albo mój ziom
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 eee jedzie ktoś do Tokarni?? bo się wybieramy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja może tam dotrę jak nie przypierdolę wcześniej gwoździa, albo mój ziom czyli cię niebędzie, to weź z kumplem do tokarni, bo ja też bym zamoczył ryja
Grisza79 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 wróciełem z nocki, z ryb..... jestem wyjebany jak koń po westernie złowiłeś jakiegoś wieloryba?? Same leszcze i 2 węgorze.... eee jedzie ktoś do Tokarni?? bo się wybieramy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja bym się wybrał, mam nie daleko, ale jestem wyjebany.... pół litra bym wypił i mekeke......
krolu Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 eee jedzie ktoś do Tokarni?? bo się wybieramy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja może tam dotrę jak nie przypierdolę wcześniej gwoździa, albo mój ziom jak się coś grubszego skroi to też idę
Rekomendowane odpowiedzi