Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Swedish House Mafia - One (Your Name) feat Pharrell - Official Music Video pół litra bym wypił i mekeke...... i sandałki i czapeczke byś zgubił :gwizdanie: :kox: :kox:
Grisza79 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 pół litra bym wypił i mekeke...... i sandałki i czapeczke byś zgubił :gwizdanie: :kox: :kox: Sandały i czapeczka zostałyby w domu, wziołbym ze sobą tylko mój Seksapil
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 pół litra bym wypił i mekeke...... i sandałki i czapeczke byś zgubił :gwizdanie: :kox: :kox: Sandały i czapeczka zostałyby w domu, wziołbym ze sobą tylko mój Seksapil hehehe :good: ja mam go zawsze przy sobie
akjam Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Cze nieroby! Właśnie wróciłem z Pogorii... Jak nie ma słońca też jest fajnie! Upierdolony po szyje wskakuje do wanny bo woda się już leje! :kox: Quadzik to jest to! :kox:
keżor Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 no nic , trza sie zbierać powoli do Tokarniiiii
Miszka82 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Cze nieroby! Właśnie wróciłem z Pogorii... Jak nie ma słońca też jest fajnie! Upierdolony po szyje wskakuje do wanny bo woda się już leje! :kox: Quadzik to jest to! :kox: bogacz [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 19:51_________________________________________________ no nic , trza sie zbierać powoli do Tokarniiiii może wpadnę ale nie obiecuję
Kędzior Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 no nic , trza sie zbierać powoli do Tokarniiiii :dance: Cze nieroby! Właśnie wróciłem z Pogorii... Jak nie ma słońca też jest fajnie! Upierdolony po szyje wskakuje do wanny bo woda się już leje! :kox: Quadzik to jest to! :kox: burżuj :polew: :polew:
akjam Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Cze nieroby! Właśnie wróciłem z Pogorii... Jak nie ma słońca też jest fajnie! Upierdolony po szyje wskakuje do wanny bo woda się już leje! :kox: Quadzik to jest to! :kox: bogacz Cze nieroby! Właśnie wróciłem z Pogorii... Jak nie ma słońca też jest fajnie! Upierdolony po szyje wskakuje do wanny bo woda się już leje! :kox: Quadzik to jest to! :kox: burżuj :polew: :polew: To tylko mały quadzik! Już wszyscyy na imprezce?
akjam Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Już wszyscyy na imprezce? No! Bo już się miałem denerwować! Masz Krolu nr telefonu do Adam.S'a?
krolu Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Już wszyscyy na imprezce? No! Bo już się miałem denerwować! Masz Krolu nr telefonu do Adam.S'a? mam puszczę ci na pw
akjam Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Już wszyscyy na imprezce? No! Bo już się miałem denerwować! Masz Krolu nr telefonu do Adam.S'a? mam puszczę ci na pw Dziś w domu? Czy później na jakiś balet?
krolu Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Już wszyscyy na imprezce? No! Bo już się miałem denerwować! Masz Krolu nr telefonu do Adam.S'a? mam puszczę ci na pw Dziś w domu? Czy później na jakiś balet? ja dziś odpoczywam zostaję w domu
akjam Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Już wszyscyy na imprezce? No! Bo już się miałem denerwować! Masz Krolu nr telefonu do Adam.S'a? mam puszczę ci na pw Dziś w domu? Czy później na jakiś balet? ja dziś odpoczywam zostaję w domu Ja też odpowczywam bo jutro rano do roboty!
stanley Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 z wieczora gdzie to lecisz do tego Egiptu?
akjam Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 z wieczora Adam wysłałem Ci eskę.Dostałeś? Jak coś to pisz śmiało! [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 22:03_________________________________________________ z wieczora gdzie to lecisz do tego Egiptu? Do Huragandy albo Szarego szejku! :polew:
stanley Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 z wieczora Adam wysłałem Ci eskę.Dostałeś? Jak coś to pisz śmiało! [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 22:03_________________________________________________ z wieczora gdzie to lecisz do tego Egiptu? Do Huragandy albo Szarego szejku! :polew: a może do Dehab
Rekomendowane odpowiedzi