Kędzior Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 co jest pipy :kox: co się wczoraj działo 2 ekipy panieńskiego były na imprezie :evil: :slina: zakochałem się chyba z milion razy :polew: :polew: Keżor hehehe :cool1: Swedish House Mafia - One (Your Name) feat Pharrell - Official Music Video ale żeś zapodał :good: sie wie
stanley Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 co jest pipy :kox: co się wczoraj działo 2 ekipy panieńskiego były na imprezie :evil: :slina: zakochałem się chyba z milion razy :polew: :polew: Keżor hehehe :cool1: Swedish House Mafia - One (Your Name) feat Pharrell - Official Music Video ale żeś zapodał :good: sie wie tylko tak piszesz, ne pewno było ciulato
mech15 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 zakochałem się chyba z milion razy :polew: :polew: o proszę, a miałem wczoraj poważne wątpliwości jak pisałeś żeś romantyczny :decayed:
stanley Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Kedzior a co z panną z a3? pewnie dała mu kosza albo przestraszył się jej double D
krolu Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Kedzior a co z panną z a3? pewnie dała mu kosza albo przestraszył się jej double D albo znając kędzior "jebnął jej ze łba" :polew:
akjam Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Kedzior a co z panną z a3? pewnie dała mu kosza albo przestraszył się jej double D albo znając kędzior "jebnął jej ze łba" :polew: :polew: Albo ta z A3 jest na środy... :gwizdanie: Nie Kędzior?
stanley Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Kedzior a co z panną z a3? pewnie dała mu kosza albo przestraszył się jej double D albo znając kędzior "jebnął jej ze łba" :polew: :polew: Albo ta z A3 jest na środy... :gwizdanie: Nie Kędzior? bardziej na wtorki, bo chłopak nie jeździ na spoty
akjam Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Kedzior a co z panną z a3? pewnie dała mu kosza albo przestraszył się jej double D albo znając kędzior "jebnął jej ze łba" :polew: :polew: Albo ta z A3 jest na środy... :gwizdanie: Nie Kędzior? bardziej na wtorki, bo chłopak nie jeździ na spoty No to się musiał rzeczywiście zakochać... :gwizdanie:P.S. Właśnie Adam.s'a odprowadziłem do samolotu.
Kędzior Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Kedzior a co z panną z a3? pewnie dała mu kosza albo przestraszył się jej double D albo znając kędzior "jebnął jej ze łba" :polew: spoko wywarłem na niej pozytywne wrażenie przynajmniej ja tak oceniam, ale niewiem bo po 5minutach poszła do domu :polew:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 11:39_________________________________________________ P.S. Właśnie Adam.s'a odprowadziłem do samolotu. zrób mu psikusa i zaprowadź go do innego
akjam Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 P.S. Właśnie Adam.s'a odprowadziłem do samolotu. zrób mu psikusa i zaprowadź go do innego :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 zrób mu psikusa i zaprowadź go do innego :polew: czyli rozumiem że już to zrobiłeś i gdzie sobie poleci ?? :polew:
akjam Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 zrób mu psikusa i zaprowadź go do innego :polew: czyli rozumiem że już to zrobiłeś i gdzie sobie poleci ?? :polew: Do Warszawy! :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 zrób mu psikusa i zaprowadź go do innego :polew: czyli rozumiem że już to zrobiłeś i gdzie sobie poleci ?? :polew: Do Warszawy! :polew: a to się zdziwi :polew:
Seski Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 zrób mu psikusa i zaprowadź go do innego :polew: czyli rozumiem że już to zrobiłeś i gdzie sobie poleci ?? :polew: Do Warszawy! :polew: psikus
akjam Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 zrób mu psikusa i zaprowadź go do innego :polew: czyli rozumiem że już to zrobiłeś i gdzie sobie poleci ?? :polew: Do Warszawy! :polew: a to się zdziwi :polew:
akjam Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 także tegoooo :polew: No a żonę z synem wysłałem do Egiptu. :polew:
Rekomendowane odpowiedzi