akjam Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 rozumie, że dziś nie planujecie żadnego grilla itp. [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 17:38_________________________________________________p.s. ja już wiem w czyjej furze siedzimy dziś na spocie - jak będzie padać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tylko zabiorę jakieś filmy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Mam jeden w napędzie... Krolu powinieneś poznać co to... widziałem pulp fiction Krolu weź kompa i ten dziwny kabelek, który Wam ostatnio podrzuciłem. Przyjedzie kolega żebby mu prześwietlić furkę... :gwizdanie: Si ja sun!
diman Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 to może wezna AVATARA i bryle od dziadka? takie dekle od słoików kurde ale se pospałem , ide jeść i cza zadupiać na spota , dziś Real bo pada :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 18:23_________________________________________________ rozjebało mnie to na łopatki dobre to z amirem masakra musze to tatusia tez uderzyc ze wszyscy na spota b8 przyjezdzaja a ja mam b7 ;( :polew: :polew:
Maxito Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 może już ustalone ale gdzie dzis spot bo pogoda nie teges góra czy dół :mysli:
keżor Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 może już ustalone ale gdzie dzis spot bo pogoda nie teges góra czy dół :mysli: dół nie wiem po co pytasz jak pada non toper
mech15 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 to może wezna AVATARA i bryle od dziadka? takie dekle od słoików kurde ale se pospałem , ide jeść i cza zadupiać na spota , dziś Real bo pada :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 18:23_________________________________________________ rozjebało mnie to na łopatki nie ładuje mi się to foto!!
A4 Mario Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 to może wezna AVATARA i bryle od dziadka? takie dekle od słoików kurde ale se pospałem , ide jeść i cza zadupiać na spota , dziś Real bo pada :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 18:23_________________________________________________ rozjebało mnie to na łopatki Mega tekst.... :polew: :polew:
tolek85 Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 dzięki za zmierzenie mojego autka miernikiem, wynika z tego, że nie był po katastrofie lotniczej
stanley Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 dzięki za zmierzenie mojego autka miernikiem, wynika z tego, że nie był po katastrofie lotniczej teraz już się nie szpachluje wstawia się gotowe ćwiartki
stanley Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 tu jest to co mówiłem w macu: ale 8+8= 18 zł
Kędzior Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 tu jest to co mówiłem w macu: ale 8+8= 18 zł no a ile 20zł?? Krolu filmik pierwsza klasa bardzo ale to bardzo mnei sie podoba:P
krolu Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 melduje sie po spocie coś tak długo jechał? - piszemy się na ten rybnik? na 100% ?
diman Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 melduje sie po spocie coś tak długo jechał? - piszemy się na ten rybnik? na 100% ? dlugo jechalem bo slisko trzeba uwazac a i z parkingu tez cza sie dokulac na spota do rybola sie pisze [br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 23:15_________________________________________________dobra smigam do wyrka bo jutro ciezki dzien narka
akjam Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Ja jeszcze chwilę byłem u kumpla. Już wszyscy śpią? dzięki za zmierzenie mojego autka miernikiem, wynika z tego, że nie był po katastrofie lotniczej Spoko. Rachunki za VAGowanie, pomiar lakieru itp. wystawiamy na koniec roku kalendarzowego. :gwizdanie:
krolu Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Ja jeszcze chwilę byłem u kumpla. Już wszyscy śpią? dzięki za zmierzenie mojego autka miernikiem, wynika z tego, że nie był po katastrofie lotniczej Spoko. Rachunki za VAGowanie, pomiar lakieru itp. wystawiamy na koniec roku kalendarzowego. :gwizdanie: o kuźwa to ja juz idę b8 zamawiać do salony
Rekomendowane odpowiedzi