Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 no i obiad opierdolić trza by było zaraz
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 no i obiad opierdolić trza by było zaraz moja kochana małżonka już robi
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 no i obiad opierdolić trza by było zaraz moja kochana małżonka już robi pożycz małżonki
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 no i obiad opierdolić trza by było zaraz :polew: miałem kiedys takiego kumpla z którym spijalismy piwo po imprezach..... :gwizdanie: trzeba już dorosnąć :gwizdanie: :polew: :polew: jasneeee, ustatkować się, wybudować dom, posadzić drzewo i takie tam..... ta romantyczność i uczuciowość :polew: no i obiad opierdolić trza by było zaraz moja kochana małżonka już robi to jeszcze z 5min i zupki będą gotowe :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 no i obiad opierdolić trza by było zaraz :polew: miałem kiedys takiego kumpla z którym spijalismy piwo po imprezach..... :gwizdanie: trzeba już dorosnąć :gwizdanie: :polew: :polew: jasneeee, ustatkować się, wybudować dom, posadzić drzewo i takie tam..... ta romantyczność i uczuciowość :polew: no i obiad opierdolić trza by było zaraz moja kochana małżonka już robi to jeszcze z 5min i zupki będą gotowe :polew: 8 min Stan lubi rozgotowany makaron :polew:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 13:31_________________________________________________ my nie jemy zupek Stan na dziś prawdziwy rarytas Uploaded with ImageShack.us
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Stan na dziś prawdziwy rarytas Uploaded with ImageShack.us buehehehehehehe :polew: :polew:
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 no i obiad opierdolić trza by było zaraz :polew: miałem kiedys takiego kumpla z którym spijalismy piwo po imprezach..... :gwizdanie: trzeba już dorosnąć :gwizdanie: :polew: :polew: jasneeee, ustatkować się, wybudować dom, posadzić drzewo i takie tam..... ta romantyczność i uczuciowość :polew: no i obiad opierdolić trza by było zaraz moja kochana małżonka już robi to jeszcze z 5min i zupki będą gotowe :polew: 8 min Stan lubi rozgotowany makaron :polew: nic z tych rzeczy, domowy obiadek się szykuje
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 nic z tych rzeczy, domowy obiadek się szykuje smacznego... :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 nic z tych rzeczy, domowy obiadek się szykuje smacznego... :polew: jaki wypas
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 nic z tych rzeczy, domowy obiadek się szykuje smacznego... :polew: jaki wypas chcesz przepis?
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 wklejacie jakieś badziewia z tych waszych komórek, u mnie obiad wygląda następująco: smacznego
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 nic z tych rzeczy, domowy obiadek się szykuje smacznego... :polew: jaki wypas chcesz przepis? ttaaaa kiełbasa z hasioka, ziemnioki i małe,niedojrzałe kapustki :polew: :polew:[br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 13:42_________________________________________________ wklejacie jakieś badziewia z tych waszych komórek, u mnie obiad wygląda następująco: smacznego czyli ty masz babę do gotowania a co ruchasz ?
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 przy gotowaniu, zaliczam od razu dwa w jednym
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 przy gotowaniu, zaliczam od razu dwa w jednym i później obiad przypalony
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 przy gotowaniu, zaliczam od razu dwa w jednym i później obiad przypalony nie grozi
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 przy gotowaniu, zaliczam od razu dwa w jednym i później obiad przypalony nie grozi no w sumie po 2 min to się nie przypali
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 przy gotowaniu, zaliczam od razu dwa w jednym i później obiad przypalony nie grozi no w sumie po 2 min to się nie przypali nie ma co sie pier*dolić to jest jak macdrive, podjezdzasz pod okienko, bierzesz co chesz i odjazd
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 nie ma co sie pier*dolić to jest jak macdrive, podjezdzasz pod okienko, bierzesz co chesz i odjazd hehehehe i jeszcze twoja ci wmawia że rozmiar niema znaczenia?? hehehe mogę dokładkę :kox:
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 gdzie dziś pijemy? zaliczył bym jakiegoś małego reseta :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi