Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 gdzie dziś pijemy? zaliczył bym jakiegoś małego reseta :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: można u mnie ale od razu mowie miałem wczoraj spięcie z sąsiadami włącznie z Policajtami więc jeśli u mnie to do 22 max może być głośno ( ale też bez przesady), a później musi być cicho albo wydupcamy na miasto.
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 gdzie dziś pijemy? zaliczył bym jakiegoś małego reseta :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ty pijaku
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 gdzie dziś pijemy? zaliczył bym jakiegoś małego reseta :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ty pijaku po ciężkim dniu w pracy trzeba się odstresować Miszka, grubo się bawisz miasto? czyli dokładnie co :gwizdanie:
diman Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 gdzie dziś pijemy? zaliczył bym jakiegoś małego reseta :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ty pijaku po ciężkim dniu w pracy trzeba się odstresować Miszka, grubo się bawisz miasto? czyli dokładnie co :gwizdanie: tokarnia pewnie :kox:
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 gdzie dziś pijemy? zaliczył bym jakiegoś małego reseta :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ty pijaku po ciężkim dniu w pracy trzeba się odstresować Miszka, grubo się bawisz miasto? czyli dokładnie co :gwizdanie: tokarnia pewnie :kox: :naughty:
keżor Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 siema z rana hehe k**wa se pospałem a podobno tam Keżora nie wpuścili ? chciali , ale wy***ałem każdemu ochroniarzowi z bani i luz
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 a podobno tam Keżora nie wpuścili ? zobaczyli że mnie zna i go wpuścili [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 14:34_________________________________________________Gregor teraz przyjeżdża na weekend?
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 a podobno tam Keżora nie wpuścili ? zobaczyli że mnie zna i go wpuścili [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 14:34_________________________________________________Gregor teraz przyjeżdża na weekend? jest ale przeziębiony
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 a podobno tam Keżora nie wpuścili ? zobaczyli że mnie zna i go wpuścili [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 14:34_________________________________________________Gregor teraz przyjeżdża na weekend? jest ale przeziębiony to go uleczymy
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 siema z rana hehe ku***a se pospałem a podobno tam Keżora nie wpuścili ? chciali , ale wy***ałem każdemu ochroniarzowi z bani i luz nie chwaliłeś się tym ja myślę że Gregory pęknie i będzie już prawie pękł podczas rozmowy przez telefon
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Stan odebrałbyś mi coś z Kato dziś ? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Stan odebrałbyś mi coś z Kato dziś ? :gwizdanie: owszem, nie
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Stan odebrałbyś mi coś z Kato dziś ? :gwizdanie: owszem, nie buehehehhe
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 czyli konkrety co robimy :gwizdanie: jedziecie na spota do Rybnika a potem impreza? czy od razu impreza?
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 czyli konkrety co robimy :gwizdanie: jedziecie na spota do Rybnika a potem impreza? czy od razu impreza? a nawet i teraz
keżor Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 czyli konkrety co robimy :gwizdanie: jedziecie na spota do Rybnika a potem impreza? czy od razu impreza? no ja chyba odrazu impra , bo nie mam fury (znowu potencjometr sie zj***ł) chyba , że z kimś sie zabiore do Rybniola , a potem biba , ale czy wtedy będzie wam sie chciało iść na bibe jak już będziecie na grilu...
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 czyli konkrety co robimy :gwizdanie: jedziecie na spota do Rybnika a potem impreza? czy od razu impreza? no ja chyba odrazu impra , bo nie mam fury (znowu potencjometr sie zj***ł) chyba , że z kimś sie zabiore do Rybniola , a potem biba , ale czy wtedy będzie wam sie chciało iść na bibe jak już będziecie na grilu... no właśnie :gwizdanie: więc czekam na jakieś konkretne info
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 czyli konkrety co robimy :gwizdanie: jedziecie na spota do Rybnika a potem impreza? czy od razu impreza? no ja chyba odrazu impra , bo nie mam fury (znowu potencjometr sie zj***ł) chyba , że z kimś sie zabiore do Rybniola , a potem biba , ale czy wtedy będzie wam sie chciało iść na bibe jak już będziecie na grilu... właśnie też mi się niewidzi żeby się wam chciało później na impreze lecieć
Rekomendowane odpowiedzi