Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 czyli konkrety co robimy :gwizdanie: jedziecie na spota do Rybnika a potem impreza? czy od razu impreza? no ja chyba odrazu impra , bo nie mam fury (znowu potencjometr sie zj***ł) chyba , że z kimś sie zabiore do Rybniola , a potem biba , ale czy wtedy będzie wam sie chciało iść na bibe jak już będziecie na grilu... właśnie też mi się niewidzi żeby się wam chciało później na impreze lecieć a Tyś ponoć zajęty dziś jesteś więc nie mędrkuj
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 czyli konkrety co robimy :gwizdanie: jedziecie na spota do Rybnika a potem impreza? czy od razu impreza? no ja chyba odrazu impra , bo nie mam fury (znowu potencjometr sie zj***ł) chyba , że z kimś sie zabiore do Rybniola , a potem biba , ale czy wtedy będzie wam sie chciało iść na bibe jak już będziecie na grilu... właśnie też mi się niewidzi żeby się wam chciało później na impreze lecieć a Tyś ponoć zajęty dziś jesteś więc nie mędrkuj zmiana planów [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 14:55_________________________________________________ miałem kiedys takiego kumpla z którym spijalismy piwo po imprezach..... :gwizdanie: reaktywacja
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 :polew: :polew: nie rozpierdalaj mi tatuaży
krolu Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 ja nie wiem idę chyba spać usnąłem koło 5:00 wstałem o 8:00
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Kędzior żyje w świecie Matrixa ta w atari hehe :polew: :polew: nie rozpierdalaj mi tatuaży ja nie wiem idę chyba spać usnąłem koło 5:00 wstałem o 8:00 ja też i co
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 ja idę walczyć z modułem komfortu, a w zasadzie z domykaniem szyb
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 ja idę walczyć z modułem komfortu, a w zasadzie z domykaniem szyb niemasz tego? :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 ja idę walczyć z modułem komfortu, a w zasadzie z domykaniem szyb niemasz tego? :polew: mam ale z pilota coś mi siadło
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 ja idę walczyć z modułem komfortu, a w zasadzie z domykaniem szyb niemasz tego? :polew: mam ale z pilota coś mi siadło wymień baterie
diman Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 ja jestem chetny na impre i tu i tu i tak mi sie wydaje ze tak sie skonczy wiec widze to tak jedziemy na spota na ta wioske zjemy dobra kielbaske luc co tam kto chce zeby potem nie zjesc lodowki no i zasiadamy do wodeczki jakiej a co dalej to sie obaczy :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 ja idę walczyć z modułem komfortu, a w zasadzie z domykaniem szyb niemasz tego? :polew: mam ale z pilota coś mi siadło wymień baterie a Ty co? lejesz coś w mordę dzisiaj? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 ja idę walczyć z modułem komfortu, a w zasadzie z domykaniem szyb niemasz tego? :polew: mam ale z pilota coś mi siadło wymień baterie a Ty co? lejesz coś w mordę dzisiaj? :gwizdanie: owszem, nie
Pucek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 ja idę walczyć z modułem komfortu, a w zasadzie z domykaniem szyb niemasz tego? :polew: mam ale z pilota coś mi siadło wymień baterie a Ty co? lejesz coś w mordę dzisiaj? :gwizdanie: owszem, nie dobry żart
krolu Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 ja jestem chetny na impre i tu i tu i tak mi sie wydaje ze tak sie skonczy wiec widze to tak jedziemy na spota na ta wioske zjemy dobra kielbaske luc co tam kto chce zeby potem nie zjesc lodowki no i zasiadamy do wodeczki jakiej a co dalej to sie obaczy :kox: :kox: to ja idę się skimać do 17? mam nadzieje, ze do tego czasu coś ustalicie
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 dobra to gdzie walimy sake? [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 15:11_________________________________________________cytrynówke?? :naughty: :naughty:
diman Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 ja jestem chetny na impre i tu i tu i tak mi sie wydaje ze tak sie skonczy wiec widze to tak jedziemy na spota na ta wioske zjemy dobra kielbaske luc co tam kto chce zeby potem nie zjesc lodowki no i zasiadamy do wodeczki jakiej a co dalej to sie obaczy :kox: :kox: to ja idę się skimać do 17? mam nadzieje, ze do tego czasu coś ustalicie to spadaj [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 15:12_________________________________________________ dobra to gdzie walimy sake? [br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 15:11_________________________________________________cytrynówke?? :naughty: :naughty: w rybniku na spocie
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 w rybniku na spocie i co masz namiot żeby tam kimać?? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi