A-rek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 pytanie kto się w ogóle u mnie loguje dziś wieczorem ? ja
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 pytanie kto się w ogóle u mnie loguje dziś wieczorem ? ja za to co napisałeś na rybnickich możesz stać pod moim domem, pilnować i umyć wszystkie furki
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Miszka ja się loguję u Ciebie, co do tokarni to się zobaczy - przez dwa ostatnie dni ledwo chodziłem i smarowałem się maściami typu Bengay :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 tu dojebany wałek lil reno feat juicy j & jongeezy "MONEYSHIT'' FROM THE DJWHOOKID&DJSCREAM CUTTHROAT 2 MIXTAPE
A-rek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 pytanie kto się w ogóle u mnie loguje dziś wieczorem ? ja za to co napisałeś na rybnickich możesz stać pod moim domem, pilnować i umyć wszystkie furki :notworthy:
keżor Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 pytanie kto się w ogóle u mnie loguje dziś wieczorem ? ja za to co napisałeś na rybnickich możesz stać pod moim domem, pilnować i umyć wszystkie furki :notworthy: wpadaj nie machaj , przecież i tak nie będziemy siedzieć u Miszki , tylko wydupiamy do Toksy
stanley Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 tu dojebany wałek lil reno feat juicy j & jongeezy "MONEYSHIT'' FROM THE DJWHOOKID&DJSCREAM CUTTHROAT 2 MIXTAPE niezły, tylko te laski jakieś nie bardzo i kasa tez nie wygląda na prawdziwą
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 tu dojebany wałek lil reno feat juicy j & jongeezy "MONEYSHIT'' FROM THE DJWHOOKID&DJSCREAM CUTTHROAT 2 MIXTAPE co oni tam kaszke dla dziecka podgrzewaja? :polew:
keżor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 MĘSKI SŁOWNIK:1. Czy my się przypadkiem nie znamy? = Niezła d*pa 2. Jestem romantykiem = chwilowo 3. Potrzebuję cię = Ręka mnie już boli 4. Nie jestem taki jak inni faceci = Jestem obrzezany 5. Poważnie myślę o trwałym związku = Mam dość onanizmu 6. Tylko na tobie mi zależy = Jesteś jedyną dziewczyną, która może na mnie patrzeć 7. Chciałbym cię lepiej poznać = Żebym miał o czym opowiadać kumplom 8. To tylko sok pomarańczowy, spróbuj = Jeszcze dwa takie drinki i zgodzi się na wszystko 9. Nie wiem czemu, ale jej nie lubię = Nie chciała iść ze mną do łóżka 10. I jak było? = Naprawdę mam takiego małego? 11. Wspaniale się wczoraj bawiłem = Kim ty do cholery jesteś? 12. Kochasz mnie? = Zrobiłem coś głupiego i pewnie się o tym dowiesz 13. Naprawdę mnie kochasz? = Zrobiłem coś głupiego i na pewno się o tym dowiesz 14. Zadzwonię = Mam nadzieję, że więcej cię nie zobaczę 15. Dużo o nas myślałem = Na trzeźwo nie jesteś tak ładna, jak mi się wydawało 16. Zostańmy przyjaciółmi = Prawdę mówiąc jesteś bardzo brzydka... 17. Wiele się od ciebie nauczyłem = Następna proszę
keżor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 czes kiedy wpdaniesz na spota rezaczu ?
viktor098 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 jak mi skasujesz poducha zas heheheh
Rekomendowane odpowiedzi