diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 panowiue eska tv yoanka prowadzi :slina: kuźwa nie mam ESKI TV :wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 17:05_________________________________________________ no to czeba sie zaczac juz zastanawiac na jakims wyjazdem czy to pod namioty czy tez do jakis domkow cza cos jeszcze pochytac na te wakacje i wziąść z 2x 5litrów bimbru :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 16:57_________________________________________________Miszki niema pewno atakuje na śpiocha :polew: :polew: no atak na śpiocha dobre mega tekst jednak :polew: miszczowski żałuj ale juz sie skonczylo ale yoanka jest mega
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 panowiue eska tv yoanka prowadzi :slina: kuźwa nie mam ESKI TV :wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 17:05_________________________________________________ no to czeba sie zaczac juz zastanawiac na jakims wyjazdem czy to pod namioty czy tez do jakis domkow cza cos jeszcze pochytac na te wakacje i wziąść z 2x 5litrów bimbru :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 16:57_________________________________________________Miszki niema pewno atakuje na śpiocha :polew: :polew: no atak na śpiocha dobre mega tekst jednak :polew: miszczowski żałuj ale juz sie skonczylo ale yoanka jest mega obcinam ją na googlach i jakoś nie afiszuje się tak bardzo tymi sporymi argumentami które posiada :naughty:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 to se krolu przylukaj na to http://www.onet.tv/summer-city-odc-2,7214947,5,klip.html#
talib1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 to se krolu przylukaj na to http://www.onet.tv/summer-city-odc-2,7214947,5,klip.html# fajna d*pa z twarzy ;P
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 to se krolu przylukaj na to http://www.onet.tv/summer-city-odc-2,7214947,5,klip.html# o kurFa :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: mogła by zostac matką moich dzieci :naughty: [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 17:17_________________________________________________Summer City EskaTv. :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 siema z rana ale miałem ( chyba jeszcze mam) kaca- łeb 6 na 9 Idę coś w końcu zjeść, dobrze, że mam jeszcze tyskie w lodówce Wczorajszy wieczór bardzo udany BTW Basia powiedziała, że moze nas zawsze i wszędzie wozić po nocach :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 siema z rana ale miałem ( chyba jeszcze mam) kaca- łeb 6 na 9 Idę coś w końcu zjeść, dobrze, że mam jeszcze tyskie w lodówce Wczorajszy wieczór bardzo udany BTW Basia powiedziała, że moze nas zawsze i wszędzie wozić po nocach :gwizdanie: powiedz jej ze kochana jest
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 siema bibia przednia tyle fajnych d*p z ryja, że ja cie nie pier**le nastukany jestem dalej k**wa ale zonk
Pucek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Wszystkim ale to wszystkim dziękuję za "spokojnie" spędzony weekend szkoda że za parę godzin idę do roboty, bo mogliśmy jechać na pogorię :>
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Scary Movie - Scream Whass Up ty alkoholicki ryju hehehe
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Scary Movie - Scream Whass Up ty alkoholicki ryju hehehe pij nie pier**l [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 20:28_________________________________________________keżor jak te padło od kędziora jeździ jeszcze :gwizdanie:
keżor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 keżor jak te padło od kędziora jeździ jeszcze :gwizdanie: jakie padło ? a to .. nie wiem , od Mikołowa wracałem busem :gwizdanie:
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 keżor jak te padło od kędziora jeździ jeszcze :gwizdanie: jakie padło ? a to .. nie wiem , od Mikołowa wracałem busem :gwizdanie: coś się wysypało czy brakło paliwa rakietowego ?
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Wszystkim ale to wszystkim dziękuję za "spokojnie" spędzony weekend szkoda że za parę godzin idę do roboty, bo mogliśmy jechać na pogorię :> dzięki za transport na chatę...
keżor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 keżor jak te padło od kędziora jeździ jeszcze :gwizdanie: jakie padło ? a to .. nie wiem , od Mikołowa wracałem busem :gwizdanie: coś się wysypało żwir z wywrotki jak w nią wy***ałem bokiem , aż spawy puściły
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 keżor jak te padło od kędziora jeździ jeszcze :gwizdanie: jakie padło ? a to .. nie wiem , od Mikołowa wracałem busem :gwizdanie: coś się wysypało żwir z wywrotki jak w nią wy***ałem bokiem , aż spawy puściły a była bezwypadkowa
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja się dobiłem i mam replay z wczoraj z rybnika - jedziemy gdzieś :naughty: :naughty:
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 BTW dużo dziwek ( tzn kobiet wyzwolonych) było w tej tokarni [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 20:53_________________________________________________ ja się dobiłem i mam replay z wczoraj z rybnika - jedziemy gdzieś :naughty: :naughty: mnie jeszcze łeb napierdala
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 BTW dużo dziwek ( tzn kobiet wyzwolonych) było w tej tokarni ale wszystkie mężate :wallbash: :wallbash: :polew: [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 20:55_________________________________________________przynajmniej mi tak mowily hehe
Rekomendowane odpowiedzi