diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja się dobiłem i mam replay z wczoraj z rybnika - jedziemy gdzieś :naughty: :naughty: a ja dobilem do chaty z zonka i sie obiadek robi i Uli saladka sie zrobila zapraszam
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja się dobiłem i mam replay z wczoraj z rybnika - jedziemy gdzieś :naughty: :naughty: a ja dobilem do chaty z zonka i sie obiadek robi i Uli saladka sie zrobila zapraszam kurfa a ja już wypiłem :wallbash: :wallbash:
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja się dobiłem i mam replay z wczoraj z rybnika - jedziemy gdzieś :naughty: :naughty: a ja dobilem do chaty z zonka i sie obiadek robi i Uli saladka sie zrobila zapraszam teraz obiad ? którą tam macie godzine w tym Knurowie?
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Diman przyjedź po mnie :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja się dobiłem i mam replay z wczoraj z rybnika - jedziemy gdzieś :naughty: :naughty: a ja dobilem do chaty z zonka i sie obiadek robi i Uli saladka sie zrobila zapraszam teraz obiad ? którą tam macie godzine w tym Knurowie? tam jest jakies 6godz różnicy hehe
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja się dobiłem i mam replay z wczoraj z rybnika - jedziemy gdzieś :naughty: :naughty: a ja dobilem do chaty z zonka i sie obiadek robi i Uli saladka sie zrobila zapraszam teraz obiad ? którą tam macie godzine w tym Knurowie? no co zrobisz kasia dopiero z roboty wrocila a i u mnie jest 14.00 :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 21:00_________________________________________________na tvn sie zaczyna lepiej pozno niz pozniej
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja się dobiłem i mam replay z wczoraj z rybnika - jedziemy gdzieś :naughty: :naughty: a ja dobilem do chaty z zonka i sie obiadek robi i Uli saladka sie zrobila zapraszam teraz obiad ? którą tam macie godzine w tym Knurowie? no co zrobisz kasia dopiero z roboty wrocila a i u mnie jest 14.00 :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 21:00_________________________________________________na tvn sie zaczyna lepiej pozno niz pozniej u mnie zaczął się godzinę temu :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 21:07_________________________________________________ siema
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 życie jest piękne :>[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 21:08_________________________________________________ siema
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 siemano weterani siamanooooo hehehe co tam u ciebie?
PiterA4 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 a leci we wtorek mam miec na rano 8godz wiec moze wpadne
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 a leci we wtorek mam miec na rano 8godz wiec moze wpadne wbijaj
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 a leci we wtorek mam miec na rano 8godz wiec moze wpadne wbijaj i kto to mówi :polew: :polew:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 a leci we wtorek mam miec na rano 8godz wiec moze wpadne wbijaj i kto to mówi :polew: :polew: dokladnie ten co na spoty podjezdza ale w sobote no i psyyyt oczywiscie ale wchodzi
PiterA4 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 grunt ze obecnosc zaliczona jak w budzie
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja spadam spac do jutra miszka jak tam piaski pustyni odkurzyłeś :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi