diman Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 aha znalazłem dwie kurtki u siebie w garderobie, chyba Basi i Dimana (zabiorę na spota) no chyba napewno moja jak biala no i przywitam sie po robocie biała to może była jak przyszedłeś - musiałem pozmywać podłogi :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 aha znalazłem dwie kurtki u siebie w garderobie, chyba Basi i Dimana (zabiorę na spota) no chyba napewno moja jak biala no i przywitam sie po robocie biała to może była jak przyszedłeś - musiałem pozmywać podłogi :polew: :polew:
diman Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 idę na telewizornie to gdzie ty masz ten laptop w garazu ze musisz isc
Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 idę na telewizornie to gdzie ty masz ten laptop w garazu ze musisz isc przy hasioku :polew:
Grisza79 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Nie wiem czego to wina, ale wogle nie nalicza mi postów.... Napisałem dzisiaj kilka postów w róznych wątkach i naliczył mi tylko jeden :gwizdanie:
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Nie wiem czego to wina, ale wogle nie nalicza mi postów.... Napisałem dzisiaj kilka postów w róznych wątkach i naliczył mi tylko jeden :gwizdanie: bo w dziale stylizacja i tuning optyczny - posty nie są naliczane
Grisza79 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Nie wiem czego to wina, ale wogle nie nalicza mi postów.... Napisałem dzisiaj kilka postów w róznych wątkach i naliczył mi tylko jeden :gwizdanie: bo w dziale stylizacja i tuning optyczny - posty nie są naliczane Poważnie ? Myślałem że w całym forum technicznym nalicza, w Felgi i Opony też mi nie nalicza...... na 5 postów 1 naliczyło
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Nie wiem czego to wina, ale wogle nie nalicza mi postów.... Napisałem dzisiaj kilka postów w róznych wątkach i naliczył mi tylko jeden :gwizdanie: bo w dziale stylizacja i tuning optyczny - posty nie są naliczane Poważnie ? Myślałem że w całym forum technicznym nalicza, w Felgi i Opony też mi nie nalicza...... na 5 postów 1 naliczyło wynika to z tego, że handlarze nabijali w tych tematach posty - żeby zamieszczać ogłoszenia w dziale sprzedam...
akjam Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 ale ciepło, aż się jaja pocą ja śmigam spać Krolu!? Kable są?
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Nie wiem czego to wina, ale wogle nie nalicza mi postów.... Napisałem dzisiaj kilka postów w róznych wątkach i naliczył mi tylko jeden :gwizdanie: Grisza to straszne Akjam
akjam Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Nie wiem czego to wina, ale wogle nie nalicza mi postów.... Napisałem dzisiaj kilka postów w róznych wątkach i naliczył mi tylko jeden :gwizdanie: Grisza to straszne Akjam Cze Miszka! Grisza chyba od jutra nie będzie udzielał się na forum z tego powodu...
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Nie wiem czego to wina, ale wogle nie nalicza mi postów.... Napisałem dzisiaj kilka postów w róznych wątkach i naliczył mi tylko jeden :gwizdanie: Grisza to straszne Akjam Cze Miszka! Grisza chyba od jutra nie będzie udzielał się na forum z tego powodu... bidny idę dalej na TV oglądać Tajemnicę Twierdzy Szyfrów
Rekomendowane odpowiedzi