krolu Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 k**wa sami siedzą w domu a nie mnie gadają - idźcie krzyża pilnować pod pałac prezydenta :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ku***a sami siedzą w domu a nie mnie gadają - idźcie krzyża pilnować pod pałac prezydenta :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
akjam Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jol, spocik zaliczony Raz na pół roku mnie nie było a Kędzisan akurat był! :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jol, spocik zaliczony ale w 1/4 papuciu :gwizdanie: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 El Paputos to co drugi nowa moda- kiedyś były geje potem koksy - teraz nadszedł czas papuci
stanley Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jak wracałem to bym jebn*ął sześciu ludzi na pasach, na Roździeńskiego, bo przechodzili na czerwonym i w ch*uj ciemno. Miałem jedynie jakieś 120km/h
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 El Paputos to co drugi nowa moda- kiedyś były geje potem koksy - teraz nadszedł czas papuci :polew: :polew: to dobrze przynajmniej nie stoimy w miejscu
krolu Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 22:08_________________________________________________" ze względu na serwis techniczny oraz nieprzyjemne komentarze i publiczne ubliżanie Prezesowi przez Mirona forum zostaje wyłączone na kilka chwil"
krolu Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jak wracałem to bym jebn*ął sześciu ludzi na pasach, na Roździeńskiego, bo przechodzili na czerwonym i w ch*uj ciemno. Miałem jedynie jakieś 120km/h i grill z eSy by poszedł w piz*u... :disgust:
stanley Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jak wracałem to bym jebn*ął sześciu ludzi na pasach, na Roździeńskiego, bo przechodzili na czerwonym i w ch*uj ciemno. Miałem jedynie jakieś 120km/h i grill z eSy by poszedł w piz*u... :disgust: dobrze, że przypadkiem zwolniłem i jechałem lewym pasem
krolu Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 dobra ja idę na TV a co mnie to interesuje?
Miszka82 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 dobra ja idę na TV a co mnie to interesuje? a c**j Cie to interesuje
krolu Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 to co się chwalisz??? :decayed: teraz każdy ma TV w domu - lepiej się przylansuj, że idziesz pograć w siatę plażową z Twoją do salonu :kox:
Rekomendowane odpowiedzi