akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD) szkoda że komuś ,ciekawe co zmodzisz w swoim aucie :gwizdanie: najczęściej modze lanie do baku ( sobie i kolegom )
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD) szkoda że komuś ,ciekawe co zmodzisz w swoim aucie :gwizdanie: najczęściej modze lanie do baku ( sobie i kolegom ) dobrze, że nie jesteśmy kolegami
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD) szkoda że komuś ,ciekawe co zmodzisz w swoim aucie :gwizdanie: najczęściej modze lanie do baku ( sobie i kolegom ) dobrze, że nie jesteśmy kolegami ty masz "zbiornik" "w kole" - tam nie leje [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:21_________________________________________________spadam nyny, do jutra damy
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dobra pipy, dzisiaj wyrezałem wszystko i wszytskich ( car audio, FISa i panele LCD) szkoda że komuś ,ciekawe co zmodzisz w swoim aucie :gwizdanie: najczęściej modze lanie do baku ( sobie i kolegom ) dobrze, że nie jesteśmy kolegami ty masz "zbiornik" "w kole" - tam nie leje [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:21_________________________________________________spadam nyny, do jutra damy bak mam tam kaj wszyscy, dodatkowo mam jeszcze butla z eLPeGe [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:24_________________________________________________czym się stan
Bulik Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ty masz "zbiornik" "w kole" - tam nie leje :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tymczasem obczaj sobie wszystkie szpecu http://allegro.pl/listing.php/search?category=149&from_showcat=1&sg=0&string=golf+IV+cabrio&change_view=1 Są inne specu wsumie drobnostka ale są inne blacharsko tylko przodem sie różnią 3 i 4 przerabiałem temat Popatrz dobrze Trochę się różnią :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tymczasem obczaj sobie wszystkie szpecu http://allegro.pl/listing.php/search?category=149&from_showcat=1&sg=0&string=golf+IV+cabrio&change_view=1 Są inne specu wsumie drobnostka ale są inne blacharsko tylko przodem sie różnią 3 i 4 przerabiałem temat Popatrz dobrze Trochę się różnią :gwizdanie: ta ta ta ta co była na spocie to też gadaliście, że przeróbka [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:29_________________________________________________cisnę w kimę, resztka flachy pękła
Bulczas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tymczasem obczaj sobie wszystkie szpecu http://allegro.pl/listing.php/search?category=149&from_showcat=1&sg=0&string=golf+IV+cabrio&change_view=1 Są inne specu wsumie drobnostka ale są inne blacharsko tylko przodem sie różnią 3 i 4 przerabiałem temat Popatrz dobrze Trochę się różnią :gwizdanie: ta ta ta ta co była na spocie to też gadaliście, że przeróbka [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:29_________________________________________________cisnę w kimę, resztka flachy pękła To papatrz na zderzaki i niee wciskaj kitu może na pierwszy rzut oka są takie same ale w rzeczywistości są trochę inne
Bulik Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 cisnę w kimę, resztka flachy pękła a mogłes wypic :doh1: do jutra
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tymczasem obczaj sobie wszystkie szpecu http://allegro.pl/listing.php/search?category=149&from_showcat=1&sg=0&string=golf+IV+cabrio&change_view=1 Są inne specu wsumie drobnostka ale są inne blacharsko tylko przodem sie różnią 3 i 4 przerabiałem temat Popatrz dobrze Trochę się różnią :gwizdanie: ta ta ta ta co była na spocie to też gadaliście, że przeróbka [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:29_________________________________________________cisnę w kimę, resztka flachy pękła To papatrz na zderzaki i niee wciskaj kitu może na pierwszy rzut oka są takie same ale w rzeczywistości są trochę inne co najwyżej można tu mówić o lifcie i to lekkim, a Ty kolego zapierałeś się rękami i nogami, że 3 i 4 są zupełnie różne stąd moja szydera, szukaj różnic dalej ja tymczasem idę spać
Bulczas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tymczasem obczaj sobie wszystkie szpecu http://allegro.pl/listing.php/search?category=149&from_showcat=1&sg=0&string=golf+IV+cabrio&change_view=1 Są inne specu wsumie drobnostka ale są inne blacharsko tylko przodem sie różnią 3 i 4 przerabiałem temat Popatrz dobrze Trochę się różnią :gwizdanie: ta ta ta ta co była na spocie to też gadaliście, że przeróbka [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:29_________________________________________________cisnę w kimę, resztka flachy pękła To papatrz na zderzaki i niee wciskaj kitu może na pierwszy rzut oka są takie same ale w rzeczywistości są trochę inne co najwyżej można tu mówić o lifcie i to lekkim, a Ty kolego zapierałeś się rękami i nogami, że 3 i 4 są zupełnie różne stąd moja szydera, szukaj różnic dalej ja tymczasem idę spać Nie przesadzaj ze mówiłem że są zupełnie inne. Nie mam zamiaru się kłócić o głupiego golfa. A Ty się zapierałeś że na bank są takie same i żaden z nas nie miał racji
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tymczasem obczaj sobie wszystkie szpecu http://allegro.pl/listing.php/search?category=149&from_showcat=1&sg=0&string=golf+IV+cabrio&change_view=1 Są inne specu wsumie drobnostka ale są inne blacharsko tylko przodem sie różnią 3 i 4 przerabiałem temat Popatrz dobrze Trochę się różnią :gwizdanie: ta ta ta ta co była na spocie to też gadaliście, że przeróbka [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:29_________________________________________________cisnę w kimę, resztka flachy pękła To papatrz na zderzaki i niee wciskaj kitu może na pierwszy rzut oka są takie same ale w rzeczywistości są trochę inne co najwyżej można tu mówić o lifcie i to lekkim, a Ty kolego zapierałeś się rękami i nogami, że 3 i 4 są zupełnie różne stąd moja szydera, szukaj różnic dalej ja tymczasem idę spać Nie przesadzaj ze mówiłem że są zupełnie inne. Nie mam zamiaru się kłócić o głupiego golfa. A Ty się zapierałeś że na bank są takie same i żaden z nas nie miał racji mówiłem wyraźnie różnią się przodem :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tymczasem obczaj sobie wszystkie szpecu http://allegro.pl/listing.php/search?category=149&from_showcat=1&sg=0&string=golf+IV+cabrio&change_view=1 Są inne specu wsumie drobnostka ale są inne blacharsko tylko przodem sie różnią 3 i 4 przerabiałem temat Popatrz dobrze Trochę się różnią :gwizdanie: ta ta ta ta co była na spocie to też gadaliście, że przeróbka [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 23:29_________________________________________________cisnę w kimę, resztka flachy pękła To papatrz na zderzaki i niee wciskaj kitu może na pierwszy rzut oka są takie same ale w rzeczywistości są trochę inne co najwyżej można tu mówić o lifcie i to lekkim, a Ty kolego zapierałeś się rękami i nogami, że 3 i 4 są zupełnie różne stąd moja szydera, szukaj różnic dalej ja tymczasem idę spać Nie przesadzaj ze mówiłem że są zupełnie inne. Nie mam zamiaru się kłócić o głupiego golfa. A Ty się zapierałeś że na bank są takie same i żaden z nas nie miał racji mówiłem wyraźnie różnią się przodem :polew: :polew: To każdy głupi wie i to samo twierdziłem. A z tyłu sie delikatnie różnią a Ty twierdziłeś że są identyczne :polew: :polew:
mech15 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 syreni gród - spoko hasło a co się stało, że taka jakaś anty pejowa koalicja, bo "dziwnym i nieprzewidzianym zbiegiem okoliczności" nie śledzę karyjery Peji?? hehehehhe, jest już odpowiedź Peji??
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 10:13_________________________________________________ 4:35 :polew: :polew: Eldo jakby przykoksił, troche się wydziarał, ściągnął okulary i od razu groźniejszy
Rekomendowane odpowiedzi