stanley Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 mówiłem Ci, że kobieta jest od tego a nie ręce :tongue4: Kędzior nazwał swoje dłonie kobiecymi imionami
Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 mówiłem Ci, że kobieta jest od tego a nie ręce :tongue4: Kędzior nazwał swoje dłonie kobiecymi imionami Monika i Magda
mech15 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 mówiłem Ci, że kobieta jest od tego a nie ręce :tongue4: co samemu to samemu :polew: :polew: :polew: 3 słyszycie co krzyczą kiobice?? JESZCZE JEDEN JESZCZE JEDEN :polew: pierd....e już tego nie oglądam - lipa
Kędzior Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 jołł do roboty :gwizdanie: nom za niedługo trzeba będzie wychodzić
Seski Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 zaspałem do roboty ty się śmiej... my naprawdę dzisiaj zaspaliśmy ale rano miałem speeda :D i w ogóle to
Miszka82 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 siemka :hi: talib kupiłeś już gorzałe na jutro ja chyba nie będę pił
Seski Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 siemka :hi: talib kupiłeś już gorzałe na jutro ja chyba nie będę pił ej miszek ja sądzę że tak kulturalnie (w końcu robić trzeba ) piwko, browarek, żuberek, warka, zimny leszek i pójdzie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 siemka :hi: talib kupiłeś już gorzałe na jutro ja chyba nie będę pił ej miszek ja sądzę że tak kulturalnie (w końcu robić trzeba ) piwko, browarek, żuberek, warka, zimny leszek i pójdzie :gwizdanie: nie no ja nie piję ale talib ma taki plan [br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 11:55_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=153252.0 :polew: :polew: :polew: Gdzie się podziali Ci wszyscy napinacze, którzy nie lubią gazu ? :polew: :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Yo Yo sory chopy ale jednak dziś nie dałem rady Oj ty...... :bicz3: Miszka Pieronie ! poszedł mi stąd eee bo Ci listwy S-line porysuję Miszka ty sie chyba śmierci nie bojisz... A do Tych mam nie daleko, także... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Yo Yo sory chopy ale jednak dziś nie dałem rady Oj ty...... :bicz3: Miszka Pieronie ! poszedł mi stąd eee bo Ci listwy S-line porysuję Miszka ty sie chyba śmierci nie bojisz... A do Tych mam nie daleko, także... :gwizdanie: nie chwal się, że potrafisz cytować z innych wątków ale się boję
Seski Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 siemka :hi: talib kupiłeś już gorzałe na jutro ja chyba nie będę pił ej miszek ja sądzę że tak kulturalnie (w końcu robić trzeba ) piwko, browarek, żuberek, warka, zimny leszek i pójdzie :gwizdanie: nie no ja nie piję ale talib ma taki plan [br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 11:55_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=153252.0 :polew: :polew: :polew: Gdzie się podziali Ci wszyscy napinacze, którzy nie lubią gazu ? :polew: :polew: :polew: hmm no to się porobiło a trza było kupować poczciwego klekocika
Rekomendowane odpowiedzi