seves Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 hello Koledzy i Kolezanki hmm Kolezanki i Koledzy powiedzcie mi czy jutro dalby rade ktos zrobic mi logi dynamiczne (czy jak to sie nazywa ) w mojej furce? bylbym bardzo bardzo dzwieczny
Seski Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 hello Koledzy i Kolezanki hmm Kolezanki i Koledzy powiedzcie mi czy jutro dalby rade ktos zrobic mi logi dynamiczne (czy jak to sie nazywa ) w mojej furce? bylbym bardzo bardzo dzwieczny skontaktuj się z kolegą "Krolu"
seves Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 hello Koledzy i Kolezanki hmm Kolezanki i Koledzy powiedzcie mi czy jutro dalby rade ktos zrobic mi logi dynamiczne (czy jak to sie nazywa ) w mojej furce? bylbym bardzo bardzo dzwieczny skontaktuj się z kolegą "Krolu" ok sprobuje dzieki wielkie
Seski Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 witojcie w poniedzialek i witoj ty dziadku
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 witojcie w poniedzialek i witoj ty dziadku mlody ino mi tu nie bluznij starszym sie szacunek nalezy miejsca bys ustapil
Seski Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 witojcie w poniedzialek i witoj ty dziadku mlody ino mi tu nie bluznij starszym sie szacunek nalezy miejsca bys ustapil a przepraszam już wylogowuje się z forum
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 witojcie w poniedzialek i witoj ty dziadku mlody ino mi tu nie bluznij starszym sie szacunek nalezy miejsca bys ustapil a przepraszam już wylogowuje się z forum no wybaczam i juz mi sie tu zachowuj jak na mlodego czlowieka przystalo
Seski Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 witojcie w poniedzialek i witoj ty dziadku mlody ino mi tu nie bluznij starszym sie szacunek nalezy miejsca bys ustapil a przepraszam już wylogowuje się z forum no wybaczam i juz mi sie tu zachowuj jak na mlodego czlowieka przystalo ty jedziesz na ogólnopolski?
Maxito Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 co tam Maksymilianie ? sie żyje powoli ... widziałeś że mi wątek podwiesili a jakie ładne zdjęcia wrzuciłem za sprawą Keżora a pierdzielony tak schował te zdjęcia że dopiero Piechol mi wskazał do nich drogę :polew:
Miszka82 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 co tam Maksymilianie ? sie żyje powoli ... widziałeś że mi wątek podwiesili a jakie ładne zdjęcia wrzuciłem za sprawą Keżora a pierdzielony tak schował te zdjęcia że dopiero Piechol mi wskazał do nich drogę :polew: MAX co Ty gadasz widać je było od początku :gwizdanie:
stanley Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 co tam Maksymilianie ? sie żyje powoli ... widziałeś że mi wątek podwiesili a jakie ładne zdjęcia wrzuciłem za sprawą Keżora a pierdzielony tak schował te zdjęcia że dopiero Piechol mi wskazał do nich drogę :polew: no ale byles bardzo dzielny i sobie poradziłeś
Rekomendowane odpowiedzi