seves Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 smacznego i się nie chwal... mi wczorajszy mac musi wystarczyć na tydzień :gwizdanie: all Seski no to widze pieknie linie trzymasz wiesz jak to jest, ktoś w tym klubie musi być reprezentacyjny :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 smacznego i się nie chwal... mi wczorajszy mac musi wystarczyć na tydzień :gwizdanie: all Seski no to widze pieknie linie trzymasz wiesz jak to jest, ktoś w tym klubie musi być reprezentacyjny jakby nie Magda, to nikt by Cię nawet nie zauważył :gwizdanie:
Seski Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 smacznego i się nie chwal... mi wczorajszy mac musi wystarczyć na tydzień :gwizdanie: all Seski no to widze pieknie linie trzymasz wiesz jak to jest, ktoś w tym klubie musi być reprezentacyjny jakby nie Magda, to nikt by Cię nawet nie zauważył :gwizdanie: teraz Magda będzie chodziła tylko w tytce z maca na głowie i zobaczymy czy mnie nikt nie zauważy
keżor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 cześć dziewuchy Yann Tiersen - 'J'y Suis Jamais Alle [smoku remix] [HQ] zajo nuta [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 18:01_________________________________________________a tu coś dla Krola
Kędzior Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 cześć dziewuchy Yann Tiersen - 'J'y Suis Jamais Alle [smoku remix] [HQ] zajo nuta [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 18:01_________________________________________________a tu coś dla Krola banana wymiata :banan2: a pierwszy kawałek już kiedyś k**wa wklejałem [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 18:59_________________________________________________w ogóle to siema po robocie dobrze że nie pojechałem na żaden urlop bo mam go w robocie, 30stopni do tego łaże po piachu i zero powietrza, prawie jak na jajorce :polew: ale jeszcze 2 dni :>
Seski Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 cześć dziewuchy Yann Tiersen - 'J'y Suis Jamais Alle [smoku remix] [HQ] zajo nuta [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 18:01_________________________________________________a tu coś dla Krola banana za***iste ktoś musiał się nieźle spalić :laghing2: kędzior a co do wklejania to wy oboje już chyba całego youtuba tu wkleiliście i połowę dobrych d*p z neta
Miszka82 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fw676.wrzuta.pl%2Ffilm%2F3FYRqXcJK1B%2Fmiss_universe_-_polska&h=ea194
Kędzior Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fw676.wrzuta.pl%2Ffilm%2F3FYRqXcJK1B%2Fmiss_universe_-_polska&h=ea194 chodzi ci o to jak mówi czy co mówi?? ja bym mówił po polsku na jej miejscu niekażdy musi być perfekt z anglika.[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 19:23_________________________________________________ kędzior a co do wklejania to wy oboje już chyba całego youtuba tu wkleiliście i połowę dobrych d*p z neta stary to co wklejamy to jest mały ułamek tego co przesyłamy na gg
Miszka82 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 kędzior...nie nic i coś dla Ciebie i Keżora [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 19:26_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 kędzior...nie nic i coś dla Ciebie i Keżora [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 19:26_________________________________________________ nom taniaja tam podobnie do Keżora :polew: wiem widziałem że to przeróbka co leci w radio a w tym ori wykonaniu brakuje mi przede wszystkim BASSSUUU :polew: [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 19:31_________________________________________________ kędzior...nie nic muuuuu beeee
keżor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 kędzior...nie nic i coś dla Ciebie i Keżora [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 19:26_________________________________________________ nom taniaja tam podobnie do Keżora :polew: wiem widziałem że to przeróbka co leci w radio a w tym ori wykonaniu brakuje mi przede wszystkim BASSSUUU :polew: chyba żeś dawno nic ciepłego w buzi nie miał no ale basu brakuje strasznie
Miszka82 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 kędzior...nie nic i coś dla Ciebie i Keżora [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 19:26_________________________________________________ nom taniaja tam podobnie do Keżora :polew: wiem widziałem że to przeróbka co leci w radio a w tym ori wykonaniu brakuje mi przede wszystkim BASSSUUU :polew: chyba żeś dawno nic ciepłego w buzi nie miał no ale basu brakuje strasznie Kędzior przyznaj się :polew:
Seski Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fw676.wrzuta.pl%2Ffilm%2F3FYRqXcJK1B%2Fmiss_universe_-_polska&h=ea194 chodzi ci o to jak mówi czy co mówi?? ja bym mówił po polsku na jej miejscu niekażdy musi być perfekt z anglika.[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 19:23_________________________________________________ kędzior a co do wklejania to wy oboje już chyba całego youtuba tu wkleiliście i połowę dobrych d*p z neta stary to co wklejamy to jest mały ułamek tego co przesyłamy na gg ej ja na gg nic nie dostaje... a miss :doh1: no kommment
Kędzior Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 chyba żeś dawno nic ciepłego w buzi nie miał a jebnąć ci ze łba?
Seski Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 chyba żeś dawno nic ciepłego w buzi nie miał a jebnąć ci ze łba? 3 do 1 że nie trafisz :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 chyba żeś dawno nic ciepłego w buzi nie miał a jebnąć ci ze łba? 3 do 1 że nie trafisz :gwizdanie: że co że ja nie dam rady? :polew:
Seski Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 chyba żeś dawno nic ciepłego w buzi nie miał a jebnąć ci ze łba? 3 do 1 że nie trafisz :gwizdanie: że co że ja nie dam rady? :polew: ja nic nie mówie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi