Kanar Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 hahah czyli teraz wychodzi że to ja mam najmniej kucy w tym AFNie
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 hahah czyli teraz wychodzi że to ja mam najmniej kucy w tym AFNie zobaczymy jutro ważniejsze od tego czy auto gwizda jest czy kierowca ...
Kanar Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 no tak zwany łącznik pedałów z kierownicą tyle tylko że nie ogarniam jeszcze tego auta i przez zakręty mi zimówki znikają w zastraszającym tempie ;(
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 no tak zwany łącznik pedałów z kierownicą tyle tylko że nie ogarniam jeszcze tego auta i przez zakręty mi zimówki znikają w zastraszającym tempie ;( no ja jak przystało na jesień jeszcze jeżdże na letnich kapciorach :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 heh no ja na letnie zmieniałem w sierpniu.. bo poprzedni właściciel "nie miał na to kasy"
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 to Keżor o 19 oni sie spotykają tam gdzie my ?
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 to Keżor o 19 oni sie spotykają tam gdzie my ? taa
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 :gwizdanie: byda ino nie na długo bo mkoja o 20 konczy robote a jeszcze mam media mart do odwiedzenia :gwizdanie:
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 i czemu sie tu nic nie dzieje ? wszyscy pewnie wzmacniają auta na jutro :>
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 taa hehe ja sie modle zeby tylko wyszla seria i bede bardzo zadowolony hehe o ile mnie shamuja heheh
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 taa hehe ja sie modle zeby tylko wyszla seria i bede bardzo zadowolony hehe o ile mnie shamuja heheh to może sobie obniż ten jeden tył , żebyś miał równo ??
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 już po? ja ? nooo , dziś był kiepski wybór koło cmentarza :polew: a o co chodzi?
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 już po? ja ? nooo , dziś był kiepski wybór koło cmentarza :polew: a o co chodzi? byłeś na grzybach ?? chodzi mi o zjazd tych z wytarmos-mi-suty.pl
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 zobaczymy moze sie uda zeby przeszla:)
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 taaa, krolu , myślisz że bym kase którą moge na mody wydać bym wydawał na grzyby :polew:
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Keżor, to jutro 8:30 na stacji To jest nasz chwila prawdy Ja mam zimówki i już nabilem 2.5 atmosfery przed podróżą do Austrii
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Keżor, to jutro 8:30 na stacji To jest nasz chwila prawdy Ja mam zimówki i już nabilem 2.5 atmosfery przed podróżą do Austrii juz sie niechwal tak ta podroza kurde takiemu to dobrze [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 22:51_________________________________________________ ello everybody :hi: joł joł Max
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Keżor, to jutro 8:30 na stacji To jest nasz chwila prawdy Ja mam zimówki i już nabilem 2.5 atmosfery przed podróżą do Austrii ej , w ogóle gadałm z Krolem i umawiamy sie o 8.40 na parkingu na autostradzie za zwężką na wysokości rudy śl. to może tam podjedziesz? czy jadymy w dwójke po Krola na ten parking? a co do hamowni , to może chcesz sobie moje koła wrzucić letnie na hamownie ? przynajmniej przednie
Rekomendowane odpowiedzi