Kędzior Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 witam panowie witam, keżor drewno drewno i nagle czarny mat hmmm chyba to nie wygladało by za dobrze hehe
keżor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 witam panowie witam, keżor drewno drewno i nagle czarny mat hmmm chyba to nie wygladało by za dobrze hehe będzie dobrze wyglądać polifty też nie mają drewna na tunelu tylko listwy
Kędzior Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 yyyy pokaż jak to wygląda jeśli możesz :>
keżor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 słupek obłożony szpachlą kolektor świeci jak psu jajca czekam jeszcze na kilka gratów , a potem grubo rezam a co u was ? :>[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 14:35_________________________________________________ yyyy pokaż jak to wygląda jeśli możesz :> tak to mniej więcej wygląda
Kędzior Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 a ciekawy jestem jak by pasowaly zaslepki do drewna pewnie do d*py tak mi sie zdaje;/
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja idę zaraz do piwnicy czyścić stalówki na pakiet black
keżor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 ale cisza co tam słychać ? wszyscy na imprezie ?
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 albo rezają -ja dziś wypolerowałem 1,5 felgi
bakuś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja oddałem dziś letnie kółka do prostowania i jak wrócą to będę je majlował...
Kędzior Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja oddałem dziś letnie kółka do prostowania i jak wrócą to będę je majlował... szprejem? hehe
bakuś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 jeszcze się nie zastanawiałem... Muszę się kumpla zapytać jaki kosz zrobienia tego pro na lakierni u niego.[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 21:59_________________________________________________Ale przyznam, że widziałem kilka razy porobione felgi domowym sposobem w garażu i jak fabryka.
keżor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 jeszcze się nie zastanawiałem... Muszę się kumpla zapytać jaki kosz zrobienia tego pro na lakierni u niego.[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 21:59_________________________________________________Ale przyznam, że widziałem kilka razy porobione felgi domowym sposobem w garażu i jak fabryka. no zależy jakie masz warunki w doma
Kędzior Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 no zależy jakie masz warunki w doma nie w doma tylko w domu :polew:
bakuś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 hehe ja sobie mógłbym to w pracy zrobić w wolnym czasie
keżor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 no zależy jakie masz warunki w doma nie w doma tylko w domu :polew: może Ty mieszkosz w domu , ale jo mieszkom w doma
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 hehe ja sobie mógłbym to w pracy zrobić w wolnym czasie skąd w ogóle jesteś??? wpadaj do nas na spoty we wtorki
Kędzior Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 no zależy jakie masz warunki w doma nie w doma tylko w domu :polew: może Ty mieszkosz w domu , ale jo mieszkom w doma hehe i co tu robić o tej godzinie, chyba sobię otworzę browarka
Rekomendowane odpowiedzi