OKO Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 siema wszystkim[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 07:52_________________________________________________ siema z rana piękny dzionek się zapowiada dziś jade do KRK przez Ojców. chyba ostatnia szansa w tym roku żeby się ściemnić w pracy na świeżym powietrzu nie marznąc.
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 do:bry: siema wszystkim[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 07:52_________________________________________________ siema z rana piękny dzionek się zapowiada dziś jade do KRK przez Ojców. chyba ostatnia szansa w tym roku żeby się ściemnić w pracy na świeżym powietrzu nie marznąc. no pięknie... ty to zawsze ściemniasz... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 siema przed pracą [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 09:00_________________________________________________mistrz drugiego planu :polew: :polew:
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 siema przed pracą [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 09:00_________________________________________________mistrz drugiego planu :polew: :polew: w czasie pracy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! :polew: jak mnie to nakręca
akjam Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! :polew: jak mnie to nakręca :polew: Jedziemy Kędzior do Warszawy protestować?! He he he... Teraz tydzień mają wszyscy z głowy! Poebani!
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! :polew: jak mnie to nakręca ty szatanie ty... :polew:
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! :polew: jak mnie to nakręca :polew: Jedziemy Kędzior do Warszawy protestować?! He he he... Teraz tydzień mają wszyscy z głowy! Poebani! dziś wieczorem wyjade na ulice i się będę darł jak będę widział ludzi GDZIE JEST KRZYŻ????!!!!!!!!! :polew: :polew: ty szatanie ty... :polew: a tam od razu [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 09:30_________________________________________________ :yeah:
akjam Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! gdzie jest krzyż?! :polew: jak mnie to nakręca :polew: Jedziemy Kędzior do Warszawy protestować?! He he he... Teraz tydzień mają wszyscy z głowy! Poebani! dziś wieczorem wyjade na ulice i się będę darł jak będę widział ludzi GDZIE JEST KRZYŻ????!!!!!!!!! :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 nowa gykhama z rana jak śmietana
seves Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 helloł block jest za***isty mnostwo filmikow z nim widzialem i pieknie wymiata :> ale nie jest nieomylny hehe widzialem gdzies tez te nieudane [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 11:22_________________________________________________kurde tyle tu tego naotwieralem ze przytym fimiku mi tu komp przycina oczywiscie w pracy jestem :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 11:22_________________________________________________a pomoze mi ktos wydobic linka z tego filmiku:P zeby tu na forum nie ogladac tylko bezposrednio :>
keżor Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 kliknij w filmik i sie otworzy jutube
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 nowa gykhama z rana jak śmietana Keżor, już w nocy oglądałem ten filmik, fajny, nie jest tak idealny jak pierwsze dwa, ale i tak jest konkret
Adrenalina Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Dodatkowa okazja z regionu Polska: Tandemowy skok spadochronowy plus film w jakości HD z zapisem wydarzenia oraz dawka olbrzymich emocji, teraz zamiast 1050 zł tylko 499 zł. Oferta limitowana! Sprawdź teraz tylko: 499,00 zł rabat: 52% oszczędzasz: 551,00 zł możesz kupić do: 2010-10-03 23:59 Co otrzymujesz: wyślij voucher na sms Niezapomniany skok ze spadochronem wraz ze szkoleniem oraz instruktorem, Film DVD w jakości HD z zapisem wydarzenia, Emocje oraz bezpieczeństwo na najwyższym poziomie zapewnione przez profesjonalny team, Każdy kto skoczy z okrzykiem "FastDeal" i podzieli się filmem poprzez nasz ogólnopolski funpage (http://www.facebook.com/okazje.w.miescie) otrzyma specjalną niespodziankę! keżor coś dla Ciebie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Dodatkowa okazja z regionu Polska: Tandemowy skok spadochronowy plus film w jakości HD z zapisem wydarzenia oraz dawka olbrzymich emocji, teraz zamiast 1050 zł tylko 499 zł. Oferta limitowana! Sprawdź teraz tylko: 499,00 zł rabat: 52% oszczędzasz: 551,00 zł możesz kupić do: 2010-10-03 23:59 Co otrzymujesz: wyślij voucher na sms Niezapomniany skok ze spadochronem wraz ze szkoleniem oraz instruktorem, Film DVD w jakości HD z zapisem wydarzenia, Emocje oraz bezpieczeństwo na najwyższym poziomie zapewnione przez profesjonalny team, Każdy kto skoczy z okrzykiem "FastDeal" i podzieli się filmem poprzez nasz ogólnopolski funpage (http://www.facebook.com/okazje.w.miescie) otrzyma specjalną niespodziankę! keżor coś dla Ciebie :gwizdanie: k**wa [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 13:10_________________________________________________tyle , że ja za skok płaciłem 600zł plus 150 za film i foty , także dużo taniej tu nie ma nie wiem skąd sie wzieła ta cena 1050zł
Adrenalina Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 no jak 250 zł to dla Ciebie niedużo to nie mam więcej pytań :gwizdanie:
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Dodatkowa okazja z regionu Polska: Tandemowy skok spadochronowy plus film w jakości HD z zapisem wydarzenia oraz dawka olbrzymich emocji, teraz zamiast 1050 zł tylko 499 zł. Oferta limitowana! Sprawdź teraz tylko: 499,00 zł rabat: 52% oszczędzasz: 551,00 zł możesz kupić do: 2010-10-03 23:59 Co otrzymujesz: wyślij voucher na sms Niezapomniany skok ze spadochronem wraz ze szkoleniem oraz instruktorem, Film DVD w jakości HD z zapisem wydarzenia, Emocje oraz bezpieczeństwo na najwyższym poziomie zapewnione przez profesjonalny team, Każdy kto skoczy z okrzykiem "FastDeal" i podzieli się filmem poprzez nasz ogólnopolski funpage (http://www.facebook.com/okazje.w.miescie) otrzyma specjalną niespodziankę! keżor coś dla Ciebie :gwizdanie: ku***a [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 13:10_________________________________________________tyle , że ja za skok płaciłem 600zł plus 150 za film i foty , także dużo taniej tu nie ma nie wiem skąd sie wzieła ta cena 1050zł ej jak mi ktoś zapłaci to skacze... bo 500zł nie mam... ;( nie ma kogoś chętnego do spełnienia mojego marzenia?
Adrenalina Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Dodatkowa okazja z regionu Polska: Tandemowy skok spadochronowy plus film w jakości HD z zapisem wydarzenia oraz dawka olbrzymich emocji, teraz zamiast 1050 zł tylko 499 zł. Oferta limitowana! Sprawdź teraz tylko: 499,00 zł rabat: 52% oszczędzasz: 551,00 zł możesz kupić do: 2010-10-03 23:59 Co otrzymujesz: wyślij voucher na sms Niezapomniany skok ze spadochronem wraz ze szkoleniem oraz instruktorem, Film DVD w jakości HD z zapisem wydarzenia, Emocje oraz bezpieczeństwo na najwyższym poziomie zapewnione przez profesjonalny team, Każdy kto skoczy z okrzykiem "FastDeal" i podzieli się filmem poprzez nasz ogólnopolski funpage (http://www.facebook.com/okazje.w.miescie) otrzyma specjalną niespodziankę! keżor coś dla Ciebie :gwizdanie: ku***a [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 13:10_________________________________________________tyle , że ja za skok płaciłem 600zł plus 150 za film i foty , także dużo taniej tu nie ma nie wiem skąd sie wzieła ta cena 1050zł ej jak mi ktoś zapłaci to skacze... bo 500zł nie mam... ;( nie ma kogoś chętnego do spełnienia mojego marzenia? za 300 PLN-ów możesz wyskoczyć bez spadochronu :polew:
seves Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 kliknij w filmik i sie otworzy jutube kur no fakt dopiero teraz zauwazylem ta ikonke jutup zawsze w playa ladowalem :polew:
Rekomendowane odpowiedzi