Seski Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a tak w nawiązaniu do "sportu" to gdzie oglądamy KSW? [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 21:00_________________________________________________ A ja Lecha... ZimNeGo... :kox: :kox: i w tym momencie mogłbyś zostać posądzony o naśmiewanie się z byłego prezydenta :polew: :polew:powstań zwyciężaj ehh panowie nasz kraj mnie załamuję państwo absurdów, obrańcy krzyża i te sprawy załamują :wallbash: dziurawe drogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 cytuję: "Donald Tusk i jego rząd ponoszą moralną i polityczną odpowiedzialność za katastrofę smoleńską. Tak stwierdził Jarosław Kaczyński podczas przesłuchania w prokuraturze wojskowej" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ręce opadają :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 21:01_________________________________________________ a tak w nawiązaniu do "sportu" to gdzie oglądamy KSW? to ty nie wiesz że u ciebie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 cytuję: "Donald Tusk i jego rząd ponoszą moralną i polityczną odpowiedzialność za katastrofę smoleńską. Tak stwierdził Jarosław Kaczyński podczas przesłuchania w prokuraturze wojskowej" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ręce opadają :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 21:01_________________________________________________ a tak w nawiązaniu do "sportu" to gdzie oglądamy KSW? to ty nie wiesz że u ciebie?? jak to znowu u mnie... a teraz nie u ciebie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 cytuję: "Donald Tusk i jego rząd ponoszą moralną i polityczną odpowiedzialność za katastrofę smoleńską. Tak stwierdził Jarosław Kaczyński podczas przesłuchania w prokuraturze wojskowej" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ręce opadają :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 21:01_________________________________________________ a tak w nawiązaniu do "sportu" to gdzie oglądamy KSW? to ty nie wiesz że u ciebie?? jak to znowu u mnie... a teraz nie u ciebie...? a kędzior ma 3 telewizory w pokoju :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: byłem i widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 cytuję: "Donald Tusk i jego rząd ponoszą moralną i polityczną odpowiedzialność za katastrofę smoleńską. Tak stwierdził Jarosław Kaczyński podczas przesłuchania w prokuraturze wojskowej" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ręce opadają :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 21:01_________________________________________________ a tak w nawiązaniu do "sportu" to gdzie oglądamy KSW? to ty nie wiesz że u ciebie?? jak to znowu u mnie... a teraz nie u ciebie...? a kędzior ma 3 telewizory w pokoju :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: byłem i widziałem i taki dupny, na którym lecą filmy z YP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 cytuję: "Donald Tusk i jego rząd ponoszą moralną i polityczną odpowiedzialność za katastrofę smoleńską. Tak stwierdził Jarosław Kaczyński podczas przesłuchania w prokuraturze wojskowej" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ręce opadają :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 21:01_________________________________________________ a tak w nawiązaniu do "sportu" to gdzie oglądamy KSW? to ty nie wiesz że u ciebie?? jak to znowu u mnie... a teraz nie u ciebie...? a kędzior ma 3 telewizory w pokoju :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: byłem i widziałem i taki dupny, na którym lecą filmy z YP kędzior jestem u ciebie za 5min. czekaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Seski, włączyłbyś se gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a kędzior ma 3 telewizory w pokoju :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: byłem i widziałem nie pier**l bo 2 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a kędzior ma 3 telewizory w pokoju :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: byłem i widziałem nie pier**l bo 2 :polew: to masz prawie panorame na YP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a kędzior ma 3 telewizory w pokoju :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: byłem i widziałem nie pier**l bo 2 :polew: no dobra, jebło mi się, 2 i monitor z kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 kędzior dzyń dzyń!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 kędzior dzyń dzyń!! nie ten dzwonek :gwizdanie: Ty masz jeszcze z rozszerzeniem *midi miało być DRYN, DRYN.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a kędzior ma 3 telewizory w pokoju :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: byłem i widziałem nie pier**l bo 2 :polew: no dobra, jebło mi się, 2 i monitor z kompa iw ten sposób mam obraz 3d :polew: kędzior dzyń dzyń!! niekogo w domu nie ma [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 21:19_________________________________________________ kędzior dzyń dzyń!! nie ten dzwonek :gwizdanie: Ty masz jeszcze z rozszerzeniem *midi miało być DRYN, DRYN.... Seski zadzwonił jak by mu kto jajca wyrwał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 kędzior dzyń dzyń!! nie ten dzwonek :gwizdanie: Ty masz jeszcze z rozszerzeniem *midi miało być DRYN, DRYN.... bo ja nie dzwoniłem na komórka tylko do zdzwi [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 21:20_________________________________________________ a kędzior ma 3 telewizory w pokoju :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: byłem i widziałem nie pier**l bo 2 :polew: no dobra, jebło mi się, 2 i monitor z kompa iw ten sposób mam obraz 3d :polew: kędzior dzyń dzyń!! niekogo w domu nie ma [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 21:19_________________________________________________ kędzior dzyń dzyń!! nie ten dzwonek :gwizdanie: Ty masz jeszcze z rozszerzeniem *midi miało być DRYN, DRYN.... Seski zadzwonił jak by mu kto jajca wyrwał :polew: o moje jajca to ty się nie bój i uważaj żeby twoje kiedyś nie zostalo w kaloryferze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 " KIEDYŚ MIAŁEM KUMPLI, CO SPIJALI PIWA NA DRUGI DZIEŃ.... " :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 " KIEDYŚ MIAŁEM KUMPLI, CO SPIJALI PIWA NA DRUGI DZIEŃ.... " :polew: :polew: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 " KIEDYŚ MIAŁEM KUMPLI, CO SPIJALI PIWA NA DRUGI DZIEŃ.... " :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 " KIEDYŚ MIAŁEM KUMPLI, CO SPIJALI PIWA NA DRUGI DZIEŃ.... " :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 po robocie Max gadałem z ziomem, to nie takie proste , jak będę miał more info dam cyne co tam leszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 chyba nie trzeba pisać kto i co spijał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi