OKO Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 12:06_________________________________________________Oj działo się wczoraj I jak lodówa opróżniona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 za Kędziora, Pucka i Stanleya nie mów, że wczoraj gdzieś imprezowali ja dostałem o 2:00 że Pucek próbował się, że mną skontaktować po 22:00 ale dzwonił tylko raz a telefon miałem włączony :wallbash: musiał leżeć w jakieś czarnej dziurze bez zasięgu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 taki spontan ale probowaliśmy żeby nie było.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 za Kędziora, Pucka i Stanleya nie mów, że wczoraj gdzieś imprezowali ja dostałem o 2:00 że Pucek próbował się, że mną skontaktować po 22:00 ale dzwonił tylko raz a telefon miałem włączony :wallbash: musiał leżeć w jakieś czarnej dziurze bez zasięgu.. No do mnie dla odmiany dzwonił Kędzior o 1.24... Nie słyszałem telefonu... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 taki spontan ale probowaliśmy żeby nie było.... :gwizdanie: to żeście się nie wysilili a ja dwa razy do Pucka dzwoniłem, żeby coś zorganizował i jestem chętny... dzięki... :disgust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 ej, no co ja mogę, co ja mogę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 :yeah:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2010, 12:36_________________________________________________Zbieram się na grzyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 taki spontan ale probowaliśmy żeby nie było.... :gwizdanie: to żeście się nie wysilili a ja dwa razy do Pucka dzwoniłem, żeby coś zorganizował i jestem chętny... dzięki... :disgust: Każdy patrzy tylko na siebie jak na forum Matiza ..... :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 keżor fajna nuta z dedykacją od Pucka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 keżor fajna nuta z dedykacją od Pucka :slina: :slina: :slina: :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 keżor fajna nuta z dedykacją od Pucka mój nowy ulubiony film ja już w domku :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 keżor fajna nuta z dedykacją od Pucka mój nowy ulubiony film ja już w domku :> Co tam Kędzior chciałeś ode mnie dzisiaj? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 keżor fajna nuta z dedykacją od Pucka mój nowy ulubiony film ja już w domku :> Co tam Kędzior chciałeś ode mnie dzisiaj? :gwizdanie: a skąd ja to mam wiedzieć?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 keżor fajna nuta z dedykacją od Pucka mój nowy ulubiony film ja już w domku :> Co tam Kędzior chciałeś ode mnie dzisiaj? :gwizdanie: a skąd ja to mam wiedzieć?? :polew: Tak myślałem... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 kędzior nie pamięta paru zdarzeń więc co tu dużo gadać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 rosołek u mamy postawił mnie na nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 rosołek u mamy postawił mnie na nogi dla mnie rosołek czeka w garnuszku, ale czekam aż rodzice przyjadą bo nie mam siły nawet żeby iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 kędzior nie pamięta paru zdarzeń więc co tu dużo gadać :> w nocy przez telefon brzmiał jak po pół litra i 5 piwach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 kędzior nie pamięta paru zdarzeń więc co tu dużo gadać :> w nocy przez telefon brzmiał jak po pół litra i 5 piwach :polew: no bo poszło 2 litry na 3 ludzi po obiado-kolacji :gwizdanie: czuję się jeszcze gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi