Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 masz z tyłu korbkę?? :polew: :polew: za***ać Wam wp***dol?
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 PW od Kędziora do mnie 3 min temu: ty daj no nr bo tamtego z plusa juz podobno niemasz a jak sie najebe to do kogos musze dzwonic:P hehe :polew: :polew: [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:35_________________________________________________ masz z tyłu korbkę?? :polew: :polew: za***ać Wam wp***dol? 1.8 TURBO QUATTRO i szyby na korbkie
Kędzior Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 PW od Kędziora do mnie 3 min temu: ty daj no nr bo tamtego z plusa juz podobno niemasz a jak sie najebe to do kogos musze dzwonic:P hehe :polew: :polew: to miała być tajemnica
keżor Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 a może ktoś gdzieś coś dziś ? hmmmmm ? :kox: co proponujesz nie wiem , ale nie chce siedziec w doma
Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 a może ktoś gdzieś coś dziś ? hmmmmm ? :kox: co proponujesz nie wiem , ale nie chce siedziec w doma ja też, ale już prowadzić nie mogę więc chyba sobie daruję jakiś wypad rozebrałem 4 drzwi i musiał bym jechać bez tapicerki
Kędzior Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 a może ktoś gdzieś coś dziś ? hmmmmm ? :kox: co proponujesz nie wiem , ale nie chce siedziec w doma ja też, ale już prowadzić nie mogę więc chyba sobie daruję jakiś wypad rozebrałem 4 drzwi i musiał bym jechać bez tapicerki czyli mniej kg bedzie lepi za***rdalac
Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 a może ktoś gdzieś coś dziś ? hmmmmm ? :kox: co proponujesz nie wiem , ale nie chce siedziec w doma ja też, ale już prowadzić nie mogę więc chyba sobie daruję jakiś wypad rozebrałem 4 drzwi i musiał bym jechać bez tapicerki czyli mniej kg bedzie lepi za***rdalac hulajnoga lepiej jeździ niż ten kawał blachy :>
keżor Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 a mnie sie właśnie nagrała nowa płytka do auta bo starą dałem mojej korepetytorce z mikołowa
stanley Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 z wieczora, ja oddałem dzisiaj auto do ASO na przegub żartowałem z tym ASO ( cena dla mnie 550 zł przegub + 100 wymiana) :polew:
Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 z wieczora, ja oddałem dzisiaj auto do ASO na przegub żartowałem z tym ASO ( cena dla mnie 550 zł przegub + 100 wymiana) :polew: a już chciałem napisać, że chyba Cie coś .....
Kędzior Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 a może ktoś gdzieś coś dziś ? hmmmmm ? :kox: co proponujesz nie wiem , ale nie chce siedziec w doma ja też, ale już prowadzić nie mogę więc chyba sobie daruję jakiś wypad rozebrałem 4 drzwi i musiał bym jechać bez tapicerki czyli mniej kg bedzie lepi za***rdalac hulajnoga lepiej jeździ niż ten kawał blachy :> mam to samo
stanley Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 kto nie umie jeździć ośką - kupuje quattro [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 19:04_________________________________________________Miszka - w cipke opis masz na gg :polew:
keżor Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Miszka - w cipke opis masz na gg :polew: no całkiem całkiem :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 kto nie umie jeździć ośką - kupuje quattro słaby ten żarcik
stanley Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 kto nie umie jeździć ośką - kupuje quattro słaby ten żarcik to nie był żarcik
Bulczas Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Ma ktoś etkę potrzebuje sprawdzić coś na turbinie Z tyłu koło wylotu ciepłego powietrza jest dziura i chciałbym zobaczyć co tam wchodzi
keżor Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Ma ktoś etkę potrzebuje sprawdzić coś na turbinie Z tyłu koło wylotu ciepłego powietrza jest dziura i chciałbym zobaczyć co tam wchodzi to są spaliny nie powietrze ale tam nic nie ma poza rurą wydechową chyba , że w BRD może jest jakiś czujnik temp spalin czy coś
Kędzior Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Ma ktoś etkę potrzebuje sprawdzić coś na turbinie Z tyłu koło wylotu ciepłego powietrza jest dziura i chciałbym zobaczyć co tam wchodzi no moja chyba działa
Rekomendowane odpowiedzi