Miszka82 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 po powrocie z wernisażu :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 po powrocie z wernisażu :gwizdanie: Że niby co? byłem się trochę "odchamić" :naughty:
Pucek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 po powrocie z wernisażu :gwizdanie: Że niby co? byłem się trochę "odchamić" :naughty: dobry żart na Ciebie już nie ma takiej siły :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 po powrocie z wernisażu :gwizdanie: Że niby co? byłem się trochę "odchamić" :naughty: dobry żart na Ciebie już nie ma takiej siły :gwizdanie: nie, no dzięki
akjam Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 po powrocie z wernisażu :gwizdanie: Że niby co? byłem się trochę "odchamić" :naughty: I co? Nie poszło? :wink4: :wink4: :polew:
krolu Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 po powrocie z wernisażu :gwizdanie: Że niby co? byłem się trochę "odchamić" :naughty: I co? Nie poszło? :wink4: :wink4: :polew: poszło poszło, nie narobiłem żadnego dymu, nie przeklinałem, byłem kulturalny :naughty:
akjam Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 po powrocie z wernisażu :gwizdanie: Że niby co? byłem się trochę "odchamić" :naughty: I co? Nie poszło? :wink4: :wink4: :polew: poszło poszło, nie narobiłem żadnego dymu, nie przeklinałem, byłem kulturalny :naughty: Postępy...
A4 Mario Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 A ja siedze gram na psp pije piwo i od czasu do czasu czytam ten spam... :decayed:
Bulczas Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 k**wa mechanicy to patałachy Zawiozłem auto na wycięcie katalizatora. Gość mówi spoko jak zrobimy będziemy dzwonić. Po 30 minutach telefon i gość mówi no proszę przyjść, ale mamy mały problem. Poszedłem a u h*ja zrobione. Gość mówi ja myślałem że to auto jest z przed 2000 roku. A ja mówie no to jest 1997. Gość zamilkł powiedział że zrobi mi to za 150zł bo jest dużo roboty. A byłem parę dni wcześniej z wyciągnietą rurą całą to powiedział że musi być na aucie :wallbash: Może zna ktoś jakiś warsztat co mi wytnie w końcu ten katalizator :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ku***a mechanicy to patałachy Zawiozłem auto na wycięcie katalizatora. Gość mówi spoko jak zrobimy będziemy dzwonić. Po 30 minutach telefon i gość mówi no proszę przyjść, ale mamy mały problem. Poszedłem a u h*ja zrobione. Gość mówi ja myślałem że to auto jest z przed 2000 roku. A ja mówie no to jest 1997. Gość zamilkł powiedział że zrobi mi to za 150zł bo jest dużo roboty. A byłem parę dni wcześniej z wyciągnietą rurą całą to powiedział że musi być na aucie :wallbash: Może zna ktoś jakiś warsztat co mi wytnie w końcu ten katalizator :gwizdanie: a po co? nie lepiej gotowa rurka? [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 12:11_________________________________________________przykręcisz na flanszach i przy sprzedaży lub problemach możesz wrócić do katalizatora, a tak? nie bardzo
Rekomendowane odpowiedzi