Miszka82 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 modliłem się żeby ten dzień w pracy się skończył jak najszybciej...i się skończył chcesz nas przekonać , że modlitwa popłaca ? heh, to była przenośnia ziom jednak 0,5 na głowę robi robotę
Seski Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 muszę coś wybrać na wzornictwie może być dużo krejzolek idź na arch wnętrz będziemy mieć dużo wykładów razem ja nie mam gpsa na plauchu... masz , widziałem przecież mówiłaś że Magda Ci kazała nosić miałem ale to nie był gps i poza tym się zgubiło... Ty do lasek, która Cie zechce jak ty lalusiu wiecej czasu spedzasz przed lustrem niż one :polew: no nie sądzę ostatnio jak przyjechałeś to mnie obudziłeś i wyrobiłem się w 5min
krolu Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 błagam , chodź ktoś jutro na jakieś balety nie błagaj tylko się w końcu zdecyduj... :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 18:09_________________________________________________apropo w sobotę w pomarańczy jest konkurs najkrótszej spódniczki :evil:
akjam Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 błagam , chodź ktoś jutro na jakieś balety nie błagaj tylko się w końcu zdecyduj... :gwizdanie: :gwizdanie: Gdzie się jutro wybieracie? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 błagam , chodź ktoś jutro na jakieś balety nie błagaj tylko się w końcu zdecyduj... :gwizdanie: :gwizdanie: Gdzie się jutro wybieracie? :gwizdanie: ja jeszcze nie wiem - raczej czeko z d. tylko tam malo d*p jest w piątki więc wam się nie spodoba :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 błagam , chodź ktoś jutro na jakieś balety nie błagaj tylko się w końcu zdecyduj... :gwizdanie: :gwizdanie: no ja jutro wybijam gdzieś , nawet sam , bo zgłupieje apropo w sobotę w pomarańczy jest konkurs najkrótszej spódniczki :evil: no i ma grać Dj Antoine
krolu Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 błagam , chodź ktoś jutro na jakieś balety nie błagaj tylko się w końcu zdecyduj... :gwizdanie: :gwizdanie: no ja jutro wybijam gdzieś , nawet sam , bo zgłupieje apropo w sobotę w pomarańczy jest konkurs najkrótszej spódniczki :evil: no i ma grać Dj Antoine tylko, że tam kolejka do wejścia ma 100m :shocked:
keżor Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 to staniemy o 18tej przy drzwiach i będziemy pierwsi
krolu Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 to staniemy o 18tej przy drzwiach i będziemy pierwsi
keżor Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 to staniemy o 18tej przy drzwiach i będziemy pierwsi i jebniemy sobie po 2 redbulle te małe i jazda
Kędzior Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 i po pracy [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 18:45_________________________________________________ błagam , chodź ktoś jutro na jakieś balety stary dobry kawałek to jest lepsze motyw z krowa najlepszy, a ogólnie to lipa
Bulczas Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 keżor nie chcesz 216-stek w zamian za ori plus doplata??
keżor Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 keżor nie chcesz 216-stek w zamian za ori plus doplata?? chciałbym , ale nie mam kasy aktualnie , a musze zrobić przy aucie dość sporo przed zimą
Bulczas Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 keżor nie chcesz 216-stek w zamian za ori plus doplata?? chciałbym , ale nie mam kasy aktualnie , a musze zrobić przy aucie dość sporo przed zimą No to nie było tematu
talib1990 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 http://jaskul0.wrzuta.pl/audio/7oquXCBReSw/dmx-_we_right_here stare dobre czasy :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 ŁOOOOO qr**!!!!! :polew: :polew: http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,228811,iSort,1,iTime,3 :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 ŁOOOOO q***wa!!!!! :polew: :polew: http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,228811,iSort,1,iTime,3 :polew: :polew: i to sa szerokie lacze
Rekomendowane odpowiedzi