krolu Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 to żeśmy się dogadali wczoraj
akjam Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 to żeśmy się dogadali wczoraj :gwizdanie:
stanley Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 to co, dzisiaj znowu na dolinie?
Pucek Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 to co, dzisiaj znowu na dolinie? odpadam :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 to co, dzisiaj znowu na dolinie? Imprezowicze zdychają po imprezie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 to co, dzisiaj znowu na dolinie? chcesz mnie wykonczyc hehehehe
stanley Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 to co, dzisiaj znowu na dolinie? chcesz mnie wykonczyc hehehehe bez wódy, weźniemy se czteropaczek i z kulturką siądziemy w słoneczku :naughty:
Bulczas Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 to co, dzisiaj znowu na dolinie? chcesz mnie wykonczyc hehehehe bez wódy, weźniemy se czteropaczek i z kulturką siądziemy w słoneczku :naughty: A skończycie jak zawsze :polew:
stanley Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 to co, dzisiaj znowu na dolinie? chcesz mnie wykonczyc hehehehe bez wódy, weźniemy se czteropaczek i z kulturką siądziemy w słoneczku :naughty: A skończycie jak zawsze :polew:
keżor Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 siema ale sie czuje , jakby mnie tir potrącił a w ogóle pytanie za 100ptk krolu , jak mnie odwiozłeś do domu , to poszedłem odrazu do domu ? bo dziś rana zauważyłem na swoim chodniku wyrwany znak , razem z betonem :gwizdanie: i sie tak właśnie zastanawiam
Kędzior Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 to co, dzisiaj znowu na dolinie? chcesz mnie wykonczyc hehehehe bez wódy, weźniemy se czteropaczek i z kulturką siądziemy w słoneczku :naughty: mam na dzisiaj inne plany ... :gwizdanie:i jestem z siebie dumny bo wczoraj wypiłem przed wejsciem tylko browarka, pozniej w srodku browarka i burna z wodeczka, i w drodze powrotnej browarka, czyli sie nie najebalem pierwszy raz na imprezie chyba hahahaha[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 15:28_________________________________________________ a w ogóle pytanie za 100ptk krolu , jak mnie odwiozłeś do domu , to poszedłem odrazu do domu ? bo dziś rana zauważyłem na swoim chodniku wyrwany znak , razem z betonem :gwizdanie: i sie tak właśnie zastanawiam hehehe i tak trzymaj jak byłem młodszy to też tak robiłem
stanley Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 siema ale sie czuje , jakby mnie tir potrącił a w ogóle pytanie za 100ptk krolu , jak mnie odwiozłeś do domu , to poszedłem odrazu do domu ? bo dziś rana zauważyłem na swoim chodniku wyrwany znak , razem z betonem :gwizdanie: i sie tak właśnie zastanawiam jak beton był skruszony to pewnie to Ty
keżor Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 i jestem z siebie dumny bo wczoraj wypiłem przed wejsciem tylko browarka, pozniej w srodku browarka i burna z wodeczka, i w drodze powrotnej browarka, czyli sie nie najebalem pierwszy raz na imprezie chyba hahaha a ja nawet wiem dlaczego
Kędzior Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 i jestem z siebie dumny bo wczoraj wypiłem przed wejsciem tylko browarka, pozniej w srodku browarka i burna z wodeczka, i w drodze powrotnej browarka, czyli sie nie najebalem pierwszy raz na imprezie chyba hahaha a ja nawet wiem dlaczego cichooo to bedzie taka tajemnica :gwizdanie:
OKO Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 na spota to kędziorowi szkoda paliwa... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Kędzior poznał d*pę Tylko to tłumaczy jego zachowanie
Rekomendowane odpowiedzi