akjam Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 nieźle sobie radzi Eeee tam... Oni wszyscy są pojebani!!! :kox: :kox:
OKO Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 ide poszukać jakiegoś browara :gwizdanie:
akjam Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 ide poszukać jakiegoś browara :gwizdanie: Ja zawsze chodzę szukać do knajpy... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 ide poszukać jakiegoś browara :gwizdanie: trzeci dzień męczę żubrówkę
Kędzior Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 ide poszukać jakiegoś browara :gwizdanie: Ja zawsze chodzę szukać do knajpy... :gwizdanie: ja jak zaczynam szukać browara to przeważnie docieram do Stasia :polew: [br]Dopisany: 18 Październik 2010, 20:43_________________________________________________ ide poszukać jakiegoś browara :gwizdanie: trzeci dzień męczę żubrówkę to co ona ma 5litrów?
keżor Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 nieźle sobie radzi żebym ja kiedyś takie przeciwnika spotkał na drodze , a nie same leszcze :polew:
akjam Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 ide poszukać jakiegoś browara :gwizdanie: Ja zawsze chodzę szukać do knajpy... :gwizdanie: ja jak zaczynam szukać browara to przeważnie docieram do Stasia :polew: ide poszukać jakiegoś browara :gwizdanie: trzeci dzień męczę żubrówkę to co ona ma 5litrów? No po 3 drinki dziennie to by tak wychodziło...
Miszka82 Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 flaszeczkie ma 1l i tak sączę i sączę i sączę ale już końcówka
Kędzior Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 flaszeczkie ma 1l i tak sączę i sączę i sączę ale już końcówka ja jakoś nie lubie żubrówki
akjam Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 flaszeczkie ma 1l i tak sączę i sączę i sączę ale już końcówka ja jakoś nie lubie żubrówki Koneserzy! Można walić ją bez przepitki.
Miszka82 Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 flaszeczkie ma 1l i tak sączę i sączę i sączę ale już końcówka ja jakoś nie lubie żubrówki Koneserzy! Można walić ją bez przepitki. dokładnie tak jak żołądkową gorzką (ale najlepiej z gwinta po 200 ml
Kędzior Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 flaszeczkie ma 1l i tak sączę i sączę i sączę ale już końcówka ja jakoś nie lubie żubrówki Koneserzy! Można walić ją bez przepitki. najlepsza jest cytrynówka i nie ma h*ja na nią
akjam Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 flaszeczkie ma 1l i tak sączę i sączę i sączę ale już końcówka ja jakoś nie lubie żubrówki Koneserzy! Można walić ją bez przepitki. dokładnie tak jak żołądkową gorzką (ale najlepiej z gwinta po 200 ml :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 żołądkowa gorzka NIIIIIGDY żubrówka finka bije wszystko na łeb
akjam Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 flaszeczkie ma 1l i tak sączę i sączę i sączę ale już końcówka ja jakoś nie lubie żubrówki Koneserzy! Można walić ją bez przepitki. najlepsza jest cytrynówka i nie ma h*ja na nią Ta też daje rade. żołądkowa gorzka NIIIIIGDY żubrówka finka bije wszystko na łeb Finka, finka... Q***wa następny smakosz! :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 finka bije wszystko na łeb finka :sick3: niejest warta tych pieniedzy
Pucek Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 nigdy po fince nie czułem się źle a po innych
akjam Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 No i po co ta dyskusja!? Najlepiej bez kartki ale żeby muciła łeb! :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 No i po co ta dyskusja!? Najlepiej bez kartki ale żeby muciła łeb! :polew: lub z czerwoną kartką :polew:
OKO Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 ide poszukać jakiegoś browara :gwizdanie: Ja zawsze chodzę szukać do knajpy... :gwizdanie: a ja mam magiczny barek ZIMNY LECH pssssyt ide poszukać jakiegoś browara :gwizdanie: trzeci dzień męczę żubrówkę tylko żebyś do jutra wytrzeźwiał i na spota dotarł najlepsza jest cytrynówka i nie ma h*ja na nią ta wódeczka ma cudowny smak
Rekomendowane odpowiedzi