Bulczas Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 jak chcesz lans to kup najpierw na lato 18stki zima to zima, nawet się auto rzadko myje, więc nie potrzebny jest lans jak masz 16stki to nie panikuj i zakładaj większe heble Zdziwisz się na przyszły sezon co do 18-stek jak kupisz avusy to powieszę Cie za jaja chyba że pójdziesz w drugi mój typ...........A8 :gwizdanie: Akurat żaden ten typ mnie nie kręci. A8 fajnie wygląda na ciemnym lakierze. Ty powinieneś znać mój typ
Pucek Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 yyy może i znam, ale już się nie nakręcam bo nic w tym aucie nie przerabiam :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 yyy może i znam, ale już się nie nakręcam bo nic w tym aucie nie przerabiam :gwizdanie: Każdy tak mówi :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 jakiś spiący jestem jak zwykle w czwartek wychodzi zmęczenie tygodniem pracy
Bulczas Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Ja jutro idę do nowej roboty na 10 :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 nie rozumiem Was, wszystko chcecie większe i większe, niżej i niżej... Co za tym idzie: kasa, kasa, kasa, mało wygodnie, mało praktycznie itp. Po co wkładać do starych aut tyle kasy Chyba, że chcecie jeździć tymi padłami do końca życia Nie lepiej przelać kase na moje konto ? Ja Wam przetrzymam, Wy dorośniecie i za kilka lat oddam wam te wasze marne 50% [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 23:05_________________________________________________spadam w kokon, przemyślcie moją propozycję
Bulczas Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 nie rozumiem Was, wszystko chcecie większe i większe, niżej i niżej... Co za tym idzie: kasa, kasa, kasa, mało wygodnie, mało praktycznie itp. Po co wkładać do starych aut tyle kasy Chyba, że chcecie jeździć tymi padłami do końca życia Nie lepiej przelać kase na moje konto ? Ja Wam przetrzymam, Wy dorośniecie i za kilka lat oddam wam te wasze marne 50% [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 23:05_________________________________________________spadam w kokon, przemyślcie moją propozycję
Kędzior Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 nie rozumiem Was, wszystko chcecie większe i większe, niżej i niżej... Co za tym idzie: kasa, kasa, kasa, mało wygodnie, mało praktycznie itp. Po co wkładać do starych aut tyle kasy Chyba, że chcecie jeździć tymi padłami do końca życia Nie lepiej przelać kase na moje konto ? Ja Wam przetrzymam, Wy dorośniecie i za kilka lat oddam wam te wasze marne 50% [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 23:05_________________________________________________spadam w kokon, przemyślcie moją propozycję to się chyba nie kalkuluje :polew:
Bulczas Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Stasiu zawsze dobierze odpowiedni tekst do sytuacji
Kędzior Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Stasiu zawsze dobierze odpowiedni tekst do sytuacji wkońcu magister
Kędzior Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Lece spać. a ja bym się napił a w lodówce pustka
Bulczas Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Lece spać. a ja bym się napił a w lodówce pustka A mówiłeś że nie pijesz
Kędzior Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Lece spać. a ja bym się napił a w lodówce pustka A mówiłeś że nie pijesz nie pije bo niamam co ;(
Bulczas Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Lece spać. a ja bym się napił a w lodówce pustka A mówiłeś że nie pijesz nie pije bo niamam co ;( To co wypad do nocnego
Kędzior Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Lece spać. a ja bym się napił a w lodówce pustka A mówiłeś że nie pijesz nie pije bo niamam co ;( To co wypad do nocnego nom jedno bym obalił
Bulczas Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Lece spać. a ja bym się napił a w lodówce pustka A mówiłeś że nie pijesz nie pije bo niamam co ;( To co wypad do nocnego nom jedno bym obalił To szukaj kierowcy bo ja też bym obalił
Kędzior Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Lece spać. a ja bym się napił a w lodówce pustka A mówiłeś że nie pijesz nie pije bo niamam co ;( To co wypad do nocnego nom jedno bym obalił To szukaj kierowcy bo ja też bym obalił Maju?
Bulczas Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Lece spać. a ja bym się napił a w lodówce pustka A mówiłeś że nie pijesz nie pije bo niamam co ;( To co wypad do nocnego nom jedno bym obalił To szukaj kierowcy bo ja też bym obalił Maju? Jak będzie z kolegami to może być I oczywiście musi być stacja
Rekomendowane odpowiedzi