Adrenalina Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 ssssooooo tyyyy gadaszzzzz ? No filmik z Zatoru... bo do tej pory z tego co wiem to umieściłas linka do trailera tylko... yyyyy... no to już wszystko :gwizdanie: teraz się przymierzam do filmu z Jarosławca, ale czasu brak
A4 Mario Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 ssssooooo tyyyy gadaszzzzz ? No filmik z Zatoru... bo do tej pory z tego co wiem to umieściłas linka do trailera tylko... yyyyy... no to już wszystko :gwizdanie: teraz się przymierzam do filmu z Jarosławca, ale czasu brak :polew: :polew: :polew: A ja myslalem że to trailer a pelna wersja dopiero się reza....
krolu Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Basia zostawiłem u was mój taki kabelek mały
Adrenalina Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 ssssooooo tyyyy gadaszzzzz ? No filmik z Zatoru... bo do tej pory z tego co wiem to umieściłas linka do trailera tylko... yyyyy... no to już wszystko :gwizdanie: teraz się przymierzam do filmu z Jarosławca, ale czasu brak :polew: :polew: :polew: A ja myslalem że to trailer a pelna wersja dopiero się reza.... teraz nie robi się filmów długometrażowych, bo nikt by tego nie oglądał a trailer... to po prostu taką formę wybrałam [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:31_________________________________________________ Basia zostawiłem u was mój taki kabelek mały tak
A4 Mario Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Własnie na tvn turbo w turbo kamerze serwis audi ktory dal klientowi nowe A6 allroad na jazde próbna wraz z kierowca pracownikiem audi który był pijany i ich rozbił...
Adrenalina Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 oglądamy własnie wszyscy ... :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Własnie na tvn turbo w turbo kamerze serwis audi ktory dal klientowi nowe A6 allroad na jazde próbna wraz z kierowca pracownikiem audi który był pijany i ich rozbił... cienki kierowca jak miał promila i w drzewo trafił hahaha tak w ogole to :hi: [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:36_________________________________________________ oglądamy własnie wszyscy ... :gwizdanie: to kto u was jest, pewnie Kędzior menel :kox:
diman Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 oglądamy własnie wszyscy ... :gwizdanie: wszyscy ty ich juz wygon do domu i sie porzadnie wyspij
Adrenalina Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 oglądamy własnie wszyscy ... :gwizdanie: wszyscy ty ich juz wygon do domu i sie porzadnie wyspij jeszcze trzeźwieją [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:38_________________________________________________ Własnie na tvn turbo w turbo kamerze serwis audi ktory dal klientowi nowe A6 allroad na jazde próbna wraz z kierowca pracownikiem audi który był pijany i ich rozbił... cienki kierowca jak miał promila i w drzewo trafił hahaha tak w ogole to :hi: [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:36_________________________________________________ oglądamy własnie wszyscy ... :gwizdanie: to kto u was jest, pewnie Kędzior menel :kox: skąd wiedziałeś ? jeszcze Pucol i Gregory .... i ten, noooo, ten... aaaa Stanley
talib1990 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Basia bo sam mi się chwalił że ma takie życie że jak nie pod ziemią to u Stanleyów siedzi, zalatuje mi trójkątem hahahahahahahahhahaha :polew:
Adrenalina Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Basia bo sam mi się chwalił że ma takie życie że jak nie pod ziemią to u Stanleyów siedzi, zalatuje mi trójkątem hahahahahahahahhahaha :polew: jakim trójkątem ? oszalałeś?
talib1990 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Basia bo sam mi się chwalił że ma takie życie że jak nie pod ziemią to u Stanleyów siedzi, zalatuje mi trójkątem hahahahahahahahhahaha :polew: jakim trójkątem ? oszalałeś? ej no nie mów, że Kędzior nie jest przystojny, sądze to po tym jak kobiety na niego reagują :tongue4:
diman Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Basia bo sam mi się chwalił że ma takie życie że jak nie pod ziemią to u Stanleyów siedzi, zalatuje mi trójkątem hahahahahahahahhahaha :polew: jak juz to para z puckiem :polew:
A4 Mario Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Basia bo sam mi się chwalił że ma takie życie że jak nie pod ziemią to u Stanleyów siedzi, zalatuje mi trójkątem hahahahahahahahhahaha :polew: jak juz to para z puckiem :polew: Tak tak Pucek to tak.......... :gwizdanie: :gwizdanie:
OKO Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Basia bo sam mi się chwalił że ma takie życie że jak nie pod ziemią to u Stanleyów siedzi, zalatuje mi trójkątem hahahahahahahahhahaha :polew: jak juz to para z puckiem :polew: [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:48_________________________________________________mykam na odbiad
diman Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Basia bo sam mi się chwalił że ma takie życie że jak nie pod ziemią to u Stanleyów siedzi, zalatuje mi trójkątem hahahahahahahahhahaha :polew: jak juz to para z puckiem :polew: [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:48_________________________________________________mykam na odbiad tez zaraz smigam na obiadek ale najpierw cza sniadanie pochytac co by bylo po kolei :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Basia bo sam mi się chwalił że ma takie życie że jak nie pod ziemią to u Stanleyów siedzi, zalatuje mi trójkątem hahahahahahahahhahaha :polew: jak juz to para z puckiem :polew: [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:48_________________________________________________mykam na odbiad tez zaraz smigam na obiadek ale najpierw cza sniadanie pochytac co by bylo po kolei :gwizdanie: my już po.... trzeba było chwilke poczekać
A4 Mario Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Basia bo sam mi się chwalił że ma takie życie że jak nie pod ziemią to u Stanleyów siedzi, zalatuje mi trójkątem hahahahahahahahhahaha :polew: jak juz to para z puckiem :polew: [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:48_________________________________________________mykam na odbiad tez zaraz smigam na obiadek ale najpierw cza sniadanie pochytac co by bylo po kolei :gwizdanie: my już po.... trzeba było chwilke poczekać Co jajecznica była????
Adrenalina Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Basia bo sam mi się chwalił że ma takie życie że jak nie pod ziemią to u Stanleyów siedzi, zalatuje mi trójkątem hahahahahahahahhahaha :polew: jak juz to para z puckiem :polew: [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:48_________________________________________________mykam na odbiad tez zaraz smigam na obiadek ale najpierw cza sniadanie pochytac co by bylo po kolei :gwizdanie: my już po.... trzeba było chwilke poczekać Co jajecznica była???? kanapeczki
Rekomendowane odpowiedzi