Kędzior Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Kedzior, właśnie mi się przypomniały skarpetki fitness :polew: powiem ci że przed chwilą też o nich (o niej ) pomyślałem i te jej spodeneczki
stanley Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Wam to tylko d*py w głowie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 przenieśli mnie do końca tygodnia do magro w sosnowcu To muszę jakieś zamówienie złożyć w tym tygodniu... :gwizdanie: przenieśli mnie do końca tygodnia do magro w sosnowcu czyli jednak biore bezpłatny :polew: Stan musiałby też zgłosić jakiś urlopik... :polew: :polew:
stanley Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 przenieśli mnie do końca tygodnia do magro w sosnowcu To muszę jakieś zamówienie złożyć w tym tygodniu... :gwizdanie: przenieśli mnie do końca tygodnia do magro w sosnowcu czyli jednak biore bezpłatny :polew: Stan musiałby też zgłosić jakiś urlopik... :polew: :polew: ja biorę urlop jak mam od 2 promili w górę
akjam Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 przenieśli mnie do końca tygodnia do magro w sosnowcu To muszę jakieś zamówienie złożyć w tym tygodniu... :gwizdanie: przenieśli mnie do końca tygodnia do magro w sosnowcu czyli jednak biore bezpłatny :polew: Stan musiałby też zgłosić jakiś urlopik... :polew: :polew: ja biorę urlop jak mam od 2 promili w górę Czyli po pierwszym dniu musiałbyś wziąć urlop. :polew:
OKO Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 widzę że wszyscy wytrzeźwieli po weakendzie :gwizdanie: zebry, skarpety, tańczące niedźwiedzie nawet Pucek się upił i wciągał koks :polew: przenieśli mnie do końca tygodnia do magro w sosnowcu To muszę jakieś zamówienie złożyć w tym tygodniu... :gwizdanie: przenieśli mnie do końca tygodnia do magro w sosnowcu czyli jednak biore bezpłatny :polew: Stan musiałby też zgłosić jakiś urlopik... :polew: :polew: ja biorę urlop jak mam od 2 promili w górę Czyli po pierwszym dniu musiałbyś wziąć urlop. :polew: nową robotę trzeba opić żeby nie zwolnili za szybko
krolu Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 nową robotę trzeba opić żeby nie zwolnili za szybko to samo mówią do mnie robotnicy na budowie codziennnie :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 widzę że wszyscy wytrzeźwieli po weakendzie :gwizdanie: zebry, skarpety, tańczące niedźwiedzie nawet Pucek się upił i wciągał koks :polew: przenieśli mnie do końca tygodnia do magro w sosnowcu To muszę jakieś zamówienie złożyć w tym tygodniu... :gwizdanie: przenieśli mnie do końca tygodnia do magro w sosnowcu czyli jednak biore bezpłatny :polew: Stan musiałby też zgłosić jakiś urlopik... :polew: :polew: ja biorę urlop jak mam od 2 promili w górę Czyli po pierwszym dniu musiałbyś wziąć urlop. :polew: nową robotę trzeba opić żeby nie zwolnili za szybko OKO, będziesz jutro?
OKO Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 OKO, będziesz jutro? powinienem być chyba że coś mi wyskoczy co jest
stanley Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 OKO, będziesz jutro? powinienem być chyba że coś mi wyskoczy co jest mały biznesik :gwizdanie:
akjam Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Przerwa techniczna (proszę winić jak zwykle Mirona). /Administracja :polew:
Adrenalina Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 OKO, będziesz jutro? powinienem być chyba że coś mi wyskoczy co jest Stan ma Ci cos do przekazania :gwizdanie:
akjam Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 OKO, będziesz jutro? powinienem być chyba że coś mi wyskoczy co jest Stan ma Ci cos do przekazania :gwizdanie: dobry diman!
Adrenalina Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 dobry ja tam nie wiem czy dobry ... w koncu poniedzialek
akjam Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 dobry ja tam nie wiem czy dobry ... w koncu poniedzialek Dobry poniedziałek nie jest zły.
Adrenalina Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 dobry ja tam nie wiem czy dobry ... w koncu poniedzialek Dobry poniedziałek nie jest zły. to sa dobre poniedzialki? ...chyba te co wypadaja w czasie urlopu
diman Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 dobry ja tam nie wiem czy dobry ... w koncu poniedzialek dla mnie dobry bo mi sie udalo polaczyc wkoncu z netem i wlasnie obczajam jakas dobra impreze w toruniu badz bydgoszczy bo sie nudzimy
akjam Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 dobry ja tam nie wiem czy dobry ... w koncu poniedzialek Dobry poniedziałek nie jest zły. to sa dobre poniedzialki? ...chyba te co wypadaja w czasie urlopu Pewnie, że są! Czasem nawet zaczynają się w poniedziałki weekendy! [br]Dopisany: 25 Październik 2010, 21:53_________________________________________________ dobry ja tam nie wiem czy dobry ... w koncu poniedzialek dla mnie dobry bo mi sie udalo polaczyc wkoncu z netem i wlasnie obczajam jakas dobra impreze w toruniu badz bydgoszczy bo sie nudzimy A gdzieś Ty diman jest? Może byś mi odebrał coś z Tczewa? :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 dobry ja tam nie wiem czy dobry ... w koncu poniedzialek Dobry poniedziałek nie jest zły. to sa dobre poniedzialki? ...chyba te co wypadaja w czasie urlopu Pewnie, że są! Czasem nawet zaczynają się w poniedziałki weekendy! [br]Dopisany: 25 Październik 2010, 21:53_________________________________________________ dobry ja tam nie wiem czy dobry ... w koncu poniedzialek dla mnie dobry bo mi sie udalo polaczyc wkoncu z netem i wlasnie obczajam jakas dobra impreze w toruniu badz bydgoszczy bo sie nudzimy A gdzieś Ty diman jest? Może byś mi odebrał coś z Tczewa? :gwizdanie: w sierpcu siedza :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi