Miszka82 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 i po spocie akjam zawias :kox: :kox: :kox: :kox: jebłeś glebe ? j**any Jebłem... :gwizdanie: Gdzie foty ? No jutro coś wrzucę bo w robocie siedzę... No chyba, że wyskoczę na chwilę na parking... i po spocie akjam zawias :kox: :kox: :kox: :kox: jebłeś glebe ? j**any Jebłem... :gwizdanie: jebłany cza to obczaić I opić! ja ostatni opijałem sprężynkę do klamki :kox: :kox:
akjam Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 i po spocie akjam zawias :kox: :kox: :kox: :kox: jebłeś glebe ? j**any Jebłem... :gwizdanie: Gdzie foty ? No jutro coś wrzucę bo w robocie siedzę... No chyba, że wyskoczę na chwilę na parking... i po spocie akjam zawias :kox: :kox: :kox: :kox: jebłeś glebe ? j**any Jebłem... :gwizdanie: jebłany cza to obczaić I opić! ja ostatni opijałem sprężynkę do klamki :kox: :kox:
keżor Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 no gleba wypasik Akjam a w ogóle to czajcie to
A4 Mario Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Siema z wieczora... Częstochowskie organizują sylwestra... może i my cos pokombinujemy wspólnie... jakiś wypad z deskami i laskami w góry..
akjam Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 no gleba wypasik Akjam a w ogóle to czajcie to Złodziejom stop! Ale go załatwiła! :gwizdanie:
keżor Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 muza :kox: chyba jeszcze tu jej nie było
Pucek Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 muza :kox: chyba jeszcze tu jej nie było bo taka lajtowa, dawno mam na dysku Akjam, gratulacje
akjam Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 muza :kox: chyba jeszcze tu jej nie było bo taka lajtowa, dawno mam na dysku Akjam, gratulacje Jutro wrzucę jakąś fotkę to będziesz gratulował.
Pucek Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 muza :kox: chyba jeszcze tu jej nie było bo taka lajtowa, dawno mam na dysku Akjam, gratulacje Jutro wrzucę jakąś fotkę to będziesz gratulował. w sumie nie ma czego gratulować, gleba jak w dziecięcym wózku
krolu Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 akjam sprzedawaj 18' wkładaj 19' :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 dzięki za spota, zbieram się spać jutro drugi dzień pracy w sosnowcu :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 22:27_________________________________________________ akjam sprzedawaj 18' wkładaj 19' :gwizdanie: i będzie stał na tych 19" a nie jeździł :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Miron jakoś jeździ no, z zaciśniętymi pośladkami
krolu Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Miron jakoś jeździ no, z zaciśniętymi pośladkami :tongue4:
Pucek Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Miron jakoś jeździ no, z zaciśniętymi pośladkami Artur, przejedź się tym padłem od koksa stwierdzisz że nie czuć tej felgi sam byłem w szoku, jest lepiej niż u Ciebie 17stka bo B6/B7 19 jest w sam raz
akjam Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 muza :kox: chyba jeszcze tu jej nie było bo taka lajtowa, dawno mam na dysku Akjam, gratulacje Jutro wrzucę jakąś fotkę to będziesz gratulował. w sumie nie ma czego gratulować, gleba jak w dziecięcym wózku :polew: akjam sprzedawaj 18' wkładaj 19' :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Miron jakoś jeździ no, z zaciśniętymi pośladkami Artur, przejedź się tym padłem od koksa stwierdzisz że nie czuć tej felgi sam byłem w szoku, jest lepiej niż u Ciebie 17stka bo B6/B7 19 jest w sam raz jechałem w Jarosławwcu :gwizdanie: ja jestem zwolennikiem 15-16" i balonów
Pucek Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Miron jakoś jeździ no, z zaciśniętymi pośladkami Artur, przejedź się tym padłem od koksa stwierdzisz że nie czuć tej felgi sam byłem w szoku, jest lepiej niż u Ciebie 17stka bo B6/B7 19 jest w sam raz jechałem w Jarosławwcu :gwizdanie: ja jestem zwolennikiem 15-16" i balonów nie wiesz co dobre :>
Rekomendowane odpowiedzi