Seski Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 To co? Jutro rezanko? :gwizdanie: No rezanko Zaraz jadę do Taliba po tajl a co ty znowu kombinujesz bulczasie...?
Bulczas Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 To co? Jutro rezanko? :gwizdanie: No rezanko Zaraz jadę do Taliba po tajl a co ty znowu kombinujesz bulczasie...? Spryski lamp
akjam Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 To co? Jutro rezanko? :gwizdanie: No rezanko Zaraz jadę do Taliba po tajl a co ty znowu kombinujesz bulczasie...? Spryski lamp Zdupczam do domu po robocie i na piwko... Trzymcie się!
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 i długi weekendzik ale sobie dychne Pucek, Talib oto migdałki co byście sobei obczaili wpadłem tylko sprawdzić czy idziemy gdzieś jutro na imprezę z tobą nieidziemy już na imprezy bo płaczesz że musisz wcześnie wracać do domu :tongue4:
keżor Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 ja zdupiam na imprezo-randke 3mcie sie i 3mcie kciuki
Seski Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 To co? Jutro rezanko? :gwizdanie: No rezanko Zaraz jadę do Taliba po tajl a co ty znowu kombinujesz bulczasie...? Spryski lamp ori... też chcę...
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 ja zdupiam na imprezo-randke 3mcie sie i 3mcie kciuki
Seski Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 ja zdupiam na imprezo-randke 3mcie sie i 3mcie kciuki kuurfa [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 19:45_________________________________________________ To co? Jutro rezanko? :gwizdanie: No rezanko Zaraz jadę do Taliba po tajl a co ty znowu kombinujesz bulczasie...? Spryski lamp ori... też chcę... sprzedam Ci jak chcesz zbiorniczek, pompki, wężyki i same spryski, powiedzmy za 5 stówek a na ile rat...? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 ja zdupiam na imprezo-randke 3mcie sie i 3mcie kciuki kuurfa [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 19:45_________________________________________________ To co? Jutro rezanko? :gwizdanie: No rezanko Zaraz jadę do Taliba po tajl a co ty znowu kombinujesz bulczasie...? Spryski lamp ori... też chcę... sprzedam Ci jak chcesz zbiorniczek, pompki, wężyki i same spryski, powiedzmy za 5 stówek a na ile rat...? :gwizdanie: na jedną albo 10 z oprocentowaniem 50%
Seski Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 ja zdupiam na imprezo-randke 3mcie sie i 3mcie kciuki kuurfa [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 19:45_________________________________________________ To co? Jutro rezanko? :gwizdanie: No rezanko Zaraz jadę do Taliba po tajl a co ty znowu kombinujesz bulczasie...? Spryski lamp ori... też chcę... sprzedam Ci jak chcesz zbiorniczek, pompki, wężyki i same spryski, powiedzmy za 5 stówek a na ile rat...? :gwizdanie: na jedną albo 10 z oprocentowaniem 50% nie ciebie pytam adwokacie diabła...
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 nie ciebie pytam adwokacie diabła... chcę tylko pomóc
Seski Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 nie ciebie pytam adwokacie diabła... chcę tylko pomóc oj "kolego" ja ci pomogę kiedyś...
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 nie ciebie pytam adwokacie diabła... chcę tylko pomóc oj "kolego" ja ci pomogę kiedyś... grozisz mi?
Pucek Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 nie ciebie pytam adwokacie diabła... chcę tylko pomóc oj "kolego" ja ci pomogę kiedyś... grozisz mi? chyba się go nie boisz
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 nie ciebie pytam adwokacie diabła... chcę tylko pomóc oj "kolego" ja ci pomogę kiedyś... grozisz mi? chyba się go nie boisz hehe wole być przezorny
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 po robocie miałem jechać na długi weekend a tu h*j zostaję...za dużo roboty na urlopy
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 po robocie miałem jechać na długi weekend a tu h*j zostaję...za dużo roboty na urlopy już się tak nie użalaj i tak się zachlejesz na weekendzie i tyle z twojej roboty będzie
Rekomendowane odpowiedzi