Kędzior Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 SK co tam tatuś a nic nowego synus brzucho rośnie za dużo żresz i dlatego ci tak dynia rośnie :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 SK co tam tatuś a nic nowego synus brzucho rośnie za dużo żresz i dlatego ci tak dynia rośnie :polew: :polew: to nie mój brzuch :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 ja też się wyspałem, a jaki miałem sen
Kędzior Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 SK co tam tatuś a nic nowego synus brzucho rośnie za dużo żresz i dlatego ci tak dynia rośnie :polew: :polew: to nie mój brzuch :polew: :polew: :polew: aaaa hehehe kopie już? :> ja też się wyspałem, a jaki miałem sen co zaś cerata do wymiany? ale mam dziś humor
Pucek Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 nie, opanowałem się, muszę szybko poskładać auto i pojechać w pewne miejsce
Kędzior Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 nie, opanowałem się, muszę szybko poskładać auto i pojechać w pewne miejsce czyli zaś 150zł w plecy :polew: Co tam zboczeńcy? hehe super dzień słońce świeci więc trzyma mi się humor
Kędzior Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :punk:
akjam Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 za***ista dziś pogoda! Cza coś wymyśleć... :gwizdanie:
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 i co będzie się dzisiaj działo coś czy nie?
keżor Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 To była awaria i brak czasu żeby to poskładać. A TY lepiej się nie odżywaj bo komu teraz stoi :gwizdanie: niezłe tematy widze tu były poruszane wczoraj :polew:
stanley Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 To była awaria i brak czasu żeby to poskładać. A TY lepiej się nie odżywaj bo komu teraz stoi :gwizdanie: niezłe tematy widze tu były poruszane wczoraj :polew: Ty lepiej mów tutaj jak na spowiedzi, jak tam wczoraj imprezo-randka ??
keżor Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 Ty lepiej mów tutaj jak na spowiedzi, jak tam wczoraj imprezo-randka ?? było
stanley Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Ty lepiej mów tutaj jak na spowiedzi, jak tam wczoraj imprezo-randka ?? było tak to możesz mamie powiedzieć, a gdzie jakieś pikantne szczegóły ?
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Ty lepiej mów tutaj jak na spowiedzi, jak tam wczoraj imprezo-randka ?? było no i co było... i co ważniejsze jak się skończyło...
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 keżor koniec ściemniania...
Kędzior Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Ty lepiej mów tutaj jak na spowiedzi, jak tam wczoraj imprezo-randka ?? było dałem ci pare porad jak się zachować przy lasce i od razu są efekty
Rekomendowane odpowiedzi