keżor Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 Bulczas , masz spawarke ?
Bulczas Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Bulczas , masz spawarke ? Kumpel ma ale nie ma chyba gazu :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 11:33_________________________________________________A co chcesz spawać?
keżor Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 jedną śrubke bym potrzebował zaspawać , bo mam udupioną :gwizdanie: wc**j mało spawania , ale trzeba by to zrobić u mnie w garażu
Bulczas Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 No to raczej odpada jak u Ciebie w garażu bo on ja ma u siebie w garażu i jest dość duża :gwizdanie:
keżor Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 No to raczej odpada jak u Ciebie w garażu bo on ja ma u siebie w garażu i jest dość duża :gwizdanie: luzik , na szczęscie jest jeszcze :
Kędzior Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 No to raczej odpada jak u Ciebie w garażu bo on ja ma u siebie w garażu i jest dość duża :gwizdanie: luzik , na szczęscie jest jeszcze : :thumbup:
Bulczas Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 A nie możesz podjechać z tą śrubką. Od czego ona jest
Bulik Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 keżor jeszcze takiego jumpa oddasz i bedziesz miał komplet :gwizdanie: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 hej girl shake it shake it I wanna see you naked [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 11:44_________________________________________________ A nie możesz podjechać z tą śrubką. Od czego ona jest ta od EGR przy kolektorze wydechowym [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 11:45_________________________________________________ keżor jeszcze takiego jumpa oddasz i bedziesz miał komplet :gwizdanie: :polew: :polew: mam gdzieś taki basen
Bulik Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 mam gdzieś taki basen why ?
keżor Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 mam gdzieś taki basen why ? chyba where gdzieś w piwnicy
Bulik Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 mam gdzieś taki basen why ? chyba where gdzieś w piwnicy ja myslałem ze masz ten basen w d*pie ...a tu taka interpretacja (w piwnicy) :polew: :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 mam gdzieś taki basen why ? chyba where gdzieś w piwnicy ja myslałem ze masz ten basen w d*pie ...a tu taka interpretacja (w piwnicy) :polew: :polew: :polew: :polew: jak bym miał w d*pie to bym napisał , mam w d*pie taki basen :cwaniak1:
Bulik Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 mam gdzieś taki basen why ? chyba where gdzieś w piwnicy ja myslałem ze masz ten basen w d*pie ...a tu taka interpretacja (w piwnicy) :polew: :polew: :polew: :polew: jak bym miał w pupie to bym napisał , mam w pupie taki basen :cwaniak1: mam gdzies taki basen :polew: :polew:
stanley Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 morgen już po obiadku? oszalałeś ? zabieram się do sniadania
Rekomendowane odpowiedzi