Pucek Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 no będę jedzie po mnie Seves :>[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 18:33_________________________________________________ Keżor nagraj mi jakąś płytkę też :gwizdanie: Ty nie lubisz spiża więc Ci nie nagra
keżor Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Keżor nagraj mi jakąś płytkę też :gwizdanie: nie mam już pustych , ale moge Ci dać tą co sobie nagrałem tydzień temu jest na niej ze 3 utwory mniej niż na dzisiejszej [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 18:35_________________________________________________ no będę jedzie po mnie Seves :> no i prawidłowo ale ja dziś nie pije jak co
Bulczas Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 nie mam już pustych , ale moge Ci dać tą co sobie nagrałem tydzień temu jest na niej ze 3 utwory mniej niż na dzisiejszej Ok zobaczę co tam masz
Seski Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 stan coś ty tak szybko uciekl...? i co bulczas... pomimo twojej zasłony dymnej jestem pierwszy... :]
Bulczas Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Dzięki za spota stan coś ty tak szybko uciekl...? i co bulczas... pomimo twojej zasłony dymnej jestem pierwszy... :] Siedziałem w aucie i słuchałem płytki od Keżora Jeszcze jest trochę oleju w dolocie A j**any h*j jak mi zajechał drogę pojeb
keżor Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 i po spocie :> dziś sie przylansowałem Bulczas , włącz sobie folder "nowa muza"
Bulczas Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 i po spocie :> dziś sie przylansowałem Bulczas , włącz sobie folder "nowa muza" Myślałem że będzie typowa napażana a tu kilka kawałków już mi wpadło w ucho Auto normalne ale koleżanka bardzo sympatyczna
keżor Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 i po spocie :> dziś sie przylansowałem Bulczas , włącz sobie folder "nowa muza" Myślałem że będzie typowa napażana a tu kilka kawałków już mi wpadło w ucho Auto normalne ale koleżanka bardzo sympatyczna
Seski Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Dzięki za spota stan coś ty tak szybko uciekl...? i co bulczas... pomimo twojej zasłony dymnej jestem pierwszy... :] Siedziałem w aucie i słuchałem płytki od Keżora Jeszcze jest trochę oleju w dolocie A j**any h*j jak mi zajechał drogę pojeb no troszkę ci zajechał... przy 210 mogło to być niebezpieczne... :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:09_________________________________________________a apropos Ani to keżor gratuluje bardzo miła dziołszka i nie sztywna jak niektóre... [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:12_________________________________________________a keżor jak będziesz potrzebował pomocy przy golfie to powiedz ja chętnie się poświęcę... [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:14_________________________________________________a bulczas właśnie chwyć sobie osłonę silnika bo strasznie ci lata... bałem się za tobą jechać żeby przypadkiem nią nie oberwać...
keżor Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 No Ania ma za***isty charakter idealnie mój typ a w ogóle to ja nie przyprowadziłem nigdy drętwej dziewczyny to nie wiem o co Ci chodzi nie to co Kris :polew: :polew: nie Miron ? :polew: :polew: a co go golfa to jak odmaluje auto i będzie igła to obiecałem sobie , że zaczynam wtedy odkładać na gofra a jak sie znasz to pewnie , że sie pomoc przyda , baaa , nawet mam prysznic dla gości
Seski Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 No Ania ma za***isty charakter idealnie mój typ a w ogóle to ja nie przyprowadziłem nigdy drętwej dziewczyny to nie wiem o co Ci chodzi nie to co Kris :polew: :polew: nie Miron ? :polew: :polew: a co go golfa to jak odmaluje auto i będzie igła to obiecałem sobie , że zaczynam wtedy odkładać na gofra a jak sie znasz to pewnie , że sie pomoc przyda , baaa , nawet mam prysznic dla gości wow... a wykąpiemy się razem...?
Bulczas Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 a bulczas właśnie chwyć sobie osłonę silnika bo strasznie ci lata... bałem się za tobą jechać żeby przypadkiem nią nie oberwać... Generalnie to mnie to jebie :kox:
keżor Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 No Ania ma za***isty charakter idealnie mój typ a w ogóle to ja nie przyprowadziłem nigdy drętwej dziewczyny to nie wiem o co Ci chodzi nie to co Kris :polew: :polew: nie Miron ? :polew: :polew: a co go golfa to jak odmaluje auto i będzie igła to obiecałem sobie , że zaczynam wtedy odkładać na gofra a jak sie znasz to pewnie , że sie pomoc przyda , baaa , nawet mam prysznic dla gości wow... a wykąpiemy się razem...? ja mam własny ale możesz sie wykąpać jako i Kędzior sie kąpał
Bulczas Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Jak coś też jestem chętny do pomocy przy goferze
keżor Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Jak coś też jestem chętny do pomocy przy goferze ale jak wszyscy sie wpierdolimy do garażu , to na bank pęknie flacha , a potem sie zacznie :polew:także w większym gronie możemy grzebać przy jakimś malaczu czy coś :polew:
Seski Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 a bulczas właśnie chwyć sobie osłonę silnika bo strasznie ci lata... bałem się za tobą jechać żeby przypadkiem nią nie oberwać... Generalnie to mnie to jebie :kox: ciebie jebie a ja żyje w strachu... nie ładnie No Ania ma za***isty charakter idealnie mój typ a w ogóle to ja nie przyprowadziłem nigdy drętwej dziewczyny to nie wiem o co Ci chodzi nie to co Kris :polew: :polew: nie Miron ? :polew: :polew: a co go golfa to jak odmaluje auto i będzie igła to obiecałem sobie , że zaczynam wtedy odkładać na gofra a jak sie znasz to pewnie , że sie pomoc przyda , baaa , nawet mam prysznic dla gości wow... a wykąpiemy się razem...? ja mam własny ale możesz sie wykąpać jako i Kędzior sie kąpał to z bulczasem się wykąpie... :gwizdanie: Jak coś też jestem chętny do pomocy przy goferze ale jak wszyscy sie wpierdolimy do garażu , to na bank pęknie flacha , a potem sie zacznie :polew:także w większym gronie możemy grzebać przy jakimś malaczu czy coś :polew: a tam flacha... kratę postawisz i robimy zupełnie bezinteresownie do opróżnienia... [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:31_________________________________________________żeby wszyscy zauważyli jak się staram i tylko w 1 poście napisałem tyle rzeczy to zwracam na to uwagę... [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:32_________________________________________________a ty keżor mówisz o flaszcze jak ty wódki nie pijesz... a przynajmniej nigdy cię przy tym niecnym procederze opróżniania flaszki nie widziałem... [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:33_________________________________________________to ja już chyba będę szedł spać... :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:34_________________________________________________browarek się kończy nie będę otwierał kolejnego... wytrzymam... i zbieram się w becik...[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:35_________________________________________________trzymajcie się i do z klikania i zobaczenia i w ogóle... [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:35_________________________________________________a jeszcze tylko jedno... nie wybaczę wam że nie chcieliście zemną pojechać do maca...[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:36_________________________________________________obraziłem się... [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:37_________________________________________________i koniec tego już bo na sucho tu nie wysiedzę... [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 22:37_________________________________________________to narazie do zobaczenia i w ogóle...
keżor Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 no nara Seski od niedawna znowu pije flaszki jak jest okazja uznałem , że aż tak siły nie odbiera ,żeby sobie odmawaić
Rekomendowane odpowiedzi