OKO Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 hit na środę http://www.youtube.com/watch?v=TIWBuZdhwMs&feature=player_embedded#! :polew:
stanley Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 qr**, dopiero 15:30 a ja już taki głodny może miszka by mi jaką zupkę przywiózł.... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Wszyscy tacy zarobieni? coś Ci się wydaje
stanley Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Wszyscy tacy zarobieni? ja lecę w c**ja, dzisiaj się z tym nie kryję
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Wszyscy tacy zarobieni? ja lecę w c**ja, dzisiaj się z tym nie kryję ach ta szczerość
akjam Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Wszyscy tacy zarobieni? ja lecę w c**ja, dzisiaj się z tym nie kryję ach ta szczerość No taka szczerość powinna być nagardzana jakąś podwyżką...
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 to ja też w pracy leciałem w ciula załatw mi podwyżkę
stanley Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 to ja też w pracy leciałem w ciula załatw mi podwyżkę ja staram się to robić codziennie, ale czasem ludzie mi to utrudniają :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 16:52_________________________________________________Pucek masz ten nr części co chciałeś żebym ci pochytał ?
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Arturze, kolega Tom pochytał mi fajny zamiennik, cóż z tego auto i tak stoi uznałem że nie ma co przesadzać, wahacz firmy TRW wystarczy ale dzięki za chęci
talib1990 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 czesc chlopaki, ja dzisiaj zwalczyłem ABS, działa nareszcie :evil:
akjam Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 to ja też w pracy leciałem w ciula załatw mi podwyżkę Idź do majstra i go o to poproś! Pucek masz ten nr części co chciałeś żebym ci pochytał ? Ja mam parę duperelek, które bym potrzebował...? dasz rade Stan mi to zamówić?
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 majstra? u mnie nie ma takiej osoby :gwizdanie: jest tylko sztygar - poganiacz, inaczej zwany frajerem itd. [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 16:58_________________________________________________ zaś ten ci...
stanley Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 to ja też w pracy leciałem w ciula załatw mi podwyżkę Idź do majstra i go o to poproś! Pucek masz ten nr części co chciałeś żebym ci pochytał ? Ja mam parę duperelek, które bym potrzebował...? dasz rade Stan mi to zamówić? hehe, podeślij mi konkrety na PW[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 16:58_________________________________________________ Arturze, kolega Tom pochytał mi fajny zamiennik, cóż z tego auto i tak stoi uznałem że nie ma co przesadzać, wahacz firmy TRW wystarczy ale dzięki za chęci TRW produkuje części do audi
Seski Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 majstra? u mnie nie ma takiej osoby :gwizdanie: jest tylko sztygar - poganiacz, inaczej zwany frajerem itd. [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 16:58_________________________________________________ zaś ten ci... a co nie pasuje... :bicz3:
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 majstra? u mnie nie ma takiej osoby :gwizdanie: jest tylko sztygar - poganiacz, inaczej zwany frajerem itd. [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 16:58_________________________________________________ zaś ten ci... a co nie pasuje... :bicz3: dzisiaj chyba nic nie zażywałeś
stanley Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 majstra? u mnie nie ma takiej osoby :gwizdanie: jest tylko sztygar - poganiacz, inaczej zwany frajerem itd. [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 16:58_________________________________________________ zaś ten ci... a co nie pasuje... :bicz3: dzisiaj chyba nic nie zażywałeś posłuchał rad prawdziwego mężczyzny i spuścił z krzyża
akjam Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 majstra? u mnie nie ma takiej osoby :gwizdanie: jest tylko sztygar - poganiacz, inaczej zwany frajerem itd. [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 16:58_________________________________________________ zaś ten ci... a co nie pasuje... :bicz3: dzisiaj chyba nic nie zażywałeś posłuchał rad prawdziwego mężczyzny i spuścił z krzyża
Rekomendowane odpowiedzi