Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 16 stron zaległości Dziś nie mam chęci nadrabiać :gwizdanie: pisaliśmy o d*pach i alkoholu czyli nic nowego aaa i Artur wklejał życiorys pana Rocco :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Letni, Chamski Podryw-Czinkłaczento :polew: to już znane i byłoale Zbyszek Oko wymiata postarałeś się :good: :good:
OKO Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Kędzior ty pedale ja nie musze sobie takich rzeczy wmawiać, chodź wezme Cie kiedyś na impreze i sie sprawdzimy kto ile wyrwie d*p z klubu juz mnie twoje gadanie troche wk***ia, pokaz w koncu cos a nie tylko d*py z redtube.com :wink4: dając im kasę za dupcenie to nie zbyt wielka sztuka :polew: załóżmy sie ... dostaniemy po 100 zł i idźmy do klubu... mamy 2 h i kto co wyrwie i co osiągniesz tym że wygrasz? :polew: dawaj 100zł i nawet teraz idziemy jakoś sobie wolne na jutro załatwię :polew: kasę przechleję :polew: kto widział to widział ja się tym niemuszę chwalić dziką satysfakcję ja widziałem właśnie wtedy w Kato :tongue4: chce zobaczyć jak wyrywacie d*py na czas [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:34_________________________________________________talib kiedy będziesz na 100% :?:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:35_________________________________________________ 16 stron zaległości Dziś nie mam chęci nadrabiać :gwizdanie: jutro będzie 40 :polew:
stanley Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 16 stron zaległości Dziś nie mam chęci nadrabiać :gwizdanie: pisaliśmy o d*pach i alkoholu czyli nic nowego aaa i Artur wklejał życiorys pana Rocco :polew: mam ja też na płytach
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 16 stron zaległości Dziś nie mam chęci nadrabiać :gwizdanie: pisaliśmy o d*pach i alkoholu czyli nic nowego aaa i Artur wklejał życiorys pana Rocco :polew: mam ja też na płytach oraz VHS
stanley Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 a co do wyrywania d*p, to wsztsct się kryją przy Miszce. On wyrywa dupi i facetów, a przychodzi mu to z lekkością Tekst do gościa w spiżu: - ale bierzesz? - ale co biorę? - no ale bierzesz? ..... :polew: i nr 2 jak miszka stoi w klatce niewzruszony, a obok niego laska przez 20 minut wyginała się jak tylko mogła :polew:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:42_________________________________________________ i pakiet VIP na zbiorniku qr** podstawa
OKO Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 a co do wyrywania d*p, to wsztsct się kryją przy Miszce. On wyrywa dupi i facetów, a przychodzi mu to z lekkością Tekst do gościa w spiżu: - ale bierzesz? - ale co biorę? - no ale bierzesz? ..... :polew: i nr 2 jak miszka stoi w klatce niewzruszony, a obok niego laska przez 20 minut wyginała się jak tylko mogła :polew:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:42_________________________________________________ i pakiet VIP na zbiorniku q***wa podstawa :polew:
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 tekst Miszki powalił mnie na łopatki, nawet pobił wąchanie kędziorka
OKO Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 witamy w zbiornikowej rzeczywistości to grubo się musiało dziać
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 tekst Miszki powalił mnie na łopatki, nawet pobił wąchanie kędziorka ciiiiiiiiiii tajemnica :gwizdanie: a co do wyrywania d*p, to wsztsct się kryją przy Miszce. On wyrywa dupi i facetów, a przychodzi mu to z lekkością Tekst do gościa w spiżu: - ale bierzesz? - ale co biorę? - no ale bierzesz? ..... :polew: i nr 2 jak miszka stoi w klatce niewzruszony, a obok niego laska przez 20 minut wyginała się jak tylko mogła :polew:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:42_________________________________________________ i pakiet VIP na zbiorniku q***wa podstawa noi jeszcze jak napierdalał laski trzciną w tokarni :polew:
stanley Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 tekst Miszki powalił mnie na łopatki, nawet pobił wąchanie kędziorka ciiiiiiiiiii tajemnica :gwizdanie: a co do wyrywania d*p, to wsztsct się kryją przy Miszce. On wyrywa dupi i facetów, a przychodzi mu to z lekkością Tekst do gościa w spiżu: - ale bierzesz? - ale co biorę? - no ale bierzesz? ..... :polew: i nr 2 jak miszka stoi w klatce niewzruszony, a obok niego laska przez 20 minut wyginała się jak tylko mogła :polew:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:42_________________________________________________ i pakiet VIP na zbiorniku q***wa podstawa noi jeszcze jak nap***ał laski trzciną w tokarni :polew: przekutas [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:47_________________________________________________BTW ciekawe jak "wyrwał" Ulę ?
OKO Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 tekst Miszki powalił mnie na łopatki, nawet pobił wąchanie kędziorka ciiiiiiiiiii tajemnica :gwizdanie: już wszyscy wiedzą :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Przemek, przepraszam za zniewagę tekst Miszki powalił mnie na łopatki, nawet pobił wąchanie kędziorka ciiiiiiiiiii tajemnica :gwizdanie: już wszyscy wiedzą :gwizdanie: człowiek na spota nie przyjedzie to wszystko o nim wypeplają :polew: ciekawe jak "wyrwał" Ulę ? :polew: :polew: tego nawet najstarsi górale nie wiedzą
gregory Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 16 stron zaległości Dziś nie mam chęci nadrabiać :gwizdanie: pisaliśmy o d*pach i alkoholu czyli nic nowego aaa i Artur wklejał życiorys pana Rocco :polew: Apropo pana Rocco, to mam takiego znajomego z roboty jednego który wygląda jak Rocco i co najśmieszniejsze non stop gada o ruchaniu, jest maniakiem seksu, jak zobaczyłem zdjęcie Rocco które było na wiki, co Artur wkleił tego linka to jebłem normalnie :polew:
stanley Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 16 stron zaległości Dziś nie mam chęci nadrabiać :gwizdanie: pisaliśmy o d*pach i alkoholu czyli nic nowego aaa i Artur wklejał życiorys pana Rocco :polew: Apropo pana Rocco, to mam takiego znajomego z roboty jednego który wygląda jak Rocco i co najśmieszniejsze non stop gada o ruchaniu, jest maniakiem seksu, jak zobaczyłem zdjęcie Rocco które było na wiki, co Artur wkleił tego linka to jebłem normalnie :polew: podobno Rocco jest w 1/8 polakiem on pewnie dzieci to ma na kazdym kontynencie
gregory Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Dałbym linka, to byście zobaczyli sobowtóra Rocco, bo koleś jest na naszej klasie, ale nie będę świnia
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Dałbym linka, to byście zobaczyli sobowtóra Rocco, bo koleś jest na naszej klasie, ale nie będę świnia hehe i tak nam kiedyś pokażesz i tak :polew:
Rekomendowane odpowiedzi