stanley Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :gwizdanie: co jest kolo ? :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :gwizdanie: co jest kolo ? :gwizdanie: dzwonił rzeczoznawca, będzie za godzinę, już usłyszałem, oo jak lampy poszły to jest pewna całkowita już sam nie wiem jak mam reagować na tą wiadomość
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 wypytac go o wszystkie mozliwosci ale jak calkowita wyglada to wiesz zalezy jak Ci wycenia pozostalosc.. dzwonil gosc dzis przyjezdza fure ogladac.. kur a co jak ja kupi ;(
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 napaliłeś się, a nawet nie widziałeś tej b7 na żywo
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 napaliłeś się, a nawet nie widziałeś tej b7 na żywo wiem to dopiero bedzie jak wyjdzie szmelc bede na kole jezdzic :polew:
stanley Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :gwizdanie: co jest kolo ? :gwizdanie: dzwonił rzeczoznawca, będzie za godzinę, już usłyszałem, oo jak lampy poszły to jest pewna całkowita już sam nie wiem jak mam reagować na tą wiadomość jak jest spoko gościu to z nim zagadaj co i jak [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 13:40_________________________________________________Bulczas: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=168192.0
talib1990 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 siemka chlopaki :hi: ma ktoś może jakąś robote do zaoferowania dla studenta ?? na terenie GOP ... juz nie moge w domu wysiedziec :kwasny: a co potrafisz? duzo rzeczy sorki spałem :gwizdanie: :gwizdanie: a o tą robote to pytam poważnie, skończyłem technikum mechatroniczne i studiuje zaocznie teraz...
Adrenalina Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 siemka chlopaki :hi: ma ktoś może jakąś robote do zaoferowania dla studenta ?? na terenie GOP ... juz nie moge w domu wysiedziec :kwasny: a co potrafisz? duzo rzeczy sorki spałem :gwizdanie: :gwizdanie: a o tą robote to pytam poważnie, skończyłem technikum mechatroniczne i studiuje zaocznie teraz... czyli coś z okulistyką ? :polew: :polew:
talib1990 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 mechatronika - informatyka, elektronika, hydraulika,pneumatyka,sterowanie
Adrenalina Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 mechatronika - informatyka, elektronika, hydraulika,pneumatyka,sterowanie yyyyy.... to nie mam nic dla Ciebie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Co tam słychować po południu? praca :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam, jestem członkiem obwodowej komisji wyborczej w tegorocznych wyborach samorządowych, hahahahaha spalic urne !!
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 dzień z przygodami, urwałem bratu tłumik w sejku był rzeczoznawca, druga i ostatnia wycena, Pan na to: naprawa przewyższa wartość pojazdu wyszło ponad 15 tyś zł na ori częściach teraz czekać aż wycenią mi "wrak" idę się trochę przespać
keżor Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 dzień z przygodami, urwałem bratu tłumik w sejku był rzeczoznawca, druga i ostatnia wycena, Pan na to: naprawa przewyższa wartość pojazdu wyszło ponad 15 tyś zł na ori częściach teraz czekać aż wycenią mi "wrak" idę się trochę przespać to idzie na żyletki ? czy możesz go naprawić ?
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 mogę naprawiać, a raczej muszę teraz tylko kwestia kasy
keżor Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 mogę naprawiać, a raczej muszę teraz tylko kwestia kasy ale jak stwierdził szkode całkowitą to nie musisz go wyrejestrować ?
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 mogę naprawiać, a raczej muszę teraz tylko kwestia kasy ale jak stwierdził szkode całkowitą to nie musisz go wyrejestrować ? no co Ty auto normalnie na legalu naprawiam, wyliczają mi teraz ile jest warty wrak i dostaję różnicę między ceną wraku a kwotą zawartą w polisie
keżor Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 mogę naprawiać, a raczej muszę teraz tylko kwestia kasy ale jak stwierdził szkode całkowitą to nie musisz go wyrejestrować ? no co Ty auto normalnie na legalu naprawiam, wyliczają mi teraz ile jest warty wrak i dostaję różnicę między ceną wraku a kwotą zawartą w polisie aaaa , no to wyjdziesz na plus myśle
Rekomendowane odpowiedzi