seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 nie mowilem ze bedzie calkowita ale na pewno gorzej niz na pierwszej wycenie na tym nie wyjdziesz mam taką nadzieję jak "wrak" wycenia Ci wysoko to musisz sie odwolac od wyceny wartosci auta.. bo te 17 to cos malo chyba
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 nie mowilem ze bedzie calkowita ale na pewno gorzej niz na pierwszej wycenie na tym nie wyjdziesz mam taką nadzieję jak "wrak" wycenia Ci wysoko to musisz sie odwolac od wyceny wartosci auta.. bo te 17 to cos malo chyba jak mogą wycenić wrak wysoko skoro jego naprawa ma kosztować prawie tyle co jest warte
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 prawo polskie mówi: na szkodzie, właściciel pojazdu nie może zarobić na pewno nie zarobi.. na minus straty moralne :gwizdanie: to ze fura przy sprzedazy przeciez baaaardzo na wartosci straci bo dostanie nowy lakier nowy zderzak nowe lampy to wszystko jest na minus :polew: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 19:39_________________________________________________ nie mowilem ze bedzie calkowita ale na pewno gorzej niz na pierwszej wycenie na tym nie wyjdziesz mam taką nadzieję jak "wrak" wycenia Ci wysoko to musisz sie odwolac od wyceny wartosci auta.. bo te 17 to cos malo chyba jak mogą wycenić wrak wysoko skoro jego naprawa ma kosztować prawie tyle co jest warte nie no bo Pucek teraz sie zastanawiam na ile moga go wycenic.. ile takie inne z gazem stoja minus realna naprawa Twojego i minus to co chca na nim zarobic sprzedajac
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ja się jakoś nie martwię, wiem że za 2000 zł naprawiam auto, niech mi tylko doliczą do ostatniej wyceny te lampy, pas i wentylator a będę raz tyle do przodu więc jestem przekonany, że do interesu nie dołożę, bo przecież nie wycenią mi wraku na 15 tyś zł skoro w dobrym stanie auto jest warte 17 tyś zł [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 19:42_________________________________________________do wartości pojazdu nie doliczyli mi jeszcze podtlenku więc jak by coś, mam haka [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 19:43_________________________________________________aaa jak patrzyłem po allegro, to po delikatnej stłuczce, 2000 rok stoi 10 tyś zł i cena spada, więc musi być dobrze!
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 joł joł joł [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:02_________________________________________________jest dobre
keżor Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 joł joł joł [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:02_________________________________________________jest dobre ale w tej wersji
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 joł joł joł [br]Dopisany: 04 Listopad 2010' date=' 20:02[/size']_________________________________________________jest dobre ale w tej wersji albo tej Lolita - Joli Garcon (Rob And Chris Radio Edit) :dance: linek poprawiony
keżor Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 joł joł joł [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:02_________________________________________________jest dobre ale w tej wersji albo tej Lolita - Joli Garcon (Rob And Chris Radio Edit) :dance: tylko końcówka pusta ;/ no nawet lepsze
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 joł joł joł [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:02_________________________________________________jest dobre ale w tej wersji albo tej Lolita - Joli Garcon (Rob And Chris Radio Edit) :dance: tylko końcówka pusta ;/ no nawet lepsze poprawione [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:05_________________________________________________ słaaaaaaabe pany jak tam po tym wypadku u ciebie? :gwizdanie: :polew:
akjam Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Cześć zboki! Widział kto meczyk Lecha z MC??? :kox:
talib1990 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja Rule - Body (Feat. Ashley Joi) HQ
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Cześć zboki! Widział kto meczyk Lecha z MC??? :kox: 2:3 dla MC'donalda
akjam Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Cześć zboki! Widział kto meczyk Lecha z MC??? :kox: 2:3 dla MC'donalda Brawo Kędzior! Zawsze można na CIebie liczyć! :polew:
seves Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a Ty Akjam zajs meczyk knajpka i browarek /brawareki ?
stanley Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Cześć zboki! Widział kto meczyk Lecha z MC??? :kox: 2:3 dla MC'donalda Brawo Kędzior! Zawsze można na CIebie liczyć! :polew:
akjam Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a Ty Akjam zajs meczyk knajpka i browarek /brawareki ? CHwile byłem... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Cześć zboki! Widział kto meczyk Lecha z MC??? :kox: 2:3 dla MC'donalda Brawo Kędzior! Zawsze można na CIebie liczyć! :polew: nie ma sprawy :polew:
akjam Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Cześć zboki! Widział kto meczyk Lecha z MC??? :kox: 2:3 dla MC'donalda Brawo Kędzior! Zawsze można na CIebie liczyć! :polew: nie ma sprawy :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi