Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ale ostatnio zauważyłem dużo ruchu w okół Rytmusa za***iste ma kawałki nie ma to jak lolitka dokładnie a najlepiej w remixie
keżor Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 no i wszyscy śpią [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 01:55_________________________________________________[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 02:03_________________________________________________ide sie drzemnąć [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 02:31_________________________________________________ wstawać , nie spać
Adrenalina Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 siemanko w ten piękny listopadowy weekend :>
seves Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Adrenalina powiedz mi.. Stan ma w robocie dostep do forum
Adrenalina Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Adrenalina powiedz mi.. Stan ma w robocie dostep do forum no ma... a co?
seves Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Nic nic, wyslalem mu PW dzieki bardzo
Adrenalina Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 już powinien był dolecieć... więc wiesz zbiornik, czat na onecie, lustereczko, a potem na pewno się zaloguje :gwizdanie:
seves Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 już powinien był dolecieć... więc wiesz zbiornik, czat na onecie, lustereczko, a potem na pewno się zaloguje :gwizdanie: :polew: :polew: powinien był dolecieć takie zwroty to tylko z filmuf wenezuelskich znam i baaaardzo dawno ich nie slyszalem :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Dzień to mamy już piątek miałem sytuację dwa dni temu: kumpel miał urodziny wytrąbiliśmy 1l łychy na dwóch, skończyliśmy wlewkę ok 1 w nocy, z rana kac ja skurwisyn ale trza pracować no i jechać autem..........i co.......jebnęły mnie pały, h*j z tym, że przekroczyłem prędkość o jakieś 40+,w pewnym momencie pałkarz mówi no to test trzeźwości, serce zabiło mi jak dzwon bo w dalszym ciągu czułem się skuty i tak samo wyglądałem.....no i happy and dmuchnąłem i 0,0 ale stres na maxa no to taka mała anegdotka przy piątku
stanley Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Dzień to mamy już piątek miałem sytuację dwa dni temu: kumpel miał urodziny wytrąbiliśmy 1l łychy na dwóch, skończyliśmy wlewkę ok 1 w nocy, z rana kac ja skurwisyn ale trza pracować no i jechać autem..........i co.......jebnęły mnie pały, h*j z tym, że przekroczyłem prędkość o jakieś 40+,w pewnym momencie pałkarz mówi no to test trzeźwości, serce zabiło mi jak dzwon bo w dalszym ciągu czułem się skuty i tak samo wyglądałem.....no i happy and dmuchnąłem i 0,0 ale stres na maxa no to taka mała anegdotka przy piątku ty pijoku
Adrenalina Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 już powinien był dolecieć... więc wiesz zbiornik, czat na onecie, lustereczko, a potem na pewno się zaloguje :gwizdanie: :polew: :polew: powinien był dolecieć takie zwroty to tylko z filmuf wenezuelskich znam i baaaardzo dawno ich nie slyszalem :gwizdanie: no Stan mnie katuje tymi serialami, i tak czlowiek potem łapie ten mało poprawny 'język' :polew:
seves Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 już powinien był dolecieć... więc wiesz zbiornik, czat na onecie, lustereczko, a potem na pewno się zaloguje :gwizdanie: :polew: :polew: powinien był dolecieć takie zwroty to tylko z filmuf wenezuelskich znam i baaaardzo dawno ich nie slyszalem :gwizdanie: no Stan mnie katuje tymi serialami, i tak czlowiek potem łapie ten mało poprawny 'język' :polew: no slyszalem slyszalem cos Rocco i ksiezniczka Marioletta czy cos .. ktos.. Stan da rade cos zrobic z moja prosba?
stanley Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 już powinien był dolecieć... więc wiesz zbiornik, czat na onecie, lustereczko, a potem na pewno się zaloguje :gwizdanie: :polew: :polew: powinien był dolecieć takie zwroty to tylko z filmuf wenezuelskich znam i baaaardzo dawno ich nie slyszalem :gwizdanie: no Stan mnie katuje tymi serialami, i tak czlowiek potem łapie ten mało poprawny 'język' :polew: chyba się dzisiaj coś nie wyspałaś :gwizdanie:
seves Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Akjam ktore Ty listwy potrzebujesz i jaki maja kod?
akjam Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Akjam ktore Ty listwy potrzebujesz i jaki maja kod? A ja wiem!
Rekomendowane odpowiedzi