Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale ostatnio zauważyłem dużo ruchu w okół Rytmusa

za***iste ma kawałki

nie ma to jak lolitka :naughty::tongue4:

dokładnie a najlepiej w remixie :polew:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i wszyscy śpią :przebiegly:[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 01:55_________________________________________________122764858497823a88167c.gif[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 02:03_________________________________________________ide sie drzemnąć :hi:[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 02:31_________________________________________________th_cz53.gif wstawać , nie spać :decayed:

Opublikowano

:> :hi:

Opublikowano

siemanko w ten piękny listopadowy weekend :>

Opublikowano

Adrenalina powiedz mi.. Stan ma w robocie dostep do forum :P

Opublikowano

Adrenalina powiedz mi.. Stan ma w robocie dostep do forum :P

no ma... a co? :mysli:

Opublikowano

Nic nic, wyslalem mu PW :naughty:

dzieki bardzo :wink4:

Opublikowano

już powinien był dolecieć... więc wiesz

zbiornik, czat na onecie, lustereczko, a potem na pewno się zaloguje :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

zbiornik, czat na onecie, lustereczko, a potem na pewno się zaloguje :gwizdanie: :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

powinien był dolecieć :mysli:

takie zwroty to tylko z filmuf wenezuelskich znam i baaaardzo dawno ich nie slyszalem :gwizdanie:

Opublikowano

Dzień :hi:

to mamy już piątek :naughty:

miałem sytuację dwa dni temu: kumpel miał urodziny wytrąbiliśmy 1l łychy na dwóch, skończyliśmy wlewkę ok 1 w nocy, z rana kac ja skurwisyn ale trza pracować no i jechać autem..........i co.......jebnęły mnie pały, h*j z tym, że przekroczyłem prędkość o jakieś 40+,w pewnym momencie pałkarz mówi no to test trzeźwości, serce zabiło mi jak dzwon bo w dalszym ciągu czułem się skuty i tak samo wyglądałem.....no i happy and dmuchnąłem i 0,0 ale stres na maxa :heat:

no to taka mała anegdotka przy piątku :kox:

Opublikowano

Dzień :hi:

to mamy już piątek :naughty:

miałem sytuację dwa dni temu: kumpel miał urodziny wytrąbiliśmy 1l łychy na dwóch, skończyliśmy wlewkę ok 1 w nocy, z rana kac ja skurwisyn ale trza pracować no i jechać autem..........i co.......jebnęły mnie pały, h*j z tym, że przekroczyłem prędkość o jakieś 40+,w pewnym momencie pałkarz mówi no to test trzeźwości, serce zabiło mi jak dzwon bo w dalszym ciągu czułem się skuty i tak samo wyglądałem.....no i happy and dmuchnąłem i 0,0 ale stres na maxa :heat:

no to taka mała anegdotka przy piątku :kox:

ty pijoku :decayed:

Opublikowano

takie zwroty to tylko z filmuf wenezuelskich znam i baaaardzo dawno ich nie slyszalem :gwizdanie:

no Stan mnie katuje tymi serialami, i tak czlowiek potem łapie ten mało poprawny 'język' :polew: :polew:

Opublikowano

no Stan mnie katuje tymi serialami, i tak czlowiek potem łapie ten mało poprawny 'język' :polew: :polew:

no slyszalem slyszalem cos :wink4: Rocco i ksiezniczka Marioletta czy cos .. ktos.. :naughty:

Stan da rade cos zrobic z moja prosba? :)

Opublikowano

chyba się dzisiaj coś nie wyspałaś :gwizdanie:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi: cześć pracy

:decayed:

Opublikowano

Akjam ktore Ty listwy potrzebujesz i jaki maja kod?

Opublikowano

Akjam ktore Ty listwy potrzebujesz i jaki maja kod?

A ja wiem! :tongue4:
Opublikowano

siema z samego rana jak wstalem :kox: