akjam Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 :kox: ale sieka masakra kiedy na te mayday jedziecie śroooooooooooodaaaaa
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 człowiek pralka Ty mi szykuj miejsce na podłodze [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 14:31_________________________________________________Akjam, mam nadzieję że na PET DUO masz zamiar czekać :>
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 człowiek pralka Ty mi szykuj miejsce na podłodze [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 14:31_________________________________________________Akjam, mam nadzieję że na PET DUO masz zamiar czekać :> ta pitnie po godzinie :>
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 człowiek pralka Ty mi szykuj miejsce na podłodze [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 14:31_________________________________________________Akjam, mam nadzieję że na PET DUO masz zamiar czekać :> ta pitnie po godzinie :> to będzie masakra, 5 rano, a tu taki młyn uwieeeeeeelbiam
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 człowiek pralka Ty mi szykuj miejsce na podłodze [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 14:31_________________________________________________Akjam, mam nadzieję że na PET DUO masz zamiar czekać :> ta pitnie po godzinie :> to będzie masakra, 5 rano, a tu taki młyn uwieeeeeeelbiam jasne juz to widze :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 człowiek pralka Ty mi szykuj miejsce na podłodze [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 14:31_________________________________________________Akjam, mam nadzieję że na PET DUO masz zamiar czekać :> ta pitnie po godzinie :> to będzie masakra, 5 rano, a tu taki młyn uwieeeeeeelbiam 5 rano
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 :kox: ale sieka masakra kiedy na te mayday jedziecie śroooooooooooodaaaaa Akjam Pucek przyznajcie się jedziecie na biały??
OKO Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 człowiek pralka Ty mi szykuj miejsce na podłodze z mayday jedzie sie na after a nie lulu na podłodze i to jeszcze u stana synku [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 14:39_________________________________________________ :kox: ale sieka masakra kiedy na te mayday jedziecie śroooooooooooodaaaaa Akjam Pucek przyznajcie się jedziecie na biały?? mam cynk że w tym roku mają robić nawet narko i alko testy bo techno muły nie umieją się zachować
stanley Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Panie Oko, skończ pier***ić do tego się jakoś tańczy ? co on tam niby robi tymi pokrętłami ? a w kółko leci to samo + jedno słowo : "destruction"
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Panie Oko, skończ pier***ić do tego się jakoś tańczy ? co on tam niby robi tymi pokrętłami ? a w kółko leci to samo + jedno słowo : "destruction" dla laika to trudne do zrozumienia :>
stanley Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Panie Oko, skończ pier***ić do tego się jakoś tańczy ? co on tam niby robi tymi pokrętłami ? a w kółko leci to samo + jedno słowo : "destruction" dla laika to trudne do zrozumienia :> czyli jeszcze tego nie skumałeś
OKO Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Panie Oko, skończ pier***ić k**wa to nie dla mnie jeszcze 4 lata temu wytrzymałem całą noc i after po meyday a i jeszcze było mało :> terez zrobiło mi się po jednym kawałku
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 że niby chodzi Ci o mixer? :gwizdanie: Panie OKO, słaba z Pana d*pa
OKO Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 zresztą to trzeba czuć gwarantuje że rano poczujesz się... i wszyscy będą cię czuć w okolicy
Rekomendowane odpowiedzi