stanley Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 bra została wymyślona do przejazdu z miejsca na miejsce po autostradzie jako ochrona lakieru :gwizdanie: i nie miało być to piękne , ale praktyczne bo przy dłuższym użytkowaniu odparza sie lakier i więcej jest minusów niż plusów ale jedni wolą dziewczynki inni chłopców a tak zmieniając temat to wkońcu spotkałem zajebistego kurwiarza na drodze aż nie wiem czy to pisać , bo ja zwykle wygrałem hehe , ale na prostej j**aniec szedł szybciej niestety po katowicach nie zostawiłem mu żadnych szans i jak odpier**liłem szykane między autami to tylko zobaczył moją dupcie a zawodnik to: corolla ale ta http://www.dragtimes.com/images/5319-1985-Toyota-Corolla.jpg ale toyota
Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 wieczorową porą pssyt :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 wieczorową porą pssyt :gwizdanie: pijak
Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 wieczorową porą pssyt :gwizdanie: pijak durniu
stanley Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 jedno tyskie i spać PS. Właśnie wróciełm z City Rock - maja nowe menu, można iść spróbować coś nowego
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 spadkobiercy lecą :decayed: jedno tyskie i spać PS. Właśnie wróciełm z City Rock - maja nowe menu, można iść spróbować coś nowego mają już cytrynówke lub de lux w swojej ofercie?
stanley Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 spadkobiercy lecą :decayed: jedno tyskie i spać PS. Właśnie wróciełm z City Rock - maja nowe menu, można iść spróbować coś nowego mają już cytrynówke lub de lux w swojej ofercie? nie wiem, patrzałem po żarciu
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 nie wiem, patrzałem po żarciu ale się zmieniłeś, nie poznaje cie :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 nie wiem, patrzałem po żarciu ale się zmieniłeś, nie poznaje cie :polew: Stan flaszkę zrobił przed wyjściem na kolację co by nie przepłacać w City :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 nie wiem, patrzałem po żarciu ale się zmieniłeś, nie poznaje cie :polew: Stan flaszkę zrobił przed wyjściem na kolację co by nie przepłacać w City :gwizdanie: a no chyba że tak
Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 http://moto.allegro.pl/audi-a4-b7-4x4-skora-bixenon-skretnyuwaga-oszust-i1299861572.html poczytajcie opis
keżor Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 http://moto.allegro.pl/audi-a4-b7-4x4-skora-bixenon-skretnyuwaga-oszust-i1299861572.html poczytajcie opis [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 22:26_________________________________________________
Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 zbieram sie powli w kokon a wcześniej pisałeś że jedno piwo psssyt :polew: ja też zawijam do portu od jutra zaś ciężka orka rano o 7:30 wizyta w salonie Toyoty, może dadzą mi jakiego Land Cruisera jako zastępczaka :kox:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Pobudka ale piękny poranek, 11 stopni, deszcz pięknie rozpoczyna się ten tydzień
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 07:13_________________________________________________ Pobudka ale piękny poranek, 11 stopni, deszcz pięknie rozpoczyna się ten tydzień taa, aż wyrywa żeby lecieć już do roboty :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 :hi: zaspałem z lekka ale już zapierdalam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi